Traitors: Чуждестранни издания

• 1 710
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ох, голяма любимка ми е Хариет, но ако не я рекрутнат, много скоро ще я убият, защото е прекалено умна. Макар че тя пред тях сякаш успешно прикрива цялата си палитра и пак се вижда, че е много добра.

# 61
Фиона сама си се закопа. За пръв път виждам толкова безсмислена атака от трейтър към трейтър - първо, че Рейчъл успя малко да разсее хората от Стивън след признанието на Аманда и второ, че поне още няколко праведни щяха да си тръгнат на кръглата маса следващите 1-2 дена. Малко ми напомни за Бачорката как в сянка буташе предателите под буса, ама няма база за сравнение с нашите популисти и британските праведни. Рейчъл и тя е пътник, дори и да стигне до финалната 5тица, със сигурност ще я гласуват. На мен лично ми харесват новостите - малко разчупване на играта, също така и игрите са доста по-интересни. Връзките между хората в играта не са ми толкова интересни, дори Ели ми е малко досадна как иска да отмъсти за Рос вече 2 епизода дъвче едно и също.

# 62
А иначе Линда била най-нелепата предателка... Тази бабетка откакто е изгонена не е спряла да лъже и измисля фантастични истории по медиите.

# 63
След епизода тази вечер се надявам да не кастват повече баби уонаби детективки. Голямото им желание да се направят на умни и оригинални съсипва играта.

# 64
Връщам си всички думи за Хариет. Баболелките в това шоу така и не разбраха, че няма как да се харесат на една тумба джензи-та, които играят като отбор и защитават своите. Все едно аз да отида в класа на дъщеря ми и да призова всички да изберат мен вместо най-харесваната съученичка. Просто не става така, социален подход - нула.

# 65
Хариет е на 53 години. Не че биологично не може да има внуци и да е баба, във всички останали случаи обаче не бих я нарекла баба. Да, твърде с рогата напред ѝ беше хода, но създаде сътресение и притесни много Рейчъл. Радвам се, че все пак я изгониха, но пък ми хареса да видя Рейчъл под огромно напрежение и се радвам, че успя да отиграе или по-скоро Рокси и другите ѝ отиграха ситуацията.
Не гледах Uncloaked и не знам какво е разказвала там Хариет.

# 66
  • София
И аз много се разочаровах от Хариет, сякаш много й дойде напрежението и отприщи не каквото трябва. Лошо игра в този епизод, много лошо.

# 67
  • Stockholm
Следя с интерес сезона. Клаудия е изключителна, а идеята предаването да започне от 1-ви януари е супер. Рейчъл ми е любимка и много искам да се докаже, че предател може да спечели и без мръсни номера и психопатични манипулации. Не мисля, че ще се предадат взаимно със Стивън. Добре направиха, че не взеха трети предател. Кой мислите, че са гръмнали?

# 68
Не мога да преценя. Който и да е от тримата, ще отприщи големи дискусии на следващия ден. От една страна, много ми се иска да е Джеси, от друга - след толкова сезони участниците са наясно с опцията за double bluff, Стивън може да се погребе. Не знам защо си мисля, че ще заложат на сигурното и ще махнат Мат. Фактът, че не сподели какво е питал предателите, е нож с две остриета за него самия.

Много харесвам Рейчъл, може би най-любимият ми персонаж от UK сезоните досега, още от представянето ми хареса.

# 69
Рейчъл ми е любимка и много искам да се докаже, че предател може да спечели и без мръсни номера и психопатични манипулации.

Какво има да се доказва, то това е доказано вече няколко пъти при тях.
На мен пък Рейчъл не ми харесва, и все пак е по-добре от миналогодишната лисица с измисления акцент.

# 70
Мога да се разделя с Джеси без тя да ми липсва, но ми се струва, че Стивън просто няма да успее да отиграе вниманието, което ще привлече с нейното убийство. От друга страна, тя ще продължава да насочва към него и може би е по-добре да рискува сега, докато все още другите не се връзват на довода ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт