Пазаруване от Н&M - тема 72

• 14 147
  • 267
  •   1
Отговори
# 105
Не виждам защо се тревожите.
Нали и преди са нулирали точки. Но си останахме с БД и лоялни. За мен това е важното..да имам БД.
Сега не е ли пак така? Не съм задълбавала, но смятам че е същото като предните нулирания...

# 106
По принцип е така- събираме точки и при над 400 т. следващата година ползваме безплатна доставка. Ако не съберем 400 т., няма БД.
Проблемът в случая е в това, че точки, събирани през цялата 2025 год, ги съотнасят спрямо еврото, което влиза в сила 2026 год.

# 107
Сега пробвах..имам БД за неща под 40 евро, значи съм си плюс ниво, нищо че нямам точки за плюс ниво.
Така беше и при предните нулирания на точки.

Точките..нали ти ги нулират? Какви събирания през 2025та....

# 108
Сега пробвах..имам БД за неща под 40 евро, значи съм си плюс ниво, нищо че нямам точки за плюс ниво.
Така беше и при предните нулирания на точки.

Точките..нали ти ги нулират? Какви събирания през 2025та....
Плюс ниво си, защото е предходния период си имала над 400 т. Първо се събират точките, после се ползва БД. Ако преди не си достигнала 400 т., сега нямаше да имаш БД.

# 109
Пак не ви разбирам...нали кте си ползвали научерите, които дават срещу точки...сега пак ще си ги събирате т.за нов ваучер.
Какво би правила точките за които жалиш че били наполовина...това не разбирам аз? За какво са ти..какво ти носят ??

# 110
Ох, чета и се напрягам 😀 хич не им разбирам новите тъпотии на тоя етап, но аз имах 1640т., а сега са ми 820, като мен ме нулират към края на април, тъй че съм си плюс ниво и не мога да се напрягам повече с техните бъгове 🤪😀

# 111
Моите точки се нулират на 14.02. Много хора сме тогава, помня от предишните години. Обаче с новите условия няма да съм достигнала Плюс нивото.
Това е проблема, Тет. Не нулирането.
А бях го достигнала.

# 112
Моите точки се нулират на 14.02. Много хора сме тогава, помня от предишните години. Обаче с новите условия няма да съм достигнала Плюс нивото.
Това е проблема, Тет. Не нулирането.
А бях го достигнала.

Е ти сега нямаш ли БД?
Какво ниво си била цяла 2025?

# 113
Ако сега не достигне нужните точки, следващата година няма да ползва БД. Точките са нужни за ползване на безплатна доставка за следващия период. Пише го в условията.

# 114
Това я попитах...не ги ли е стигнала за цялата 2025г...
То и аз не знам стигнала ли съм ги, не виждам кое ниво съм. Не пазарувам заради точки. Само ако ми трябва нещо.

# 115
То не е за календарна година, а от датата на твоя период. При всеки е по различно време. Утре чакам една поръчка, за която пише сума от 393 лв. за 4 продукта. Другите са подобни.😃 Добре, че съм я платила преди това, че да не се чудя колко ще ми поиска куриерът.
И все пак... искам си наложения платеж 😭

# 116
  • София
Годината се занулява по различно време. Моята е през октомври. Имам само 1 поръчка след нулирането. Но съм запомнила от минала година, че плюс нивото се стига при достигане на 400 точки (вече са 300), а не в момента на зануляването. Тогава ми се наложи да върна нещо и точките станаха под 400, но плюс нивото се запази.

# 117
Дева се занулява след месец. И питам за 11 месеца което е почти година...не е ли стигнала плюс ниво..

А разпитвам защото имам спомен че след зануляването нищо не сме губили. Аз дори не знам някога била ли съм плюс ниво..но винаги имах ранен достъп и БД. И си мисля по тези мои спомени че излишно се напрягате..та за това ви разпитам.

Абе като Танчето мисля че не сме били на загуба независимо какво пише в услонията им Simple Smile

Аз чакам с НП. Защо някой тъжеше и за това...?

# 118
  • Плевен
Знае ли се нещо за програмата за рециклиране? Дали ще се върне...

# 119
Сега имам, но ми изтича на 14.02, Тет. За после няма да имам, ако не напраея 300 точки. А бях направила 460, по старите условия.

Общи условия

Активация на акаунт