🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 13 262
  • 285
  •   3
Отговори
# 225
Фло, много е красиво наистина, благодаря ти че го сподели!♥️

Скрит текст:
Аз искам да се оплача, че все още не знам кои точно червила са използвани за визията на Демет в Кан.
Писала съм на Нихал, няма отговор.
Откакто съм видяла това lip combo, да знаете колко червила и моливи съм купила...
Знам,че са  Fenty  и Nars, ама кои точно
...🧐 Страхотна е комбинацията, обезателно трябва да се сдобия с тези червила. Имам нещо като мания, обожавам да си купувам постоянно червила, моливи, балсами,тинтове.🫣

# 226
Флото ни глези с разни луксозни издания Kissing Heart Браво на Октай Кайнарджа за изпълнението Hands Clap

# 227
Като стана дума за Октай, сега попаднах на това:

До кога с тези репресии над хората??
Вече ми се струва прекалено...
Кой още ще задържат и защо е нужна такава показност, ако действително се борят точно с наркоразпространението?🫣

# 228
На вълна  thank you, next съм с този сериал. Въртят и сучат n серии. Даже се надявам да занулят Нисан и Ешреф да си е сам.
Тъкмо и някои фенове на Чаатай ще са супер доволни, че ще си разгърне таланта, без да му пречи Демет.
И вече започвам да вярвам на слуховете относно договорът на Чаатай, как е вписано да няма фотосесии. Joy
Други вече след 3-4 епизода фотосесия, а тук нищо. После се гадае по снимки, видеа как се мразят и не могат да се дишат.

Колко серии минаха от "Кой е моят син?", сега ще минат още толкова докато съвсем да се разбере. Но някои неща ги забравят и дори не се сещат. Дори не включвам "Коя е Руя" - няма смисъл вече. Според мен и сценариста забрави.

Ихтияр щял да бъде един възрастен актьор- Мухамед Джангьорен, поне по слухове.
А казват, че ще има още нови герои.

bebè
Скрит текст:
Те никога не отговарят на обикновени хора. Отговарят само , ако има изгода. Реклама.
 Но ти бях пратила вариантите за цветове , които са използвани.

Вече гледам за следващ партньор на Демет Joy

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 18:27 от ۵ Blue. ۵

# 229
Blue, подозирах аз, че си теглила чертата на Ешрефа, липсваха ми твоите коментари, искрени и точно в десятката.🫶
Скрит текст:
  Аз даже съм си копирала и запазила коментара ти за червилата:
"Марките на двете червила са Фенти и Нарс. Предполагам, че едното (тъмното) е  icon velvet liquid на fenty, но е напълно възможно червилата да са една марка , а останалото на другата."
Едното е ясно, по-тъмното не е ясно дали е молив, или червило, и кой номер точно на Nars ... Иначе видях в коментарите под снимките на Демет, че Нихал е отговорила на въпрос за  lip combo-
то:  Nars ve Fenty. Все ще ги намеря.🤗

За ролята на стареца, права си, има подобни слухове.

Извънредни новини: Героят на Стареца в поредицата Eşref Rüya е Мухамед Джангорен (. 90% вероятно е същият човек като Reşit Feyzullah от сериала Çukur, защото Muhammed Cangören дори последва официалния канал на сериала Eşref Rüya.

Надявам се да е истина, понеже аз много харесвам актьорската му игра.
Гледала съм го в Долината на вълците, в Чукур и в Deha.
Знам,че родом е от Афганистан и има само там участие в над 30 филма.

# 230
۵ Blue. ۵, много се радвам, че пишеш HugHeart

И неочаквано Брадли Купър хвали "Ранобудна птичка" в подкаста на Джо Роугън Flushed Можеби не всички в този подфорум ще разберат колко голямо нещо е това всъщност! https://x.com/silbigg/status/2011110528236552419?s=20

Ето основните моменти на български:

Брадли Купър: Майка ми гледа това... ще ме убие, че го казвам. Първо, тя обожава турски сапунени опери, така че гледа всичко турско.

Джо Роугън: Защо точно турски?

Брадли Купър: Не знам, просто премина от филмите на Hallmark към турските сериали. И след това еволюира още повече – сега гледа на екран две AI изображения и просто глас, който разказва история. Често, когато тя ми гостува в Ню Йорк, докато правя закуска на дъщеря си, чувам тези гласове. Отивам в банята, която е точно до нейната стая, и си мисля: „Кои са тези хора?“. Този мъж просто поддържа интереса ѝ – само едно изображение, а тя го гледа с часове! Гледа го и се пита: „Какво ще стане сега? Дали фирмата ще я наеме? Видя ли бележката?“. Това си е цяла форма на изкуство.

Джо Роугън: Турски, а?

Брадли Купър: Да. Първия път, когато го чух, си помислих: „О, не, какво се е случило?“. Влизам и я питам: „Мамо, какво гледаш?“. А тя: „О, не, този човек е най-добрият актьор в света!“. И просто чете субтитрите. Гледа един сериал, казва се... как беше... „Птица“, „Ранна птица“?

Джо Роугън: Това ли е? (показва сериал на екрана)

Брадли Купър: Да, „Ранна птица“! Това е сапунена опера с около 360 епизода. Тя ги е изгледала всичките сигурно по 4-5 пъти. Прави си маратони, после идва в кухнята да хапне нещо и казва: „Този човек... само виж как се движи. Той е най-добрият актьор“.

Джо Роугън: На турски ли говорят?

Брадли Купър: Да, да. Преди просто четеше субтитрите, но сега е на следващото ниво с тези AI истории. Гледа ги от осем години, през целия COVID период.

Джо Роугън: И защо се е зарибила толкова?

Брадли Купър: Не знам, сигурно е попаднала на тях в YouTube и оттогава е „закачена“. Всъщност, сериалът е доста добър! Гледал съм го с нея. Той (Джан Яман) е страхотен, жената (Демет Йоздемир) също е страхотна.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 20:20 от super_katia

# 231
Брадли Купър да говори за турски сериали и да те похвали не е шега работа .Hands Clap  Комшийте отдавна са превзели Света с продукцийте си .

Ето от къде тръгнаха тия неща че сериала свършва .  Ешреф за кой ли път ще се озове в затвора или ареста и рисува Нисан . Дори да разбере за Нисан и му занесе снимката това не значи че така ще приключи. Има много още неща да се разкрият и изяснят бавно , но славно. Харесвам сериала и динамиката , екшъна и любовната история и всичко върви по план. Много пъти сме казвали че след като има рейтинг и запълват екранно време, няма как всичко изведнъж да се разкрие и заснеме и изиграе .  

🆕✅ Снимки от сета на сериала "Мечтата на Ешреф"

📃 Имаше снимки в затвора. Може би Ешреф отново ще се озове в затвора и ще нарисува Нисан там. А Нисан ще разбере, че е Рюя и ще отиде при него в затвора със снимка от детството си.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 22:39 от femmi2

# 232
Брадли Купър: Всъщност, сериалът е доста добър! Гледал съм го с нея. Той (Джан Яман) е страхотен, жената (Демет Йоздемир) също е страхотна.
Само си представям как Брадли Купър гледа Ранобудна птичка. Grinning

# 233
Това си е огромно признание и голям комплимент - Брадли Купър да каже,че си страхотен актьор (предполагам че това е имал предвид като казва че Джан и Демет са страхотни).🤌💫
 Фло, това беше първото което си помислих, докато четях поста на Катето - как  Брадли гледа Ранобудна Птичка.🤭 Ама какво да прави човека, добре че е била майка му.🤭
Джан е споделил част от интервюто в профила си:

https://www.instagram.com/reel/DTdXLRbjaRw/?igsh=MWd2NDlvemR2ZWZ6eA==

🜲Любима🖤⃝🤍

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 00:47 от bebè ∞

# 234
Неджип е спрял да следва профилът на сериала. Също така май е премахнал и публикациите.
 Май с право я питат Демет за слуховете относно финала Joy

# 235
Добро утро! 🙂Coffee❄️❄️🤍🌲⛄
След ваканционната пауза отново сме ден за кино или по скоро онлайн вечер. 💥

Не знам вече какво се случва и защо толкова се настоява че в този момент Сериала ще приключи.Rolling Eyes Няма как и е абсурдно предвид рейтингите и това че сме в средата на историята по сценарии. Странно е защо Неджип е извършил тия действия ( в Туитър профилите фенски още не съм попадала на това и да го коментират или е някаква грешка . ) Може и да му занулят героя но не вярвам в това. Абе те си знаят вътрешните неща в компанията.

Сериала така или иначе все някога ще свърши и има финал колкото  и да ни е мъчно и да сме свикнали с нашите любимци и тяхното професионално и зашеметяващо партньорство. 40 - 40 + епизода се тиражира, че ще бъде.  И е напълно логично и възможно и достатъчно за да се завърши историята и разкрият нещата. Пролетта вече може да мислим за финал към март или април или до лятната ваканция.

Не искаме да го мислим толкова ,а да се наслаждаваме на всичко докато можем поне аз ще съм така. Heart

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 20:52 от femmi2

# 236
Неджип е престанал да следва не само профила на сериала, а и на продуцентската компания и на Канал Д. Освен това е изтрил всички снимки, свързани с "Ешреф Рюя". Не обичам да тълкувам за отношенията на хората по инстаграм, но нещата в случая са доста красноречиви... Жалко... В навечерието на новия епизод, след дълга пауза, това им трябваше най-малко.

Положението е пей и не плачи Headphones

Арда Акюз: От Истанбул към Самсун, слушам песента Gözü Kara за 55555555 път Heart

# 237
  • София
Неджип е престанал да следва не само профила на сериала, а и на продуцентската компания и на Канал Д. Освен това е изтрил всички снимки, свързани с "Ешреф Рюя". Не обичам да тълкувам за отношенията на хората по инстаграм, но нещата в случая са доста красноречиви... Жалко... В навечерието на новия епизод, след дълга пауза, това им трябваше най-малко.

Положението е пей и не плачи Headphones

Арда Акюз: От Истанбул към Самсун, слушам песента Gözü Kara за 55555555 път Heart

Абсолютно не колегиално ,спрямо останалите актьори.Ако нещо не са се разбрали  с продуцентите , не е този начина  спрямо останалите актьори и екипа зад кадър.
Като излезе от сериала ,тогава да се отписва от канала и продукцията.

# 238
Така е подкрепям мнението че не това е начина дори и да има конфликт с Продуцентите или Сценаристите.  Ако наистина излезе от сериала тогава да отследва всичко , не сега щото е излишно напрежение и спекулациите ще продължат. Най добре е да се излезе с Официално изявление заради всички слухове.  

Абе не може да се отрече че се случват някакви вътрешни Сътресения и то след като си смениха логото след паузата през Новата Година. Тия арести показни за наркотици всеки ден независимо какъв си що си и дали си употребявал или не тестват те и това е. Човек да го е страх да излезе и забавлява някъде. Турската преса и някои така наречени журналисти и са безпощадни. Който може да се спасява извън Турция най добре, че и цензура налагат.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 16:08 от femmi2

# 239
Сега пък Неджип е пуснал стори за епизода довечера... https://x.com/i/status/2011413085534433681
Малко става в стил лъжливото овчарче...

Лошите са на линия довечера. Да видим с добрите какво ще се случи Kissing Smiling Eyes

Рут пак е творила https://x.com/i/status/2011389440149832027
и интервюто от летището с английски превод и добавки от нея https://x.com/i/status/2011139959236018441 Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт