Отчет на набор 2003 - 6

• 14 022
  • 321
  •   1
Отговори
# 120
Днес отново бяхме при личната лекарка да ни тегли.Имаме малко напредък,за два месеца сме пораснали с 400г. и 2см.

# 121
Дани е 98 см и тежи 14-15 кг., носи 24 номер обувки, но е роден Декември и е почти година по-малък  Wink.
И Сави е така, но е родена септември и номера на сандалките е 23 и когато ги купувах без нея магазинерката ме гледаше  #Crazy като разбра за колко голямо дете са.

# 122
И нашите дечковци вчера са ги теглили и мерили в градината. Сашо е висок 109см/ пораснал е със 7см от есента/, тежи 17кг/ не помня колко беше есента. bowuu Обувките ни са 27номер. Няма на кого да прилича Laughing Татито ни е висок 185см, а моя милост 168см.
Не можах да го навия тази сутрин да си обече под якето тениска с къс ръкав и да си обуе сандали ooooh! При нас е доста топло. Надявам се да успея с тениската, като се "посвари" днес

# 123
Привет и от нас, макар и замалко. Нама да имам нет до около 15.05, а на работа е много натоварено и не мога да влизам във форума...
Не знам колко е висока Кейти, но знам, че тежи около 13 - 14 кг. Клечка такава една. Но има деца и по-ниски от нея в ДГ. На мен ми се вижда дребна, обаче спрямо мерките, които давате тук... Ще взема да я премеря довечера.
А, да ви се оплача с напикаването. Аз бях писала доста в нарочната тема за това, но фокуса там беше за по-малко дете.
Успокоявам се да прочета, че не е само Кейти на тази възраст да се напишква нощем. Доскоро не искаше за нищо на света да ляга без памперс. Обаче като свършиха и забравихме да купим нови, се примири. И се понапикаваше, макар че я събуждахме да пишка. Имахме успех последните 4 нощи дори и сама се събуждаше, но снощи дръпна назад. Вярно е, че я насилих да пие много чай преди лягане, заради кашлицата, но такова чудо не е било. За два часа се напика 4 пъти. Накрая се сетих че имам едни памперси за плуване (за Филип) и й сложих такъв. До сутринта издържа (памперса), макар че чаршафът бе леко мокър (пропуснал е естествено).
За храненето-сама яде от много малка, все иска да е самостоятелна, с това проблеми нямаме. Само когато Филип е наоколо се лигави и иска също да я храня. Но това е бял кахър.

Приятен ден на всички!   bouquet

# 124
  • София
Не можах да го навия тази сутрин да си обече под якето тениска с къс ръкав и да си обуе сандали ooooh! При нас е доста топло. Надявам се да успея с тениската, като се "посвари" днес

И аз не се справям добре с убеждаването- сутринта отиде на детска със сандали и поларено яке ooooh!

# 125

И аз не се справям добре с убеждаването- сутринта отиде на детска със сандали и поларено яке ooooh!

Като си решат нещо, върви ги убеждавай.  ooooh! А аз уж и личен пример дадох за лятно облекло. От сутринта тръгнах по сандали и летен костюм, ама не... Naughty

# 126

Като си решат нещо, върви ги убеждавай.  ooooh! А аз уж и личен пример дадох за лятно облекло. От сутринта тръгнах по сандали и летен костюм, ама не... Naughty
А мен госпожата в градината ми каза че е рано за къс ръкав .И аз бях ей така Shocked -било хладно още .Викам и поне вътрешни сандали вика а не рано е още.
В къщи е по къс ръкав вече  Thinking

# 127
  • При хората, които обичам
Василена е с пола, тънък чорапогащник и блузка с къс ръкав. Още с влизането сутринта хвърли якето в гардероба.

# 128
И моя синковец сутринта реши, че ще обува едни скъсани зимни чорапи, които бях приготвила да хвърлям  #Crazy
Едва го навих да обуе други, но това е положението Crazy

Аз вече в градината го пращам с къс ръкав и горнище на анцунг отгоре. Така или иначе са навън през деня и тичат като отвързани Grinning
Смятам, че е по-леко и удобно и няма да се поти толкова много.

# 129

А мен госпожата в градината ми каза че е рано за къс ръкав .И аз бях ей така Shocked -било хладно още .Викам и поне вътрешни сандали вика а не рано е още.
В къщи е по къс ръкав вече  Thinking
Явно ние сме от претоплените hahaha Joy

# 130
  • Чикаго / София
Да дам мерките и на Дени, но и аз да кажа, че е родена декември и може би затова е по-дребна - висока е 93-94см. тежи - 13,5-14кг. една от най-ниските в групата е, но има и по-нисички от нея. Обувките й са номер 23-24. Да се чуди човек на ръстта й при положение, че и аз и баща й сме високи. Ама има време ще израсте, това въобще не ми е кахър.

Иначе може да се храни сама, да се облича и съблича сама, но като види, че храня сестра й или я обличам и иска и нея, ама и това ще отмине!

Аз още не съм я събличала по-къс ръкав. Май е време, ама там където играят през деня е по-сенчесто и не мога да се реша. Ходи с тънка памучна блузка с дълъг ръкав все още!

# 131
Не съм писала до сега тук, затова представям Момчил - роден ноември, около 16кг, 99-100см (не знам точно  Embarassed) 26 номер обувки, със собствено мнение за всичко, както повечето и той сам избира дрехите си и претенции има даже как да е облечен.

На градина днес беше с потник и тениска с къс ръкав, с много тънко дънково яке отгоре и пак беше потен като го взех. А щом и аз ходя вече боса и с блуза с къс ръкав, значи и на него му е добре. Те се движат постоянно и е нормално да им е по-топло дори и от нас (поне Момчил е вечно забързан или бяга).

# 132
  • При хората, които обичам
А щом и аз ходя вече боса и с блуза с къс ръкав, значи и на него му е добре. Те се движат постоянно и е нормално да им е по-топло дори и от нас (поне Момчил е вечно забързан или бяга).

И на мен това ми е мерило - както съм облечена аз, така са облечени и те, нито дрешка в повече.

# 133
А щом и аз ходя вече боса и с блуза с къс ръкав, значи и на него му е добре. Те се движат постоянно и е нормално да им е по-топло дори и от нас (поне Момчил е вечно забързан или бяга).

И на мен това ми е мерило - както съм облечена аз, така са облечени и те, нито дрешка в повече.

дръг е въпросът, че на мен вечно ми е топло...

# 134
дръг е въпросът, че на мен вечно ми е топло...
Ами то детето няма на кой да прилича  Grinning
Бъчи, добре дошла сред нас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт