🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 15 911
  • 353
  •   2
Отговори
# 330
Еее, как, за Ешреф знаем, че умира в началото, т.е. в края, който за нас беше начало Animal See No Evil Иначе отново Чийдем е най-умната и знае всичко за всички. Пак отвличания, пак информаторство... Както някой коментира в Х - с такъв фраг и мен ще ме накарат в сряда да гледам Галатасарай и Атлетико Мадрид Soccer

# 331
Показаха ни началото на края но все пак има надежда и тя умира последна. Етем е психо и си пада по трагедиите но айде дано размисли този път и направи изключение.Hands Pray Щастлив край за ЕшСан. Не казваме захаросан но добър край.  Заслужават го и то много миличките. 🥺 Да живеят спокойно и щастливо далеч от всичко макар че в мафията ще е правоподобно и нещастен край.  

Не знам кой какво ще гледа всеки избира за себе си има мнение но на мен фрага ми грабна вниманието и засили още любопитството.  С тия гърмежи и поредно отвличане накрая  иди се чуди после как ще се измъкнат.  

Нисан милата се притеснява за Ешреф и го търси и разпитва и иска да е Жив. Време беше да го покажат този Старец и разкрият кой е и да се раздвижат нещата от миналото. Ще имаме и ретроспекции.  

Ще има  футболен мач и това ще повлияе на рейтинга в Сряда. Мача ще е важен и между големи отбори.  

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 00:42 от femmi2

# 332
Зачетох се в коментарите под фрага: https://www.instagram.com/p/DTtOb6VkW2W/?hl=bg
Докъдето стигнах, нито един положителен не срещнах. Thinking

# 333
Eşref Rüya  - Резюме на Еп 29

Ешреф се бори с всички сили, за да спаси Нисан от смъртоносния капан, в който е попаднала. Нисан, от една страна се опитва да разбере кой я е отвлякъл, а от друга, се опитва да разгадае тайната на мрачната празнота в миналото ѝ. Церемонията по коронацията на Ешреф предизвиква голямо вълнение в подземния свят. Кадир търси начини да си върне властта, която се е изплъзнала от ръцете му. Научаването, че Хъдър е негов баща, прави нещата още по-сложни за Кадир. Докато Ешреф продължава да разследва човека зад името „Фират Корал“, той ще се изправи срещу Стареца и ще бъде въвлечен в трудна борба с екипа му.

# 334
  • Плевен / София
Много труден път извървя Зейнеп, но намери щастие накрая. Heart
Нисан няма да има този късмет, много ще плачем с нея.

От "Ранобудна птичка" до сегашния ѝ проект всичките  героини  на Демет са търсещи своя път жени, които в края на историите си достигат до разбирането за себе си и какви са те самите.
Здравейте момичета,
В последните серии Ешреф наистина върви върху трупове...

# 335
Ехе, Гости, много се радвам, че наминаваш HugPurple Heart Липсвате, момичета Kissing Face

Демет днес ни споделя малко разбъркани снимки от архива си:

# 336

2026 Комфорт
Никога няма да забравите
Новата визия на Konfor за бъдещето отново ви е представена с вдъхновяващата интерпретация на Демет Йоздемир.
Ще се радваме да ви видим на това специално събитие, където ще имате първата прожекция на незабравими реклами.
Хотел Пера Палас
Tepebaşı Cd. No:52, Beyoğlu/Истанбул
Сряда, 21 януари
10:30 | Зала Паша
КОМФОРТ и Демет Йоздемир

Пера Палас е с много богата и любопитна история, препоръчвам посещението му. Hands Plus1

# 337
Охо, Фло, каква е тази лична покана за събитието Sunglasses Знаем, че си по ексклузивните места, но тук ме изненадваш Kissing Heart

Вероятно утре ще пуснат новата кампания за мебелите с Демет Heart Eyes Звучи като симпатично бутиково събитие Love Letter

Още малко картинки за 29 еп.:

# 338
# 339
# 340
От Конфор https://x.com/konforidentity/status/2013573499328086348

„Ако сме готови, нека всички заедно започнем обратното броене! Днес в нашия Instagram профил има много подсказки за новите ни реклами House With GardenNature Sparkles KonforxDemetÖzdemir“ People Eyes

"Никога няма да забравиш първата сцена, която сподели с най-добрия си приятел." +
"На една сцена си с най-добрия си приятел" Blush

Добре ни хранят днес Fork And Knife

# 341
Демет и Лев ли?!!! Супер! Heart

# 342

Този млад юнак ще участва в ЕП 30 на "Ешреф Рюя".  Вече го снимат щом излизат снимки. Може да е малкият Кадир в ретроспекции или някое ново сираче под крилото на Ешреф и Отбора.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 15:41 от femmi2

# 343
Е, такова тъмно детенце как ще играе Кадир?! Щом се е снимало с Чаатай и Толга, най-вероятно ще играе някой от двамата. Аз залагам на Ешреф като по-малък, понеже не знаем абсолютно нищо за ранното му детство. Динчер го изключвам, защото семейството му е било заможно, съдейки, че живеят в собствен чифлик и по часовниците, които е носел бащата...

От продукцията:

"Цялата битка на Ешреф е, за да може да види лицето на Нисан още веднъж..."

Затова ли застава начело на Сираците Rolling Eyes Явно ще работо дистанционно, защото обеща на Нисан да се махнат...

От Токио https://www.instagram.com/p/DTsrckbCF3N/

"Този ден наистина беше най-красивият залез, който някога съм виждал... Иска ми се да можех да заснема таймлапс, но за щастие с помощта на изкуствения интелект е възможно...
Песента е от @demetozdemir"

Демет и Лев ли?!!! Супер! Heart
Дааа, Демет споделя https://www.instagram.com/p/DTsiRqeiPu6/

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 16:00 от super_katia

# 344

Ешреф държи на Обещанията и думата си но в момента е невъзможно да избягат от всичко и всеки колкото и да искат. Нисан няма да остави смъртта на Афра безнаказана и неразкрита. Още не е приключила с Динчер.
Ешреф също има неща, които да сложи в ред.  

Кате Blush най вероятно си права ти ги усещаш нещата и си наблюдателна. Позна и за Кадир че ще е син на Хъдър , но всички се надявахме на Ешреф.
Момченцето ми заприлича визуално на Кадир ,но като се загледах има прилика и с Толга Текин - Мюслюм.  За Ешреф ми е малко вероятно Rolling Eyes

" Няма значение какво.... Заедно до последният ни дъх"! 🧨 

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 16:19 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт