Професионални серии за коса - Тема 167

• 7 453
  • 85
  •   2
Отговори
# 75
Над, можеш ли да посочиш кой е твоят ролер и от къде?

# 76
  • София
Над, можеш ли да посочиш кой е твоят ролер и от къде?

Ето този използвам, коприната е много хубава и е мекичък.
https://www.aliexpress.com/item/1005002532110037.html?spm=a2g0o. … 55.30061802odI4gm

# 77
Спечелих мултистайлъра dreame, но както си и знам, моята коса е ужасна за такива уреди.
Пробвала съм дайсън, пробвала съм четки-сешоар, горещи ролки. Моята коса е фина, здрава, не е боядисвана, не се третира по принцип с термоуреди, само при някой повод веднъж на няколко месеца  преса или маша и то пак, няма особен смисъл, всичко пада много скоро😀 плюс, изгорена коса, която после трябва да възстановявам.,
Та. Решила съм все пак да дам шанс на сешоара, откъм техника всичко ми е ок. Захваща си се кичура, гореща температура, после студена, изключвам от копчето и махам. Не пипам, не реша.
Докато направя два кичура още всичко е паднало.
Не очаквам къдрици като от маша, но поне нещо да се задържи.
Този път си измих косата само с ДПШ, без маска и балсам, без финиш крем, само термозащита. И като изсуших на 80%, сложих пяна за коса.
Хубава къдрица става и след пет минути край. Само леееко подвито крайче.
Дайте идеи за продукти, които да стават за права, фина и здрава коса. Отбелязвам го, защото повечето момичета са с по-дебел и плътен косъм, обикновено е и третирана с бои и тн и е друго положението при тях.

# 78
  • София
И моята перушинка е същата. Остава къдрава само, ако е на много ситни къдрици, които като се отпуснат и докато се отпуснат е ок. Какво ли не съм пробвала и не става - дори и като е по-къса Sad И се отказах и си ходя с права - харесва си ми и ми отива Stuck Out Tongue

# 79
Аз купих сатенен ролер, ама не мога да спя с него и май не навивам както трябва косата изглежда хлабаво. Не мога да му хвана цаката. Пуснах коса до средата на раменете, ама много искам къдрици.

# 80
Виж в тик ток, има много клипове и различни начини.  Лесно е. С ролер най-добре ми се получават, но на изцяло изсушена коса.
Имам няколко различни, най-добре ми се получава с тънък.
Ако не можеш с това пробвай с горещи ролки, ако ти държи косата ще то е много добре и не гори толкова колкото маша и преса.
Моите са на ремингтон, когато нямам време да държа ролерите (ако не съм планирала предварително) и докато се гримирам и оправям слагам ролките, преди да изляза ги пускам и фиксирам.
Нешо от рода на 20-30 минути може да са достатъчно да се накъдриш, като има и по-едри, има и по-тънки ролки.

Шоколадка, то аз се примирих отдавна. Ама викам да дам един последен шанс, може би с някой скъп професионален продукт😀

# 81
  • Някъде там
Харесвам ролерите на GetWavy. Имат доста реклами в социалните мрежи и определено има защо. С тях се получават най-хубавите къдрици — поне на моята коса, която е права като праз и се къдри трудно. Вечер я пръскам със спрея за къдрици на Balea, навивам я и сутринта резултатът е страхотен. Използвам ги рядко, защото в 90% от времето съм с права коса и така се харесвам най-много.

# 82
Аз пък с горещите ролки не мога да се оправя въобещ .

# 83
Защо? Казвай да помагам с каквото мога.

# 84
  • София
Здравейте, бихте ли ми казали от къде поръчвате L' Alga? Гледам, че в чуждите сайтове е доста по- изгодно да се купуват ампулите. Бих искала да си закупя няколко ампули и да ги използвам при обезцветяване и боядисване.

Бих искала да си сменя цвета на косата. От 2009 се къносвам, но вече бих искала да имам цвят примерно 7.00. От 4 месеца не се къносвам и мислех, да изчакам 2 години да израсте косата, но се оказа, че доста съм побеляла над челото. Пробвах на кичур и с блондор пада черния цвят, но остава червен. Търся добри продукти за обезцветяване, боядисване, подхранване. Косата ми е над раменете, рядка, чуплива.
Имам и силен косопад, но и силен растеж и това води до много стърчащи краища. На 51 години съм и влизам в менопауза. Правих пълни изследвания и имам дефицит само на витамин Д, тъй като е леко под долна граница. Желязото ми е на долната граница, но в норма. Щитовидната жлеза също ми е в норма. Само ТАТ ми е доста завишен, но другите хормони са в норма. Пробвах шампоана и балсама на LOLA from Rio- изправи ми косата, прибра стърчащите краища, добави блясък, но постоянно пада нещо като прах от косата при разресване. Преди да започна да ги ползвам нямах този проблем.

# 85
Здравейте, някой има ли впечатления от серума на The Ordinary hairt density, като идеята е, че смятам да го използвам за сгъстяване и за заздравяване на бебешките коси над челото ми? С други думи от двете страни ми расте коса, но тя е рехава и къса и никога не достига дължината на останалата коса, от известно време използвам маската на k18, от която виждам ефект по дължините, но не и върху бебешките коси, така че съм отворена за предложения с какво мога да ги заздравя, тъй като изглежда, че все едно имам плешиви петна.

Общи условия

Активация на акаунт