🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 14 122
  • 303
  •   3
Отговори
# 300
Еее, Фло, как Демет ще му връчва награда, като майка му не я харесва Kissing Smiling Eyes

# 301
Момичета, аз предлагам Брадли да връчи  награда на Демет, време е.😍🤭
Кате, туй казал ли го е в интервюто?🤣

Бюшра и на мен ми хареса много.

От продукцията пускат картинки, а феновете пускат такива с AI🤭↘️

Колко на снимката са екранните партньори на Демет?🙃

# 302
Фло, на мен също ми е любима сцена Sparkling Heart

Скрит текст:

От Vanity Fair Italia https://www.vanityfair.it/article/mamma-bradley-cooper-fan-can-yaman

По какъв начин майката на Брадли Купър е фенка на Джан Яман?

Многократно номинираният за „Оскар“ актьор разкри, че майка му е гледала „Мечтателката“ (италианското заглавие на Ранобудна птичка) поне четири пъти и че според нея Джан Яман е „най-добрият актьор в света“.

Въпреки че Глория Кампано е най-големият поддръжник на сина си Брадли Купър и често го придружава по червените килими (за последен път ги видяхме хванати за ръка на Оскарите през март 2024 г.) г. – може би има един актьор, който тя харесва дори повече. Самият Брадли Купър разкри това по време на епизода на подкаста „The Joe Rogan Experience“ от 9 януари. В близо двучасовото интервю актьорът и водещият обсъждат практически всякакви въпроси, проследявайки кариерата на Купър и засягайки теми като изкуствения интелект и обществото на сценичните изкуства. Междувременно актьорът, който е във връзка с Джиджи Хадид от 2023 г., обсъди и семейството си, започвайки с Глория Кампано и актьора, когото смята за най-добрия в света. Внимание, подсказка: това е Джан Яман.

„Майка ми ще ме убие“, така започна актьорът, преди да разкрие страстта на майка си към турските сериали. Шегувайки се с бавното темпо на сапунените опери, Брадли Купър описа типична ситуация, в която той приготвя закуска за дъщеря си, докато майка му гледа телевизия: „Понякога влизам в стая и двама герои се взират един в друг. Отивам в кухнята да направя кафе, връщам се и те продължават да се взират! Гледат се толкова дълго и интензивно, че понякога си мисля, че сериалът е забил, но не - това е просто турска драма.“ След това актьорът навлезе в повече подробности, посочвайки „Мечтателката“ като любим сериал на майка си. В сапунения сериал участват, както е добре известно, Джан Яман в ролята на фотографа Джан Дивит, редом с Демет Йоздемир, която играе неговата любима на екрана, Санем Айдън.

След това Купър обясни: „Името на сериала е DayDreamer. Има точно 360 епизода и майка ми ги е гледала всичките, без да пропусне нито един. Гледаше го с часове. Гледаше всеки епизод 4-5 пъти. Беше пристрастена по време на Covid и не можеше да спре.“ Със смесица от шеговито възмущение и възхищение Брадли добави през смях: „Забавното е, че тя казва, че главният актьор е „най-добрият актьор в света“. Предполагам, че номинациите ми за Оскар не означават много за нея.“ След това актьорът призна, че всъщност сериалът не е лош и че също смята, че двамата главни актьори са доста талантливи, изразявайки предпочитанието си към Демет Йоздемир.

Естествено, комплиментите не останаха незабелязани, дотолкова, че Джан Яман сподели в Instagram откъс от подкаста, в който Брадли Купър говори за него. Турският актьор написа: „Моля те, Джо Роуган, кажи на Брадли, че искам да поздравя майка му. Новият ми сериал, „Сандокан“, е премиерно на 19 януари в Netflix US, надявам се и той да ѝ хареса.“ Никога не е имало по-добра възможност да се получи известна реклама на американския пазар и с право, актьорът, който играе „Сандокан“ редом с Ед Уестуик, Алана Блур и Алесандро Прециози, не я остави да му се изплъзне. Особено след като вероятно вече си е осигурил една специална зрителка с много влиятелен син в света на шоубизнеса.

Брадли явно не е гледал "Дързост и красота". Или не е правил кафе по времето когато са го излъчвали в Америка.
Защото докато някой от двамата - Брук или Рич мигне, не кафе ами петстепенно гурме меню може да се направи.

# 303
Тъй като днес бяха  Joy Awards, нека си припомним присъствието на Демет  и Енгин  в Рияд.❤️‍🔥🔥❤️‍🔥
Сред присъстващите бяха известни личности като Мел Гибсън, Амитабх Баччан, режисьорът Майкъл Бей, София Вергара, испанската актриса Естер Асебо, а специални гости бяха турските звезди , Демет Йоздемир, Енгин Акюрек, които представиха новия си проект
Казвам се Фара.

Общи условия

Активация на акаунт