Отчет на набор 2003 - 6

• 14 014
  • 321
  •   1
Отговори
# 105
И Калин е от съботно-неделните ранобудници-6.30 отваря очи,скача буди ме и казва: Мамо,ставай,светло е!
Понеже го мързи да се облича сам, ми казва:Хайде помогни ми да стане по-бързо.

Абе ще станат разумни дечицата ни, нищо че са мъже  Laughing
Joy

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 15:33 от пеперуна

# 106
  • София
Шани, благодаря за успокоението  Laughing

# 107
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, благодаря за успокоението  Laughing

еми к'во... пак е нещо.

Ами аз като толкоз дълго чаках и немА кой да ми каже... по едно време я бях отписла таз раб'та веКе  Twisted Evil Пък ей, нА - дочаках я  Laughing

# 108
П.П: абе не знам при вас как е...
В събота и неделя малчо се събужда в 06.30 - 07.40ч. и ни прави хахави всички  Crazy. А през седмицата в 08.10-08.20ч. едвам го будя за ДГ  Tired
Как е при вас?  Thinking

Същата работа. През седмицата не мога да го събудя, събота и неделя в 7 е на линия. Той се бил наспал  Crazy Вече на автопилот ставам, пускам филмче и така спасявам още час - час и нещо.
И Сашо е същият Laughing Вчера стана в, не падайте, в 5,30 Rolling Eyes, а тази сутрин едва го събудих в 7,00.

# 109
Уф, това със ставането в 5.30 ми звучи до болка познато.  Косето винаги е ставало между 6.45 и 7.30. Будилник не ползваме вече 4 години.  След като се роди бебето обаче го бяхме закъсали. Бебе спи - баткото се буди - в 5, 5.30 - до 6.30 мах. Добре, че разполагам с баба ми - пращахме го при нея. Че като почна да реве - искам и майка да си имам - а майка му умира за сън. Е, няма други такива като нас - бебето спи, баткото не!  Но отмина де, сега спи по-добре сутрин - вече се налага да го будя за детска. Ако не го събудя, ще спи до към 8.  Но в неделя в 7 се излюпи де! Лошото е, че сме в една стая всичките и няма как да се спасявам с детски.  А и нощно време се буди понякога и иска някой да спи при него и да го чешка.  И при нас репликата е - "ставайте, сЕтло е!"
А що се отнася до памперса, аз вече казаха, но тази нощ какво се случи - още към 1 часа беше мокър, памперсът пропуснал и целия го преобличах. А не беше пил много течности - странна работа.
За яденето - сам яде от годинка и половина. Чак ме беше яд тогава, че не дава да го храня, още ми беше мерак. Напоследък нещо се лигави и се храним, но то по-скоро, защото стана злояд, а не беше.

# 110
Здравейте момичета, 
синът ми е роден февруари 2003 и много се притеснявам ,че е дребен за възраста си-101см,13,5кг.Последните 3-4 месеца расте само на височина и това много ме тревожи.
  Cry Cry CryПишете ми с какви "габарити" са вашите малчугани . 

# 111
Skarida, не мисля, че има нещо притеснително. В групата на Румен имам момченца под 1 метър Simple Smile Ако вие с бащата не сте много високи, не можеш да очакваш той да е исполин Wink
Ако те интересуват конкретни габарити - ръст около 107, килограми около 17-18, обувки - № 29 Grinning При баща почти два метра и майка 1,75, съвсем нормално според мен.

Аз да ви се оплача... Румен от миналата седмица започна да хапе едно дете в градината. Уж говорим, обещава да не го хапе и на другия ден същото. Вчера е било "жестоко" според госпожите.
Парадоксът е, че точно това дете, до скоро хапеше всички наред. От известно време спря, даже госпожите се шегуват, че си е намерил майстора в лицето на Румен.
Ох, мислех си, че вече е пораснал достатъчно, за подобни прояви, но явно съм грешала Confused

# 112
  • София
 Нашият е малко под 110 см и 15 кг(барабар с всички дрехи и обувки) - това според последните мерки при лекаря. Скакалец!
 Сандали му купихме 26-ти номер, обувките са му 27-ми.

Вчера имах неприятна изненада - отидох да го взема от детска и госпожата ми каза, че се е наакал и то два пъти. Не му се е случвало повече от година, мислех, че вече е порастнал. Отгоре на това панталона му стигаше до средата на прасеца и го водих в дъжда снощи с панталон 7-8 ooooh!(резерните дрехи съм ги оставила септември месец в шкафчето и досега не се е налагало да ги ползва, тогава панталона му беше добре, а сега вече порядъчно къс).
 Въпреки опитите ми да разбера защо го е направил...не разбрах.
 Тържествено обеща да не прави повече така...дано Confused

# 113
Калин е едър-110 см,20 кг,обувки ном.30  Crazy Минава за 5-годишен и като започне да се лигави все му казват:Може ли такова голямо момче така да прави?-аман вече,той си е тригодишната мамалига на мама  Blush

# 114
  • При хората, които обичам
Тази сутрин теглих Василена и е 17,5кг. Виждат ми се много, ама докторката каза, че е екстра.

# 115
  • София
В детската градина са ги мерили и са сложили списък, според който Кристиан е 104см,19 кг.
Вкъщи го тегля 18кг.
От 33 деца, само 3 са над неговия ръст - две са момиченца Wink
Килограмите им варират между 15-21.

Да ви кажа, детето ми използва обидни думи.В ужас съм.

От няколко дена има ново, голямо, колело и кара като бесен.

# 116
  • Русе
Moeто е от дребните - 105 см. на 17 кг. Аз нямам 160см. и за това съм приела че ще е дребен и не се тормозя Heart Eyes
Ние имаме следния проблем :от няколко дена не иска сам да спи в неговата стая и постояно повтаря че ще дойде лошия човек и ще го вземе  #Crazy.Никога не го плаша с такива неща.От къде го измисли  newsm78.А през ноща е със страхотни кошмари.Спи и реве.Докато не го взема в нашето легло не се успокоява.След това спи като къпан.А сега де! newsm78
 Говорих с госпожите и с него - няма нищо.
Не мисля че е глезотия защото отдавна спи сам и винаги когато иска може да дойде при нас.Обикновено го прави сутрин след като се е наспал.
В голяма чуденка съм какво му стана  newsm78

# 117
От няколко дена има ново, голямо, колело и кара като бесен.
Ха-ха, и ние сме така!
Косето е 102.5 см и 16 кг, данните са от детската градина.  Аз съм много дребна 155 см, а баща му е 175 см.  Обувките са 26 номер.

# 118
  • с/у ОколоМръсТното
Не знам колко е висок... Тежи около 16-17кг. Носи 26 номер.

# 119
Дани е 98 см и тежи 14-15 кг., носи 24 номер обувки, но е роден Декември и е почти година по-малък  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт