Traitors: Чуждестранни издания

• 1 659
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
Не намирам първият пост. От няколко дни се регистрирах и има доста информация. Бихте ли го споделили в линк?

Инструкциите за достъп до видеобазата са тук:
https://www.reddit.com/r/TheTraitorsArchive/comments/1pcs1f3/the … traitors_content/
Не се позволява директен линк.

# 16
Тема за дискутиране на чуждестранните издания на "Traitors"

Здравейте,  гледах сезон usa и изведнъж се показва, че съм блокирана и също на неанглоезичните сезони нямам английски субтитри, може ли да ми помогнете? 🙏🙏🙏

За формата:
Начало на излъчване: 2021 г.
Произход: Нидерландия ("De Verraders")
Автори:    Marc Pos & Jasper Hoogendoorn
Брой епизоди на сезон: 10~12

Общи правила (резюме)

Скрит текст:
„Traitors: Игра на предатели“ е социална стратегическа игра, в която група участници живеят заедно в изолирана локация, обикновено замък. Сред тях тайно се избират няколко „предатели“, чиято цел е да елиминират останалите участници – „праведните“ – без да бъдат разкрити. В началото на играта водещият определя кои от играчите са предатели, като самоличността им остава скрита. Останалите участници са „праведни“ и се стремят да разобличат предателите, преди да бъдат елиминирани.

Всеки ден играчите участват в мисии, които включват физически и логически предизвикателства, с които се трупат средства за общ награден фонд. В някои мисии се печелят защитни предмети, като например „щит“, който предпазва от елиминация при нощната атака на предателите. В края на деня всички участници се събират в така наречената „кръгла маса“, където чрез гласуване елиминират играч, когото подозират, че е предател. Изгоненият участник разкрива своята роля.

През нощта предателите провеждат своя „конклав на предателите“ – тайна среща, на която решават кого от праведните да „убият“, усложнявайки още повече разследването. Елиминираният участник не се появява на закуската на следващия ден, което сигнализира останалите за неговото отстраняване. Понякога по време на конклава предателите могат да предложат на праведен играч да се присъедини към тях. Ако избраният приеме, научава самоличността на останалите предатели и започва да играе на тяхна страна.

Финалният етап започва, когато останат около четирима участници. В този етап те гласуват между две опции: „Прогонване“ или „Край на играта“. За да приключи играта, всички участници трябва единодушно да изберат „Край на играта“. Ако поне един гласува за „Прогонване“, се провежда ново гласуване за елиминиране, след което отново се избира между двете опции. Процедурата се повтаря, докато не бъде постигнато единодушие за край на играта или докато в играта не останат само двама участници. Ако тогава сред участниците има предател, той/тя взима цялата награда (или се разделя ако са няколко предатели). В случай, че участниците на този етап са само праведни, те разделят наградата помежду си.
(източник: https://bg.wikipedia.org/wiki/Traitors:_%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B0 … D0%B5%D0%BB%D0%B8

Правила на темата

Насърчава се дискутирането и споделяне на информация за всяка една от вече излъчените чуждестранни версии, както и за настоящи и предстоящи излъчвания. Поради естеството на темата и големия брой налични версии няма как да се избегнат спойлери, нито е възможно всички дискусии да стават в скрит текст. Препоръчва се на участниците в темата да изгледат предварително версиите, за които не желаят да бъдат спойл-нати от дискусиите, използвайки дадените по-долу линкове за гледане.

Полезни линкове:

Почти всички сезони, с изключение на чешката, германската и индийската версия. Сезоните са с английски субтитри. Видеобазата се обновява периодично с нови сезони и епизоди.
Инструкции за достъп до видеобазата с чуждестранните сезони:
https://www.reddit.com/r/TheTraitorsArchive/comments/1pcs1f3/the … traitors_content/
Не се позволява споделянето на директен линк към базата данни!!!

Списък на всички излъчени и предстоящи сезони по държави:
https://thetraitors.fandom.com/wiki/The_Traitors_(franchise)
(при разглеждане на всяка отделна версия от списъка по държава е възможно да видите спойлер за победителите, така че ползвайте списъка внимателно)

Линк към актуалната тема за българската версия на "Traitors: Игра на предатели":
https://www.bg-mamma.com/?topic=1834328

# 17
Здравейте,  гледах сезон usa и изведнъж се показва, че съм блокирана и също на неанглоезичните сезони нямам английски субтитри, може ли да ми помогнете? 🙏🙏🙏

Пробвай малко по-късно отново, понякога видеобазата се бъгва.
Неанглоезичните сезони са със субтитри повечето, просто файлът със субтитрите (.srt) е отделно от епизода, трябва да се изтегли заедно с видеото и да се пусне с някой плейър, който поддържа субтитри (примерно VLC player). Ако някой знае други, по-модерни начини, да каже.

# 18
Радвам се,че имаме отделна тема.

Аз съм човек,който е гледал вече над 10 международни сезона,като френските и великобританските са ми най-най.
Пробвах и руските (те са под друго име,но идентични като концепт), но руски не говоря и трябваше съпруга ми да превежда, та стана тромаво,доскуча ми и съм го сложила на пауза.

Сега покрай празниците ще изгледаме Великобритания Селебритиз. Без спойлери,какво мислите за него на база другите сезони от UK? Каква оценка от 1-10 му давате?
Другия ми вариант е някой полски или италиански? Евентуално испански... Ох,не знам... избора е тооолкова богат:))

От любопитство си пуснах Индийците. Хора,заболяха ме очите от кич и ушите ми напрегнаха,поради тази причина му ударих хикса.

Здравейте,  опитвам се да гледам сезони различни от англоезичните, но срещам трудност със субтитрите. Може ли линк към приложение или нещо подобно как да ги гледам с английски субтитри? 🙏

# 19
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На първа страница има линк към линка,който ще ви отведе към базата данни.
Не знам какво повече да направим,за да ги намерите:)

# 20
Участниците в четвъртия британски сезон, който започва довечера:
https://www.bbc.co.uk/mediacentre/mediapacks/the-traitors-series … eries4contestants

# 21
Накратко и без спойлери: в четвъртия британски сезон се въвежда концепцията "скрит предател", чиято идентичност е тайна не само от другите предатели, но и от зрителите. С това предполагам, че се задоволяват големите зрителски желания (особено силни бяха у БГ аудиторията, съдейки по коментари в съседната тема и ФБ) да не знаем кой е предател и да си играем на детективи.
Разбира се, скритият предател има повече права от другите и това променя част от смисъла на играта, но трябва да се види как ще се развие.

# 22
Някои предстоящи сезони:

- 1-и януари: Великобритания 4. Ще се излъчва от 1-и до 23-и януари. Само за 1 месец и то през януари. За BBC явно не е проблем да излъчват така, но за родните телевизии - абсурд, ще се обърне светът.
- 8-и януари: САЩ 4.
- по-късно през 2026г: Австралия 3, Нова Зеландия 3, Великобритания Celebrities 2, Канада 4.

Тези, които са отговорили с "Други" в анкетата, могат да напишат за кои точно става въпрос.

Здравейте, тези предстоящи сезони къде могат да се гледат ли? Тук кога ще са налични? Благодаря ви предварително.

# 23
В Dailymotion ги качват най-бързо.

# 24
  • София
Другият такъв силен телевизионен момент беше "the parting gift" от първи сезон, колкото и да не им харесва на някои зрители.

Понеже сега по празниците изгледах този сезон и това ми беше любимия момент Simple Smile ми стана интересно- зрителите не са го харесали като са го излъчвали ли? Simple Smile

# 25
Понеже сега по празниците изгледах този сезон и това ми беше любимия момент Simple Smile ми стана интересно- зрителите не са го харесали като са го излъчвали ли? Simple Smile

Изобщо, защото смятат, че едва ли не незаслужено е провалил играта на Уилф и го е лишил от победата нарушавайки правилата. Факт е, че и продуцентите не са били много доволни, защото след този сезон са затегнали правилата за какво може и не може да се говори.
Аз въобще не смятам така. То не беше само parting gift, ами всичките му изказвания на финалната маса бяха остри като бръснач и ги направи на луди, а Уилф си го изпроси поначало с идеята да преметне някой, който и интелектуално, и емоционално е много нива над него. За нарушаване на правила да не говорим - не може да се опише в правилник всяка думичка и всеки жест, просто не е реалистично, а и предателите нека си знаят какви са рисковете.

# 26
  • София
Абсолютно си му взе победата и абсолютно по правилата си беше и затова беше толкова удовлетворяващо. Уилф си го заслужи сам с алчността си на финала - ако не беше тръгнал срещу него, щяха накрая да си разделят наградата на две. Уилф реши, че както взе главите на останалите предатели, така ще му се размине и тук и беше много хубаво как не стана.

# 27
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За кой сезон говорите? Толкова много съм изгледала,че всичко ми е разбъркано в главата.

Не ми харесва идеята за скрит Предател. Никак даже не ми допада,защото е нечестно спрямо другите.

# 28
Записвам се тук, макар че се пазя от спойлери за сезони, които не съм гледала.

Малко преди да започне българското издание, изгледах трите британски сезона, Celebrities го следих в реално време и за пръв път от много време се вълнувах какво ще стане, гледах да не отварям социалните мрежи, докато не изгледам епизода, за да не си спойлна. Много се забавлявах с този сезон, имаше култови комедийни моменти, дори и да се гледа като сериал, пак има стойност. Бях скептично настроена, но кастът беше изключително добре подбран.

Снощи нямах търпение да изгледам пилотния епизод на новия сезон. Още не смея да давам категорично мнение за скрития предател, защото искам да видя как ще се развие играта. Интересно ми е дали редовите предатели ще успеят да разкрият кой е, дали той/тя ще се пробва да разчиства от тях на кръглата маса. Много въпросителни има.

# 29
За кой сезон говорите? Толкова много съм изгледала,че всичко ми е разбъркано в главата.

Не ми харесва идеята за скрит Предател. Никак даже не ми допада,защото е нечестно спрямо другите.

За първия британски беше дискусията.
На мен също не ми допада идеята за скрит предател. Освен че променя силата на ролите, измества изцяло и фокуса - предаването става силно обърнато към предателите, а горките праведни са някакъв миманс, дори не се забелязва кой е убит и защо.

Общи условия

Активация на акаунт