💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 30 845
  • 485
  •   14
Отговори
# 75
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 76
Здравейте, 🌞

Elle Man ✘ GQ

# 77
Доста интересна е рекламата на Флормар. Независимо дали е направена с цел да дразни Арзу или не(по-скоро не), за мен има следното послание:
Арзу - седнала на един нов, модерен, най-вероятно скъп стол.
Ханде - седнала върху не малко на брой обикновени, пластмасови столове, такива, каквито имаше и в детството ми по заведенията, ама бели на цвят Grinning
Ние сме столовете, тези, които следваме, ценим и се възхищаваме на Ханде. Тъпо е да ни сравнявам с пластмасови столове, но заради нас и всички като нас по света Ханде винаги ще стои по-високо от Арзу Simple Smile

Всеки вижда различно.
Посланието може да е:
 "обикновените неща в живота са много, но всяка жена може да се почувства и да изглежда необикновена като Ханде с червилата Флормар".
"не е нужно да си седнала на твърд неудобен дизайнерски стол  наблъскана с филъри застаряваща богаташка, за да се чувстваш като кралица."
"Дори обикновената пластмаса може да е красива в ярък цвят и с ярко присъствие върху себе си".
Могат да се измислят толкова варианти, колкото са гледащи те рекламата.
Арзу не е в най-добрия кадър на себе си на този плакат.

# 78
Ново от Ханде

# 79
Ексклузивното интервю, което #HandeErçel даде на списание @episodedergi
Пътешествие до сърцето на историята на #İkiDünyaBirDilek с Ханде Ерчел, създателката на филма
https://portalhandebrasil.tumblr.com/post/803665171779371008/via … ki-d%C3%BCnya-bir

Скрит текст:
Пътешествие до сърцето на историята на 'Два свята, едно желание" с Ханде Ерчел, създателката на филма

Този път Ханде Ерчел е не само пред камерите, но и зад кулисите на историята; тя се появява пред нас в ролята на създател и асоцииран продуцент на проекта.

„İki Dünya Bir Dilek“, чиято премиера беше по Prime Video, е въплъщение на света, който Ханде е култивирала в съзнанието си от детството си. Всъщност, докато гледате филма, веднага осъзнавате, че всяка сцена отразява историята, сякаш е била написана специално за нея, че тя е проектирала света, който е написала, върху екрана точно както го вижда.

От телепатичните връзки между героите до героя на Метин Акдюлгер, „Кан“, който интерпретира рационалността на археологията като приказка, всеки детайл предлага улики за света на създателя. Търпеливо (и дълго време) чакахме дуото да отговори на нашите въпроси от интервюто, обсъждайки етапите от това лично пътуване, значението на тишината в битието и копнежа им за „ приятни “ истории.

Ханде Ерчел: Всъщност започнах да пиша истории, когато бях дете. Чувствах, че вече не е достатъчно да ги пазя за себе си, че трябва да ги споделя, че е дошло времето, затова се впуснах в това пътешествие. Това е история, която обхваща толкова много емоции…

E: Какво беше да си създател на историята, вдъхновила филма „Ики Диня Бир Дилек“, и да имаш ролята на асоцииран продуцент на първата си продукция за Prime Video?

Ханде: Да бъда създател на историята, вдъхновила филма „Ики Диня Бир Дилек“, и да бъда асоцииран продуцент на първата ми продукция на Prime Video беше едновременно много лично и трансформиращо преживяване за мен. Като актриса си свикнала да вдъхваш живот на героя, но този път се научих да отстъпя крачка назад и да се вслушам в дишането на цял един свят.

От самото начало прегърнах ритъма, емоцията и същността на историята и приносът ми към правилното запазване на тази емоция през целия производствен процес беше безценен за мен. Този процес отвори нова глава в кариерата ми, защото вече не просто играя герой; сега подхождам към него от перспектива, която ми позволява да обмисля как този свят ще издържи. Това ми даде огромно предимство в отразяването на емоционалната дълбочина на историята на екрана.

E: Като създател и копродуцент на историята, какво беше вашето влияние върху процеса на кастинг за Метин Акдюлгер и останалите актьори? По-конкретно, какви критерии повлияха на избора на Джан, сродната душа на Билге?

Ханде: За мен героят на Джан винаги е бил Метин от самото начало. Топлината, която той излъчваше, съчетана с дълбоката му тишина, намираше много естествен еквивалент в енергията на Метин. Ето защо винаги съм знаела, че той ще вдъхне живот на Джан. Да наблюдавам как тази връзка се развива спонтанно на снимачната площадка беше много специално за мен.

E: Сцените, в които Кан и Билдж „говорят сами по себе си“ (телепатична комуникация), трябва да бъдат технически трудни, за да се запази доверието в публиката. По време на снимките на тези сцени, как пресъздадохте тези моменти на снимачната площадка?

Ханде: Всъщност, с тази ситуация се сблъскахме още от първия ден на снимките. Трябва наистина да повярваш в тези сцени, които сякаш показват хора, които говорят сами със себе си, за да звучат реалистично и да въздействат на публиката. За тази цел уважението на режисьора и екипа към актьорите и сцената е от основно значение; имахме голям късмет в това отношение. Работихме с много отдадени хора, които ни подкрепяха много.

E: Освен актьорската си кариера, от колко време имате идеята да напишете сценарий и каква беше основната мотивация, която ви накара да напишете такава трогателна и сюрреалистична любовна история?

Ханде: Всъщност започнах да пиша истории, когато бях дете. Чувствах, че вече не е достатъчно да ги пазя за себе си, че трябва да ги споделя, че моментът е дошъл, затова се впуснах в това пътешествие. Това е история, която обхваща толкова много емоции… Ако трябваше да я интерпретирам от различна гледна точка този път, в основата на филма е силата на съдбата да събере отново двама души и мисля, че някои от нещата, които публиката ще изпита, са чувство на „вяра отново, спомняне на обещанията, които си дал на себе си“.

Загубата, копнежът и чакането със сигурност присъстват в историята, но филмът всъщност предлага едно много искрено напомняне за съществуването на неразрушими връзки. Той показва, че дори след години мястото на някои хора в сърцата ни никога не се променя, а някои истории отказват да останат недовършени. В крайна сметка зрителят може да почувства и следното:

Понякога едно желание позволява на човек да повярва отново в приказките, които се е опитвал да забрави.

# 80
Днес журналистите са хванали Гамзе и са я питали за предполагаемата връзка на Ханде с Онур, да сте попадали на инфо какво е отговорила?
(В Туитър въртят само какво са я питали, но няма нищо какво е отговорила 🤔)

# 81
  • София
Днес журналистите са хванали Гамзе и са я питали за предполагаемата връзка на Ханде с Онур, да сте попадали на инфо какво е отговорила?

Не намирам цялото интервю, но доколкото разбрах е казала, че Ханде е щастлива и Онур няма акаунти в социалните мрежи.

# 82
Много ти благодаря 💐

Не намирам цялото интервю, но доколкото разбрах е казала, че Ханде е щастлива и Онур няма акаунти в социалните мрежи.

# 83
  • Плевен / София
Доста интересна е рекламата на Флормар. Независимо дали е направена с цел да дразни Арзу или не(по-скоро не), за мен има следното послание:
Арзу - седнала на един нов, модерен, най-вероятно скъп стол.
Ханде - седнала върху не малко на брой обикновени, пластмасови столове, такива, каквито имаше и в детството ми по заведенията, ама бели на цвят Grinning
Ние сме столовете, тези, които следваме, ценим и се възхищаваме на Ханде. Тъпо е да ни сравнявам с пластмасови столове, но заради нас и всички като нас по света Ханде винаги ще стои по-високо от Арзу Simple Smile

Здравейте момичета,
Много ми се иска Гамзе да е казала истината, че Ханде е щастлива. Надявам се най после да намери мъжа, който ще върви спокойно до нея, а не пред нея и няма да се чувства застрашен от името ѝ, което вече е само по себе си е марка. Нещо, което семейство Сабанджъ въпреки произхода и парите си не са постигнали до момента.
Искам да ви пожелая светли коледни и новогодшни празници. Обичайте и бъдете обичани, защото вярвам, че любовта във всичките и форми ще спаси света в който живеем...

# 84
  • София
Когато хората не могат да достигнат нивото ти, единственото което могат да правят е да те одумват.
Ето това ми говори тази снимка на Ханде. Стоейки на високо, с гордо вдигната глава, над хорската злоба, над мъжете които не я оцениха, недосегаема, щастлива и непобедима...

Надявам се да е много щастлива, защото вярвам, че нищо не е случайно в живота на човека. Когато губиш нещо, което смяташ че ти е ценно, не знаеш какво печелиш от това. След всяка буря винаги изгрява слънце. На Бамби предстоят много слънчеви и бизоблачни дни. Тепърва ще срещне този, който е предопределен да бъде човека, с който да изкара най-прекрасните си дни в живота.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 22:56 от БлагаВест

# 85
Здравейте! Flowers Hibiscus

Гамзе се спря на връзката на Ханде с Мави, чийто рожден ден беше отбелязан наскоро.
--Ханде има невероятно силна връзка с Мави. Те двете много се обичат.
Как оценявате това?
— Те имат много силна връзка; тя винаги е до нея, слава Богу, и прекарва време с Мави, когато има свободно време. Това ме прави щастлива, изпълнява дълга си на леля.
Мави я вижда като втора майка, от това, което знаем, не може без нея. Те са винаги заедно, лете и зиме, особено по време на празниците.
— Да, така е.
Какво би си помислила Мави, ако леля ѝ бъде класирана на десето място сред най-красивите актриси в света?
— Мисля, че тя е най-красивата жена на света. Мисля, че Мави все още не го разбира съвсем. Не мисля, че тя все още знае какъв човек е леля ѝ.
Можем ли да чуем вашето мнение?
— Мисля, че тя е най-красивата жена на света, според мен.
Казваш, че е на първо място, а не на десето?
— Мисля че да, на първо е.

# 86
# 87

Simple Smile
Адба обяви кои са най-популярните актриси в социалните мрежи за периода 16-22 декември. Тази седмица Ханде е на 7-ма позиция

Gift Heart

# 88
Стори от Ханде

# 89
Добро утро!
Пожелавам на всички на всички Светли Коледни и Новогодишни празници!
Бъдете здрави, щастливи, обичани и благословени.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 07:05 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт