Traitors: Чуждестранни издания

• 1 711
  • 70
  •   1
Отговори
# 30
За много години на всички!
По повод анкетата моите фаворити са френските, Traitors Великобритания и USA.
Прочетох, че UK вече започна, а скоро и USA.
Тук ще могат ли да се гледат? ☀️

# 31
  • София
Много искам да гледам френските, но от линка в началната тема така и не успях да стигна до тях. Нещо не се разбрах с този редит Simple Smile Чудя се дали в пиратите няма да ги има за сваляне.
 UK  го гледаме в Dailymotion. US пробвахме, не ни хареса, не е нашето Simple Smile

# 32
Работи си линкът, аз го ползвам редовно. Сменя се паролата за достъп от време на време, но обикновено няма проблем с влизането.

# 33
  • София
Линка си работи, да, аз нещо не мога да се оправя, не беше критика Simple Smile
Предполагам, че трябва да сваля отделно файловете за видеото и за субтитрите и да се насложат ли, не знам и аз. Не знам френски Simple Smile дъщеря ми го учи и заедно искаме да ги гледаме, но аз без субтитри не мога.
Ама ще го измисля някакси де, сега сме загледали британците, довечера ще гледаме 3тия епизод Simple Smile Засега по-скоро ми харесва идеята за скрития предател, защото и ние се опитваме да го разгадаем и ни е интересно като изгонят някой от масата, какво ще се окаже Simple Smile

# 34
Да, трябва да се теглят файловете и да се ползва плейър за субитрите. Аз например ползвам VLC Player, но сигурно има и други.

# 35
Много интересен британски сезон за сега, на мен лично много ми допада, кастът също ми е по-интересен от миналогодишния. Според вас кой е тайният трейтър? Аз мисля, че е Аманда.

Скрит текст:
И Hugo и Stephen лесно се издадоха. Първият го хванаха лесно, но вторият направо се изчерви яко на масата и може и някой да го е заподозрял. Аз лично мисля, че и Rachel малко се издаде и вероятно ще я хванат и нея скоро. Иначе в реддит се говори, че другата седмица в епизод 4 ще разкрият кой е тайният трейтър. Ако Hugo не беше изгонен вероятно нямаше толкова рано да се разкрие. Четох теория в реддит, че тайният трейтър може да има мисия да изгони трейтър, за да може да влезе в играта като регулярен предател, иначе си отива. Та затова и Хариет е доста подозрителна. Доколкото виждам в реддит хората са между Ellie, Sam, Roxy, Amanda и заради последната маса Harriet.

# 36
Аз мисля, че е Хариет, но не ми допадна концепцията за скрит предател. Много хаотични епизоди бяха, не стана ясно кой срещу кого играе, пък като добавиш и скритите роднински връзки, съвсем се оплескаха нещата. В тарапаната не се и забеляза кой и защо си замина. Надявам се по-нататък да е малко по-ясно като линия на развитие.
За каста ми е рано да преценя. По-старите са по-запомнящи се, младите засега хич ги няма като индивидуалности.

# 37
Чета и харесвам мнения откакто съществува темата, а чак сега се включвам.
Залагам на твърде очевидното, но моето предположение за скрития предател е Сам.
Прави ми впечатление, че за четвърти сезон (изкл. с известните) вече много започвам да се дразня на заучените фрази, фалшиви мимики и превъзнасяния.
Всичките са инструктирани да облекат черни спортни дрехи за играта с ковчезите. Отиват на терен и се изненадват. Какво очакваха? Сватба? Дежурните реплики колко са успешни предателите, тъй като на първата кръгла маса при съотношение 17 праведни към 4 предатели е изгонен праведен, също не бяха пропуснати. И още, и още.
В реддит беше споделена снимка на Ели и Рос, че са заедно преди предаването. Рокси и прогонената Джуди са дъщеря и майка. Споделя се мнението, че на убития Бен никъде не фигурира фамилията по сайтовете, тъй като е вероятно някой от участниците да е негов син със същата фамилия. Предположения има и за някои от лгбт мъжете, че са двойка. Накрая даже ми попадна и заключението, че е възможно всички, освен предателите, са влезли вътре по двойки. Grinning

# 38
И на мен като че ли Сам ми е най-подозрителен като потенциален таен предател. На синхроните има едни леко психо втренчвания, които ми накланят везните.

Преди малко видях нещо любопитно в една от фен страниците на предаването, а именно, че тайният предател не е знаел, че ще е такъв и за зрителите, съответно е бил/а честен на синхроните. Редакторите са свършили останалото.
Скрит текст:

При гласуване на същата страница зрителите най-често предполагат, че Фиона е тайният предател.
Скрит текст:

# 39
  • София
И мъжа ми смята, че е Фиона Simple Smile Аз не знам наистина, изобщо нямам представа.
Чакам с нетърпение следващата седмица.

# 40
Още тази вечер ще разбера и нямам търпение.

Условно можем ли да сложим някакво времево ограничение, в което да не коментираме открито, за да не разваляме удоволствието на останалите в темата?

Иначе забравих да споделя, че съм съгласна със ztztt за възклицанията и баналните фрази. И в българските риалитита се забелязва, и тук във вече четвърти редови сезон. Радостта около масата и пляскането на чела в недоумение са силно преекспонирани (ясно защо), но в един момент писват.

А най-много от всичко ме дразни овчето набелязване на заподозрени в самото начало. Ясно е, че почти няма случай, в който да се хванат за нещо съществено, но ме влудява това "ти погледна еди как си, съмнявам се в теб".

# 41
  • София
Как тази  вечер, следващите епизоди не са ли другата седмица?

# 42
# 43
  • София
Ооо, много благодаря! Simple Smile Значи аз ще ги гледам след утре, но няма да влизам в темата, за да не се спойлна, така че пишете си спокойно:)

# 44
Възможно е да им казват да преиграват за тези реакции. Със сигурност на синхроните е така, казват им да разказват живописно какво са преживяли и почувствали. Нали и режисьорът Цецо иска такива, че да реагират като за пред камера.

Съвсем си е в реда на нещата всичко случващо се. Аз съм разочарован от това бабе в конклава. Явно продуцентите са гледали да става шоу и да има някой да се прави на "нон-риен-дьо-рен". Не е сериозно това, а и тя няма никакви шансове с такова маниерничене, младите ще я издухат много скоро. Както обикновено си заминават всички възрастни и накрая ще останат само 20-годишните да си играят играта.

Общи условия

Активация на акаунт