Пазаруване от Н&M - тема 72

• 12 277
  • 244
  •   3
Отговори
# 90
  • Mostly in my mind
Имам 3 евро отстъпка при покупка в магазин за над 40 лв. До 17 януари. Няма да ползвам. Ако мога да я преотстъпя, пращам я.

# 91
Натрупаните точки за Плюс ниво 2025 год, които сега са намалени наполовина, няма да ги върнат. Ще останат така.

# 92
А това означава ли, че няма да имам безплатна доставка за 2026 г.? Февруари месец ми се нулират точките, до тогава ли трябва да ги направя тезе 300 точки, за да имам безплатна доставка за годината? Надявам се поне да е до тогава, а не сега да се окаже, че ще трябва да плащам доставки. Бях си направила сметка до 31.12. да имам заветните 400 точки.

# 93
Ако сега(февруари,когато се нулират) не се достигнат 300 точки, няма да се ползва безплатна доставка. И моите точки бяха над 400, сега вече не достигат за запазване на Плюс ниво. Колебая се дали да събирам точки до 300, или да огранича покупките от ХМ през новата година.

Има безплатна доставка над 80 лв/ 40€.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 17:29 от DNT177

# 94
Мисля че ще си оправят софтуера. Сега освен цените, дели и точките на 1.95583.
Както при такситата - и километрите им превалутираше софтуера, имаше репортажи...удвояваше ги.
Ще го оправят според мен.

# 95
Не е точно така. Моята поръчка, за която писах си остана 66 евро. Писах им и те потвърдиха, че това е цената. Ако реша мога да я върна, в знак на извинение ми изпратиха код за 15% отстъпка.

Мисирките не са разбрали, че е бъг свързан с превалутирането. Така си мисля.
Пак казвам...поръмката ми за 30 лв в профила е за 30 евро, но във фактурата която пратиха си е 30 лв.
Та чули недочули, недопроверили....и писали. На такова ми прилича.

# 96
Къде остана...в касовия бон колко е?
При мен е така:

Но в онлайн касовия бон отдолу, и на имейл който ми пратиха, е правилно

Та от моя опит е бъг. Порэчката е от 27.12.

# 97
  • София
Ако сега(февруари,когато се нулират) не се достигнат 300 точки, няма да се ползва безплатна доставка. И моите точки бяха над 400, сега вече не достигат за запазване на Плюс ниво. Колебая се дали да събирам точки до 300, или да огранича покупките от ХМ през новата година.
Би трябвало в момента, в който си достигнала 400 точки, да си осигурила следващото плюс ниво.

# 98
Пише, че са ги превалутирали и точките.
1 евро вече е 1т.
Аз имах точки за бонус награда, сега пише, че 150 т.още трябват.
Вижте в профила, там където са ваучерите.

# 99
Да, така беше. Имах 460 точки, надпис "Вие си възстановихте Плюс нивото".
И хоп, превалутиране. Точките станаха 235. Обаче Плюс нивото не стана 204, а 300. И пак ми пише, трябват ви 65 точки до Плюс ниво.

# 100
Би трябвало в момента, в който си достигнала 400 точки, да си осигурила следващото плюс ниво.
Точките се трупат от дата до дата. Имах над 400 точки до края на декември. При следващи покупки точките ще се трупат 450- 500-600 и т. н., до определената дата. После се нулират и пак започвам да трупам точки до следващата дата, когато ще се нулират. Във всеки профил пише датата, когато точките ще се нулират.

# 101
  • Mostly in my mind
Тета, каква е тази отстъпка? Изби рибата

# 102
За най-голямо мое съжаление май наистина ще се окаже, че губим плюс нивото дори и до 31.12. да сме изпълнявали условията. Сега се зачетох в политиката за лоялни клиенти и там са написали, че плюс ниво ще се придобива при натрупани 300 точки, а 1 точка се получава при изхарчено 1 €. Тоест вече не 400 лв., а почти 600 лв. ще са нужни за плюс ниво. За мен не е коректно обаче вече натрупани точки по старите условия да се преизчисляват по новите условия от 01.01. Ще потърся има ли къде да им пиша и мисля да задам въпрос по този повод. Ето това вече ми се вижда нелоялна практика, но сигурно ще кажат, че имат право да променят условията по лоялната си програма.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 01:53 от Bobby®

# 103
Не четете...бъг е.
Сакото поръчах, за синко, някой го показа тогава..на 30 лв беше. 5 лв от точки ползвах само.
30 лв беше на 27ми, 15 евро ми е по фактура сега!

# 104
За най-голямо мое съжаление май наистина ще се окаже, че губим плюс нивото дори и до 31.12. да сме изпълнявали условията. Сега се зачетох в политиката за лоялни клиенти и там са написали, че плюс ниво ще се придобива при натрупани 300 точки, а 1 точка се получава при изхарчено 1 €. Тоест вече не 400 лв., а почти 600 лв. ще са нежни за плюс ниво. За мен не е коректно обаче вече натрупани точки по старите условия да се преизчисляват по новите условия от 01.01. Ще потърся има ли къде да им пиша и мисля да задам въпрос по този повод. Ето това вече ми се вижда нелоялна практика, но сигурно ще кажат, че имат право да променят условията по лоялната си програма.

И според мен не е лоялно. Направиха го в края на годината. Споделих тук на 31.12.2025 год, коментар #65. В акаунта си стоят точките намалени според новите условия, а не според условията от 2025 год., когато сме натрупали точките.

Общи условия

Активация на акаунт