💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 28 377
  • 428
  •   7
Отговори
# 60
Здравейте! Flowers Hibiscus

https://socipol.com/poll/2025-en-iyi-oyuncu

Ханде и Керем са влязли в топ 5 на Socipol.
Гласува се актьор/актриса на 2025.

Гледам сега, че годината за Ханде беше доста продуктивна по отношение на дигиталните платформи. Не ми се иска много да почиват с Керем, а да се включат в нови проекти догодина.

# 61
Ново:
Flormar обявиха Ханде Ерчел за нов посланик на марката си
https://x.com/Handemiycan/status/2003045724901273827

Скрит текст:

# 62
Страхотна новина 👏
Годината приключва успешно за Ханде 🔥

Явно и Мелиса Дьонгел се е забъркала в неприятности ..

# 63
Едно стори стигаше да луднат всички по червилата. Satisfied

FlormarTürkiye: Запазихме най-добрата изненада за накрая. 🩷
Забързваме темпото, докато изпращаме годината. Представяме ви нашия нов посланик на марката Hande Er çel. ✨ Изненадите предстоят, останете на линия.

# 64
Развалиха настроението на Арзу 😂😂😂
💥

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 12:53 от tina-latina

# 65
Ханде в арабската преса днес:

Сред най-известните са Ханде Ерчел и Дженифър Лопес... звезди, които възродиха тенденцията за официални костюми
https://hawacom.tv/article/19042-%D8%A3%D8%B4%D9%87%D8%B1%D9%87% … mpaign=Post-37376

Скрит текст:
Костюмът се е превърнал в платформа за блясък и смелост, вече не е просто официално облекло, а въплъщение на съвременната елегантност и силната индивидуалност на жената. Този сезон международни и местни знаменитости демонстрираха иновативни стилове, доказвайки, че костюмът може да бъде царствен, класически или дори дръзък и женствен.

Ханде Ерчел: Съвременна кралска особа

Турската актриса Ханде Ерчел сподели своя снимка в ефектен тоалет в Instagram, като написа: „Обичам най-горещия костюм с пола за този сезон.“ Ханде избра модерен бордо костюм с пола от раирана материя, съчетан с широко деколте със златни копчета и прозрачна черна муселинова блуза, вдъхновена от бельо. Вталената пола с предна цепка и колан от същия плат допълваха елегантно визията, а кожените ръкавици добавиха модерен щрих, който е ключова тенденция за зима 2026.

Преди това тя беше възприела този стил с визия в червен костюм, който въплъщаваше пример за съчетаване на изтънченост и модерност, с модерни щрихи като подреждане на халки, доказвайки, че Ханде знае как да направи всеки костюм повече от просто дреха, а израз на личен стил.

Дженифър Лопес: Топло кафяво и тих лукс

На червения килим на наградите „Жени в развлеченията“, Дженифър Лопес избра тъмнокафяв монохромен костюм от Харит Хашим. Оувърсайз якето се отличаваше с изваяни рамене и кръстосана кройка, съчетано с вталена, права пола, създавайки мощно, но семпло присъствие. Диамантени бижута, клъч от крокодилска кожа, тъмни слънчеви очила и кадифени обувки допълваха класическата, но модерна визия в стил „Тих лукс“.

Лин Бринджики: Смелост и мъжка женственост

Лин Бринджиджи избра къс черен костюм с бяла риза, бордо вратовръзка и сако в същия цвят, придавайки на визията мъжествен щрих с изтънчен женствен щрих, потвърждавайки, че един костюм може да бъде смел и изпълнен с индивидуалност.

От царствената пола на Ханде Ерчел до топлия кафяв ансамбъл на Дженифър Лопес и дори мъжествената смелост на Лин Бринджики, известните личности доказват, че костюмът вече не е просто практична дреха, а език на елегантност, увереност и дързост. Детайлите, от материите до аксесоарите, правят всичко различно, превръщайки всяка визия в обновена платформа за блясък, потвърждавайки, че костюмът се е превърнал в крайъгълен камък на гардероба на съвременната жена.

# 66
Изглежда страхотно 🔥

# 67
  • София
Здравейте! Christmas Tree

https://x.com/i/status/2003043588591210509

Малко ми е странна тази реклама... Thinking Чакам следващите! Smiley

Nature Dizzy
А Керем изчезна, сигурно пътува към Тео! Sunglasses

# 68
Flowers Hibiscus

Явно и Мелиса Дьонгел се е забъркала в неприятности ..

Скрит текст:
От Мелиса

Чувствам нужда да направя изявление относно последните новини за мен. Новините, в които се твърди, че все още съм в чужбина и не съм достъпен, са неверни. Веднага щом научих за развитието на събитията, за да избегна всякакви недоразумения, се върнах в Турция с полет в 14:00 ч. същия ден и кацнах в Истанбул в 18:15 ч. Лично отидох при съответните органи и дадох показанията си. Процесът беше завършен в съответствие със закона; бях освободен след като дадох показанията си. Бих искал да благодаря на всички власти, които изпълниха задълженията си с максимална учтивост, професионализъм и чувствителност, и на всички вас, които ме подкрепяте, за вашето разбиране и поведение.

# 69
# 70
Развалиха настроението на Арзу 😂😂😂
💥

Сега Арзу ще разбере какво е Ханде да рекламира конкурентна марка. До девето коляно Сабанджъ да се наредят пред плаката на семейните червила не могат даде отпор на малкото кутре на Ханде. И за капак - пак актриса следващата приятелка.

# 71
В соц.мрежи пишат, че промото на  Flormar  е по идея на Ханде и е насочено именно към Арзу

# 72
Още моменти зад кулисите на "Сърцебиене"

Скрит текст:

Simple Smile
https://x.com/_b_meli/status/2003181123757564122

# 73

Лайк от Керем за Афра

# 74
Доста интересна е рекламата на Флормар. Независимо дали е направена с цел да дразни Арзу или не(по-скоро не), за мен има следното послание:
Арзу - седнала на един нов, модерен, най-вероятно скъп стол.
Ханде - седнала върху не малко на брой обикновени, пластмасови столове, такива, каквито имаше и в детството ми по заведенията, ама бели на цвят Grinning
Ние сме столовете, тези, които следваме, ценим и се възхищаваме на Ханде. Тъпо е да ни сравнявам с пластмасови столове, но заради нас и всички като нас по света Ханде винаги ще стои по-високо от Арзу Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт