Отчет на набор 2003 - 6

• 14 011
  • 321
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Голяма новина при нас, голям кеф.  Mr. Green
Иво за първи път поиска да се храни сам.
Досега само отваряше уста като шаран, а аз бутах лъжиците.  Blush
Опитвала съм много пъти да го уча да се храни, без какъвто и да е успех. Най-много да хапнеше по 2-3 пъти и му омръзваше. Но, явно, в градинта не е имал особен избор. Че и почти добре държи лъжицата. Изяде си и двете манджи за вечерята сам-самичък, до дъно. Утре ще обичам лелката много и истински.  Heart Eyes

# 91
Ние ходихме да гледаме със Сашо в събота демонстрации на радиоуправляеми модели на коли и подобни. Беше много впечатлен, особено от едно бъги, което баткото карал да прескача препятствия. Laughing Вече си е харесал подаръка за рождения ден, електронна китара, и наминаваме покраю един магазин да си я гледа от време на време.

# 92
Оф, тая нощ спахме на пресекулки Confused Малкия плака цяла нощ, каза че го боли ушето и не даде нито през нощта, нито сутринта да му сложа капки Rolling Eyes
Не знам какво да го правя...пратих го на градина и дано не ми се обадят да го прибирам Praynig..дано му мине.
Има ли някакви други лекарства за успокояване на болка в ушите, които да не се капят там....не знам какво да го правя - не иска и не иска тия капки Thinking ooooh!

# 93
  • софия
няма не иска,понякога е наложително, но пък и без лекар да се пребързва Thinking
аз обикновенно предпочитам каквото и да дам да е след консултация с лекаря за да не заглуша някои симпом...
успех, дано не се изтормози на градината, но ти си познаваш детето така че знаеш най-добре!  bouquet

# 94
  • София
stellina и нашият до скоро не даваше да му слагаме капки, издебвах го като заспи и му капвах в ушенцето. Лошото е, че като не дава да се слагат капки в повечето случаи се стига до отит и антибиотик(поне при на с така става). Сега последният път като го заболя ушенце се оправи само с капки за 5 дни.
Бързо оздравяване!

Аз да се оплача - малчо иска да носи само едни и същи дрехи(2-3 комплекта) и категорично отказва други. Това вече ми става  проблем - докато свикне с една дреха зор, после пък зор да се откаже от нея, а не дай боже нещо да има копчета така си го израства без да е облечено ooooh!.
 Сутринта  рева за едни дънки, които бяха мокри на простора(направо се захласна, а аз бях мокра от притеснение, че закъсняваме и той не реагира на никакви обяснения). Накрая му облякох един нов панталон и помолих госпожата да ми съдейства и да му повтарят колко е хубав с него, за да може да го обече и  друг път. За якето обаче не можах да се преборя вече и го пуснахме с полареното яке(ще е вир вода днес с него...).

# 95
  • с/у ОколоМръсТното
bifana - честито на Жорко на патерица   bouquet И честито за махането на сливицата! Все така да е добре вече дечко  Peace

irinaradeva, здравей!
Ами не знам какво да ти кажа... моя син е много контактен и любвеобвилен към всеки.

Бравооооооо на Ивчо на Vivi  Hug Абе ще станат разумни дечицата ни, нищо че са мъже  Laughing

chibi, пък моя освен кукли нищо друго не го касае  Wink

stellina, милото детенце... Дай му Панадол (или каквото там ползваш). И винаги, когато имаш съмнение за болка в ушите, му давай от този род препарати, че поне да спи добре малчо, пък и ти.
Но недей да експериментираш. Заведи си го на УНГ д-р, че да ти каже как да се лекувате.

Поздрави   bouquet

П.П: абе не знам при вас как е...
В събота и неделя малчо се събужда в 06.30 - 07.40ч. и ни прави хахави всички  Crazy. А през седмицата в 08.10-08.20ч. едвам го будя за ДГ  Tired
Как е при вас?  Thinking

# 96
  • София
 Шани, нашият малчо се буди всяка сутрин към 6.50 часа - няма събота няма неделя - става и казва "Светло е, ставайте!".
 Напоследък обаче съм ги инстуктирала със сестра си като станат да си пуснат телевизора в детската и да погледат малко детско(обикновено около час издържат), после стават обличат се(щерката, а малчо се разхожда по пижама). И ние с баща им към 8.30 от немай къде ставаме. То моите не са много по яденето, та си позволявам този лукс. Имам приятелки децата като се събудят и искат да ядат.

# 97
Благодаря ви, поуспокоих се малко, защото мъжа ми е казал в градината и учителката е поела ангажимент със сестрата да му капнат капки Crossing Arms..дано се поуспокои
Ще го мисля цял ден и ако не мине - отиваме на лекар Praynig Peace

# 98
  • софия
bifana - честито на Жорко на патерица   bouquet И честито за махането на сливицата! Все така да е добре вече дечко  Peace

irinaradeva, здравей!
Ами не знам какво да ти кажа... моя син е много контактен и любвеобвилен към всеки.

Бравооооооо на Ивчо на Vivi  Hug Абе ще станат разумни дечицата ни, нищо че са мъже  Laughing

chibi, пък моя освен кукли нищо друго не го касае  Wink

stellina, милото детенце... Дай му Панадол (или каквото там ползваш). И винаги, когато имаш съмнение за болка в ушите, му давай от този род препарати, че поне да спи добре малчо, пък и ти.
Но недей да експериментираш. Заведи си го на УНГ д-р, че да ти каже как да се лекувате.

Поздрави   bouquet

В събота и неделя малчо се събужда в 06.30 - 07.40ч. и ни прави хахави всички  Crazy. А през седмицата в 08.10-08.20ч. едвам го будя за ДГ  Tired
Как е при вас?  Thinking
същата работа сме и ние ooooh!
ама поне изглеждат вси1ки детски по БТВ,Канала 1 и НТВ....напоследък каката се облича и облича малката като и разреши и така поспиваме до към 9,00

# 99
  • София
Vivi, ти ме обнадежди! Надявам се някой ден и аз да се похваля, че Георги яде сам.

# 100
  • София
 Аз пък чакам малчо да прояви желание да се облича сам(може, а не иска), но не - сутрин е като пластелин и чака да го облека.

Момичета, а в детската храни ли ги някой? В нашата детска никой не хранят, оставят ги сами да се оправят.

# 101
  • с/у ОколоМръсТното
Етиа, аз лично не вярвам, да ги хранят. Макар всеки път да ме убеждават, че помагат на моя във всяко нещо  Crazy

Бифана, ще се храни сам, бре... споко. Щерката към 6-7г. почна  Laughing

# 102
  • При хората, които обичам
В нашата детска не ги хранят. Василена се глези от време на време на баба си и я лъже, че ги хранят. Баба и се прави че и вярва и така... Laughing
А чорапогащниците им ги обличат. За другото ги оставят сами. Моята госпожица не дава явно да я обличат, защото фигурите на чорапогащника вечно са и разместени, все не може да го нагласи Laughing

# 103
Да ви се оплача.
Тъкмо на Тошко му отмина варицелата...
тази сутрин и малкия ми е със същия обрив Sad

# 104
Как е при вас?  Thinking

Същата работа. През седмицата не мога да го събудя, събота и неделя в 7 е на линия. Той се бил наспал  Crazy Вече на автопилот ставам, пускам филмче и така спасявам още час - час и нещо.

Общи условия

Активация на акаунт