Пазаруване от Н&M - тема 72

• 14 206
  • 267
  •   1
Отговори
# 120
Ми значи БД ще ти се запази до 02 2027.
Нали това пишем вече два часа?
Аз имам БД ...нямам плюс ниво, явно преди съм имала...
Ти ще имаш БД и след февруари..та за какво...се терзаеш? За нищо, оказва се...
Виж постовете на DNT177...

Абе драматизирате излишно....ама нейсе....

# 121
Ами няма. Нали намалиха точките наполовина, а Плюс нивото става 300. Трябва да поръчам за 65 евро, а имам да връщам и ще ми намалеят още точките.

# 122
Дева, аз и не знам още колко имаме БД от февруари 25 до февруари 26, защото от февруари 24 до февруари 25 сме достигнали Плюс ниво.
Дева след февруари 26 няма да има БД, защото няма нужните точки за следващо плюс ниво до февруари 27.
Дано го обясних разбираемо.
В момента имам 435 точки, като със сигурност няма да задържа всичките дънки , които поръчах последно.
Ами не в честно това с точките. Не стига, че едва човек намира нещо читаво , ами и такова орязване .

# 123
Дева, аз и не знам още колко имаме БД от февруари 25 до февруари 26, защото от февруари 24 до февруари 25 сме достигнали Плюс ниво.
Дева след февруари 26 няма да има БД, защото няма нужните точки за следващо плюс ниво до февруари 27.
Дано го обясних разбираемо.

Което ни дава БД до февруари 2026.
А за след това поне аз нямам.

Тет, DNT177 е в моята ситуация също.

# 124
  • София
Къде виждате датата, когато изтича членството/зануляват точките?

# 125
Цъкни на точки и ще видиш. В профила.

# 126
Къде виждате датата, когато изтича членството/зануляват точките?
Добре, че Дева каза къде да се натисне, изобщо не си личи, че ТОЧКИ е линк.
Всички чакаме програмата за рециклиране с нетърпение.

# 127
  • Sofia
Аз имам 299 точки. Joy
Една заветна точка не ми достига.

# 128
  • София
Оффф, за пореден път пратката ми вместо в автомат ми я носи куриер на адрес, на който няма никой в работен ден. И за да си я взема от еконтомат в случая, трябва разпореждане, такса и още 2 дни. А съм с безплатна доставка. Къде да търся проблема, в НМ или еконт? Куриерът твърди, че не е тяхна вината. Следващата ми поръчка съм я записала до автомат на Спиди, пък да видим. Вие как процедирате при такъв случай?

# 129
В еконт. Безплатно е пренасочването.

# 130
За рециклирането вече нищо не пише. Дано да се възстанови!

# 131
  • София
Ми не било безплатно пренасочването. Така твърди куриерът. Организирах си човек на адрес, ама за пореден път.

# 132
Аз също пренасочвам пратки до офис,ако се размина с куриера,правя го от приложението и няма такса.

# 133
  • София
Ми не било безплатно пренасочването. Така твърди куриерът. Организирах си човек на адрес, ама за пореден път.
Еконт имат такава такса за пренасочване, но НМ я поемат. Куриерът е говорил по принцип. Сигурно не е знаел за конкретния случай. Но все пак е нова календарна година. Може да има промяна в условията. Wink

# 134
Трябва да поканя 2,5 приятели:stuck_out_tongue:, които  да пазаруват
Цитат
Печелиш 40 точки за първата покупка на всеки твой приятел.
.  Не пише нищо за сумата на поръчката. Вероятно трябва да мине срокът за връщане/до 12 март  при мен/.

Общи условия

Активация на акаунт