💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 29 606
  • 450
  •   12
Отговори
# 435
"Ханде Ерсел на сцената на наградите Elle Style Awards получава своята награда."
📸( Фотограф Реха Алън )

Simple Smile
Инфо:

# 436

Лайк от Ханде

# 437
Гости,Честит рожден ден!!
Щастливи и безоблачни дни пълни със
спомени, и красиви неща!!https://

# 438
"Блестете, момичета!"

Блестете с усмивките си, с постъпките си, с вътрешното си аз! Озарявайте всичко около вас! Правете света по добър!

Гости!!!

Честит рожден ден!
Всеки ден с усмивка да сияеш
и да сбъднеш всичко дето го мечтаеш!
Желая ти здраве, любов, спокойствие, късмет!

# 439
# 440
Късметлии са тези фенове че са успели да се докоснат до Ханде

Две красавица

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 21:49 от azisiq

# 441
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 442
Здравейте Animal Bee

Прекрасна ,сладка и нежна Ханде!
Лежа в кардиологията и ми се оправи настроението като гледам снимките и.
Кой ли е стилиста
този път?

Бързо оздравяване! Flowers Four Leaf Clover

Честит рожден ден, Гости! Да си жива и здрава, да има много любов в дома ти и успехи на работа. Kissing Heart

Ханде е била прекрасна вчера! Харесва ми тоалетът й. Наистина блести като злато! Yellow Heart

# 443
Здравейте, 🌞

Очакваме Керем да се активизира днес 😉😎

Хубав ден на всички 😃

# 444
И сестрата на Ханде, Гамзе, имаше РД вчера. Освен това даде и награда. С мъжа й са страхотна двойка.

Интересно ми е Керем сам ли ще е в Милано или зле придружен.

И ако ще споделяме клюки. Ханде и Керем са били на РД на общ приятел и е имала усилена СМС комуникация между двамата. Love is in the air!

A Ханде утре трябва утре да е в Риад.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 10:27 от Poli Hristova

# 445
  • София
Здравейте! Nature Dizzy

PetHri, бързо да минава, успешно оздравяване и възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

Днес е ден за спомени! Smiley

16.01.2021. Излъчен 27 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Хаштаг: herşeyseninlеgüzel  Всичко с теб е хубаво!

Любим епизод! Един от  най-трогателените, вълнуващите  и емоционални епизоди! Heart

Кратко /не съвсвм!/ съдържание:Grinning

Серкан приема с радост предложението на Еда да се оженят, ще отидат  в Париж, но преди самолетът да излети се обажда Енгин– Пъръл е изчезнала! И те се връщат в офиса. Докато тревожно обсъждат ситуацията, тя се връща: баща й , г-н Азис е против женитбата й… Енгин решава да се срещне и разговаря с него да му обясни, че обича дъщеря му.

Приятелите им приветстват възторжено новината на Еда и Серкан, той й прави романтично предложение. Но двамата трябва да преодолеят съпротивата на Семиха, опасенията и страховете на Айфер и Айдан.
Семиха се опитва чрез натиск и заплахи към Айдан и влиянието си над Айфер да ги убеди да не се съгласяват със сватбата.

Мело предлага стратегия, която да направи възможно тяхното одобрение и съгласие – да използват влиянието на шеф Александър, Алекс. Серкан се обажда на Айдан, Еда на Айфер, да си поговорят в ресторанта на Алекс и там – изненада! Какво съвпадение, каква случайност! Отначало госпожите не искат да седнат на една маса, но накрая склоняват и Алекс успява да ги убеди за сватбата. След поредната разправия за традиции и чий род е по-стар, решават вечерта да отидат да искат Еда.

Пъръл се притеснява как минава запознанството на Енгин с баща й, а Ферит се опитва да направи живота на Джерен интересен и вълнуващ, организира игра на пейнтбол, противници те им са Мело и Ердем.

Въпреки опитите на Семиха да сплаши Айфер и Айдан, подготовката продължава. След цял ден приготовления и притеснения, идва вечерта на годежа, изпълнена с много неочаквани събития и обрати:

Пръв идва Ердем, иска да присъства на годежа от страна на булката, но момичетата го отпращат, той опитва да се присъедини към Серкан, но пак получава отказ. Идва групата на Серкан  - цветя, бонбони, усмивки и размяна на любезности... Настъпва очакваният от всички важен момент, Айдан се опитва да зададе традиционният за случая въпрос, но на вратата се звъни…

И ...следва поредица от изненадващи, неочаквани събития:

Скрит текст:
Пристига г-жа Семиха, нейната поява предизвиква разменени смутени и разтревожени погледи... След успокояване на обстановката, Айдан отново прави опит да изрече заветното изречение, с което да иска Еда за Серкан, но...

Отново се звъни, този път е шеф Александър. След кратко объркване, му дават думата и той спокойно и твърдо иска Айфер! Настава суматоха, весела размяна на погледи и реплики...Айфер е съгласна да бъде дадена, но...изясняват и уточняват от кого да я иска - от майка й Семиха или от Еда. След още малко суматоха „изгубени в превода“ става ясно, че шеф Александър я иска да стане член на екипа му в ресторанта! Всички въздъхват облекчено, само Айфер е малко разочарована!
Решават, че е хубаво да пийнат кафето, момичетата групово се изнасят в кухнята. Сред шеги и закачки решават Мело и Фифи да занесат храна на мръзнещите на двора и философсващи за живота и любовта Тахир и Ердем.
Серкан изпива кафето, солидно подсолено от Джерен, Мело и Фифи и идва време пак за заветния въпрос.

Но...Пак се звъни...
Този път Тахир и Ердем внасят в стаята изтощения от глад и умора Енгин. И се присъединяват към групата годежари.

Екипът е пълен, церемонията може да започне!
Въпросът на вечерта най-накрая е зададен, момичето е дадено, слагат пръстените, прегръдки, поздравления, снимки!

Семиха е изненадана от смелостта и упоритостта на младите, но не се отказва, поставя многобройни условия пред семействата, свързани с традиции и ритуали, включва отново в стратегията си за възпрепятстване на брака и Балджа. . Разпределят задачите, на Ердем се пада храната, старае се много, но не може да намери захар на кубчета за Вечерта на къната. Асистентката на Сеймен бързо научава за проблема, ще информира г-н Сеймен, възможността, която търсеше, му дойде на крака.

Церемонията „Вечер на къната“ е изпълнена с много смях, танци, пиене на сладък шербет и има неочакван, изненадващ край.

https://www.youtube.com/watch?v=kARXMIKyE4s

https://www.youtube.com/watch?v=7dzmgPQJXK4

Скрит текст:

Her Şey Seninle Güzel/Всичко е красиво с теб - Eda Baba
https://www.youtube.com/watch?v=hSEqTDCtwfo

Arap Dans (Enstrümantal)
https://www.youtube.com/watch?v=GGoNjpIMAOM

YÜKSEK YÜKSEK TEPELERE - Candan ERÇETİN/ Високи, високи хълмове (Народна песен, Одринско)
https://www.youtube.com/watch?v=MP0jS3Y1Rks

Лек ден и хубаво настроение ви желая! Satisfied

# 446
Дилеми, 💐

Тя Гамзе на 18 януари има рожден ден, но турците започват да празнуват няколко дни по-рано. ( Някаква тяхна традиция 😃)

Като си споделяме клюки на мен ми излезе инфо, че Селин притиска Керем да и спонсорира модна спортна линия 😎
Не му е лесно на човека...

# 447
Здравейте! Flowers Hibiscus

ELLE: Носителката на наградата за "Жената актриса с най-добър стил на годината" е Ханде Ерчел, която се отличи със стила си, който балансира между женствен чар и модерна елегантност. Наградата ѝ връчи Арзум Она, вечна икона с изящна стойка и грация.

# 448
Дилеми, 💐

Тя Гамзе на 18 януари има рожден ден, но турците започват да празнуват няколко дни по-рано. ( Някаква тяхна традиция 😃)

Като си споделяме клюки на мен ми излезе инфо, че Селин притиска Керем да и спонсорира модна спортна линия 😎
Не му е лесно на човека...

Вчера духаше свещи и беше с роклята от събитието.
Ако е вярно Селинчето се е пуснала по-бързата писта към края Simple Smile Ако изобщо е имало начало, защото и испанските медии са на моето мнение Simple Smile

# 449
Вече започвам да се бъркам - кое е дело на ИИ и кое си е реална снимка... Технологиите много бързо напредват..

На мен ми е интересно Инан кого ще придружи - Керем или Ханде ( те май за първи път им съвпадат събитията 😎)

Общи условия

Активация на акаунт