Traitors: Чуждестранни издания

• 1 709
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
Снощият епизод по-скоро ме ядоса. Настъпва хаос и то не от хубавия вид. Не мога да разбера накъде отива играта, има много статисти в момента, не се виждат адекватни (дори и да са неверни) предложения, стадото продължава да върви в една посока.

# 46
Леле какъв епизод.

Скрит текст:
Фиона реагира твърде пресилено. За пръв път май се случва в UK трейтърите да излизат един срещу друг толкова остро и то не на кръгла маса. Утре, според мен, някоя от тях двете си тръгва. На Фиона май и хареса да е главната героиня и тя да определя кой ще си ходи, но сега наистина пресоли манджата. Можеше да изчака още 1-2 дена след разкритието на Рейчъл за Аманда, за да изгонят няколко праведни, ама пустото му его и алкохол. Иначе Аманда топ детектива сподели тайната си хем на предател, хем подозираше 2ма праведни. Топ детектив, хаха много се смях.
Скрит текст:

# 47
От снощи чакам някой да пише, защото не мога да публикувам второ мнение след моето. 😅

Вчера през деня имаше хайп постове за епизода, които подминах, защото не ми се вярваше, че наистина ще е такъв гърмеж.

Скрит текст:
Още като видях Рейчъл да се засилва да споделя тайната, ми мина през ума, че не си прави добра услуга, но изобщо не очаквах бабата така да изплиска легена. Много се надявам Фиона сама да се закопа, защото симпатизирам на Рейчъл, въпреки че прави грешки. Уж са гледали всички сезони, не осъзнават ли, че най-напереният предател гърми най-бързо. С Хюго стана същото нещо, много си повярва.

# 48
А аз чакам и тримата да се махат и да изберат нови предатели, защото тези въобще не стават.
Потвърждава се прогнозата ми, че ще останат само джен-зи-тата да играят.

# 49
  • София
Най-забавното в целия епизод беше лицето на Стивън, докато лелите се нападаха Joy Смяхме се с глас на душичката Joy
Иначе, да, на Фиона не й хареса да не е върху нея цялото внимание. Същи Бачорски Rolling Eyes

# 50
Днешният епизод ми хареса. Приятно изненадана съм от Хариет и Мат, има и мислещи хора. Не знам дали само на мен така ми се струва, но в този сезон тихите и неориентираните са повече от обикновено. Признавам, че има хора, за чието име все още не се сещам веднага. Половината от сезона мина, дано да се поразмърдат. Одобрявам влизането на нови елементи с цел раздвижване на играта.

# 51
Да де, ама някои от тези нови елементи страшно много залитат към риалити шоу и все по-малко остава от оригиналната психосоциална игра. Да не стане така, че скоро като сравняваме с първия сезон да се окажат съвсем различни предавания.
Хариет очаквам да бъде убита много скоро, а оттам джен-зи-тата ще са лесна плячка вече.

# 52
След няколко сезона концепцията започва да омръзва, а и участниците се подготвят за познатите елементи.

# 53
Не съм съгласен. Тази игра строго зависи от индивидуалността на играчите и всеки път ще е интересно да се гледа, защото са различни хора. Няма нужда концепцията или правилата да се променят.

# 54
Всеки има право на мнение, нали? Лично на мен, след сезон 3 UK не ми се гледаше още от същото. Радвам се на селебрити сезона, защото беше различен и далеч от скучен. Радвам се и на промените сега, защото не знам какво следва.

# 55
Радвам се на селебрити сезона, защото беше различен и далеч от скучен.

Именно този сезон беше с нула промени и потвърждава мнението ми, че от хората зависи - друг тип участници бяха и ти си усетила разликата. Не е до правилата.
Разбира се, че имаш право на мнение, аз си казвам своето. Simple Smile Но е факт, че започнах да познавам някои събития, например знаех, че бабетката ще бъде скорострелно изгонена още като си свали червената качулка. Както и че ще махнат всички над 40 години. По същата логика усещам и че Хариет ще стигне до под кривата круша.

# 56
Симпатизирам много на Рейчъл и особено на Стивън, но не очаквам да останат за дълго. Рейчъл, като основен фактор в атаката срещу Фиона, вероятно вече е заподозряна от повече участници. Стивън пък реагира прекалено емоционално на кръглата маса. Фиона я погуби ревността, че неще не е споделено с нея, а с друг. Изобщо, още като се видяха с Рейчъл за първи път като трейтъри ми стана ясно, че бързо ще има искри между тях двете. А за таен трейтър се колебаех между Фиона и Хариет.
Като цяло ми харесва идеята да има раздвижване в правилата, че в темата за бг изданието ми се повдигаше като прочета "библия на формата".

# 57
Не е трудно да се досетиш, че баба ще се издъни. Интересното тук беше как точно стана.

Селебрити сезонът беше интересен, защото кастът беше добър, не се държа популистки и в крайна сметка наградата отиде за благотворителност. Шансът да се направи такъв колоритен и забавен подбор на участници сред редови хора клони към 0.

Между другото, снощи в Uncloaked Фиона се направи на ударена и каза, че е била сигурна, че Рейчъл казва истината. Много нелеп опит да замаже огромния си фал.

# 58
Не иска да падне по гръб, признавайки, че не е голямата хитруша, за която се мисли. Което още повече затвърждава факта, че съвсем заслужено е аут.

# 59
Тя игра малко на принципа на Бачорски - да бъде запомнена, а не да спечели. На нейната възраст парите не са такава мотивация.
Но иначе така бих си представил конклава у нас ако бяха сложили Искра Онцова срещу Неве.

Общи условия

Активация на акаунт