Пазаруване от Н&M - тема 72

• 12 128
  • 243
  •   5
Отговори
# 75
Честита Нова година!
Утре физическите магазини дали ще работят?

# 76
Здравейте.
На 31 декември получих известие за намаление. Влезнах в приложението и цените наистина бяха супер ниски. Напазарувах за детето конплекти. Не ми излизаше уведомление за възможни грешки в превалутирането. Бяхме двамата с мъжа ми и той гледаше какво пазарувам. Поръчката беше на обща стойност 66 ЛВ. Вечерта случайно влезнах и видях, че стойността на поръчката ми вече е 66 ЕВРО.
Не ми дава опция да я откажа. Някой друг случи ли му се подобно нещо?

# 77
Да, случи се същото и при мен. Но навреме видях, че цената се удвои накрая и анулирах поръчките. При Вас лв станало €.

# 78
Веднага щом им писах, се обадиха и потвърдиха , че пратката ще е на по-ниската цена, каквато първоначално съм направила поръчката. Чакам я, да видим.

# 79
Отказвате я на куриера и готово.

# 80
В профила поръчката ми е с цена 30 евро. В дигиталната касова бележка всичко е точно ..пише 30 лв.

# 81
Имат съобщение за проблем с ценообразуването. При всички е така.

# 82
Не съм се притеснила.

# 83
По бтв новините имаше репортаж сега за H&M за нелоялни търговски практики.

# 84
# 85
Ще го върна сега от началото, но за някакво палто, че било купено преди празниците за 200 и няколко лева, а цената в момента е 500 и кусур.

# 86
Мисирките не са разбрали, че е бъг свързан с превалутирането. Така си мисля.
Пак казвам...поръмката ми за 30 лв в профила е за 30 евро, но във фактурата която пратиха си е 30 лв.
Та чули недочули, недопроверили....и писали. На такова ми прилича.

# 87
Сега им е паднало.
В профила ми има съобщение за проблема.

# 88
Здравейте и Честита нова година на всички. Hug
Да потвърдя и аз, че бях направила 400 и няколко точки, а сега са станали 213. Силно се надявам да го оправят. Blush
Преди празниците получих един детски гащеризон, който е срязан на едно място и има и няколко малки дупчици. Имали ли сте проблем при връщане на скъсана дреха? Ще го върна с отбелязана причина  - дефектен продукт. Добре, че го огледах хубаво, защото е в размер като за тази есен и няма да се носи веднага.

# 89
Да, никакъв проблем. За сигурност им се обаждам по телефона да си отбележат поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт