🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 21 909
  • 478
  •   2
Отговори
# 465
Много ми харесва, дано да има още снимки!

С първи епизод Yeralti влезе ударно в класациите.
Скрит текст:
Гледах го - най-обикновено дизи, компилация от други. С нищо не блести, обаче е направено по правилата, мотивацията на героите е по-разбираема, динамично е, заложили са на по-млади актьори, вече разсъблякоха мъжете, а жените са с къси поли.
Много правилно са се ориентирали за сряда, тогава има подготвени зрители. Чухме вече цифрата 1 милиард долара, имението е с интересни стълби. Гепили са и готови кадри, но сега е човек на МИТ: Laughing

Грузинките дават акъл на турците - "Ето как се прави правилно": Joy

# 466
В следващите дни Based Istanbul трябва да публикуват още снимки, да Kissing Face Иначе благодаря за рецензията Hands Raised Hands Тази сряда битката за първото място сред сериалите се очертава да бъде ожесточена.

ЧРД на Енгин Коджагьоз от сестри Оздемир People Dancers

От Демет: "Ти не си някой, когото срещнах на този свят... ти си моята сродна душа, на която обещах никога да не забравя и при която ще се връщам отново във вечността... Щастлива съм, че те има (Честит рожден ден)"

От Деря: "Нека новата ти възраст, новите ти вълнения и трепети дойдат с добро. Честит рожден ден, скъпи Енгин!"

На тортата: "В този град гърмяха много оръжия, но аз бях поразен (влюбен) само от теб."
Цитатът е от ERA7CAPONE - DURULDUM l PROD BY. KERO Nerd https://youtu.be/0IX0oQN0R2o?si=Dww77Hpxkv10vGK7

# 467
И на Демет й предстои този месец рожден ден.
Heart

От Седа:
„Всички ще говорят за деня, в който разцъфна, но никой няма да разбере за тайната битка, която води, за да избегнеш замръзване посред зима.“ 🤍🦋@demetozdemir

Размислила е: Stuck Out Tongue Winking Eye

# 468
Ще ядем, ще ядем вкусна торта с крем BirthdayTada

Още от Based Istanbul:

"Самоусъвършенстване, безстрашен устрем към мечтите... В света на Демет това не са просто цели, а начин на съществуване. Тя върви напред, без да пренебрегва собствената си същност. Това не е състезание, а самото въплъщение на смелостта."

# 469
Впечатляващо драматично! Hands Clap

Heart

Добавям и Биге:
Скрит текст:

# 470
Можеби са те Satellite

Пълно преобразяване Hands Clap Истински артист си, когато не се стремиш вечно да изглеждаш добре Kissing Heart

# 471
Демет изглежда повече от добре! Hands Clap Много креативен екип, браво, 2026-та сме все пак!

# 472
Снимка на двойката?
Моментът, който чакахме, настъпи! 😍

# 473
Еми, Flowers Hibiscus!
Браво на Özdemir и Ulusoy за снимките! Hands Clap
Империята отвръща на удара!
Скрит текст:
Новият конкурент в сряда Yeralti, след излъчен един епизод

Така като ги гледам, сигурно има снайперист зад фотографа. Grinning Шегувам се, разбира се!

# 474
Нека отвърнат на удара могат го силни са.💪 Конкуренцията е добро нещо иначе продукцията щеше да си къта снимките и нищо да не покаже.  Сигурни сме че имат още такива. Не знам дали е заради това шегувам се и си разсъждавам. 😀 Тази Сряда пак има футболен мач турски и ще повлияе на рейтинга на епизодите на сериалите.

Ама много са хубави бееее ПУ ПУ. Естествени , готини , истински. Излъчват вайб на световно ниво.
Който може си го може. И визуално си приличат.🙂😊 🫶✨✨✨🤩😍👏👏👏👌👍🖤🤎🤍

Дочакахме го този момент и се радваме много. Ето няма проблем да се снимат заедно и никой не ги е накарал насила.
Ако беше така щеше на секундата да си проличи. Приятно им е разбират се и сработват. На снимката колегата темерут я е прегърнал през кръстчето.  Wink

В нета е да не ви говоря каква еуфория е и плачат от щастие заради любимците си. 😭

Наздраве по този повод. 🍷🍷🍷🍷 Хайде сега и на някое награждаване да ги видим заедно или на обща фотосесия и ще сме супер доволниии ... Макар че имаме обща от Кан - Франция. 💚🩵❤️🖤💖💖✨

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 20:02 от femmi2

# 475
Демет е с някакъв пръстен пак. А според Мари очите й изглеждат сякаш са плакали.

Новите стилисти са пълна скука.

# 476
Някой друг вече се е погрижил да ги преоблече Sweat Smile

Така дали е по-добре Kissing Smiling Eyes

Имаме и фраг 2

Нисан: - Много е болезнено, много е тежко.
Джерен: - Ешреф те обикна отново след толкова години.
Нисан: - Сърцето обича само веднъж. Значи досега съм се ревнувала от самата себе си?
Чийдем: - Надявам се, че си донесъл парите ми.
Динчер: - Заслужи си ги.
Селма: - Ах, Чидем... дори това, че си моя дъщеря, няма да те спаси.
Хъдър: - Каква работа имаш тук?
Кадир: - Дойдох да те убия.
Хъдър: - Стреляй тогава. Хайде!
Нисан: - Де да бях аз Рюя.
Ешреф: - Добре че не си. Ти си много повече от нея.
Нисан: - Откъде знаеш, че не съм?
Ешреф: - Ако беше, щях да го разбера.

# 477
Червеното им отива и на двамата дори искам да ги видя така в някои епизод но честно казано с Оригиналните дрехи и стайлинг повече ми харесват и нямам забележки.

Ехааа... Имаме Фраг 2  направо изненадващо пуснат. Емоционално и бомбастично е. Благодаря за превода. Нисан разбра че е ревнувала от самата себе си. Каква ирония на живота или просто Съдба.  Ешреф вика че щеше да е разбрал ако тя е Рюя но явно няма  любовен опит и е предпазлив и раним душевно. Но той така или иначе я разпознае интуитивно и вътрешно с душа и сърце още от първата среща в асансьора.  Но тази прословута бенка не му дава мира и е зациклил там. Като е умен не се ли досеща че може да е премахнала козметично. Ей правят го на глупак , а той изобщо не е.  Нито пък ние зрителите.  То е ясно че ще отлагат още и Ешреф няма да види Нисан във фермата и така ще завърши или може и по друг начин. Танер Румели си заминава и сбогува с екипа и дизито.  

Кате Kissing Heart специално за теб. Не знам дали са от площадката но тези двамата са се сприятелили и си излизат и с компания.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 21:54 от femmi2

# 478
Минимум на 85. Нещо ни търкалят с тези снимки, Чаатай не е помръднал. Joy
Фрагът е интересен.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 21:57 от Florale

Общи условия

Активация на акаунт