Пазаруване от Н&M - тема 72

• 11 648
  • 230
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Значи съм се заблудила за ваучерите, последно най бяха обвързани с някаква минимална сума за покупка
Същите са условията, но ги дават при 250 точки, а не при 150. 5-те лв ваучер с условия е от тези, които се появяват в профила за някакъв сравнително кратък срок. В момента имам ваучер за 10 лв. при поръчка над 100 лв., 15 лв за над 150 лв и 10% над 50 лв. Обаче са само за редовни цени. Опитах да приложа този за 10% за намалени и не ми позволи.

Моята поръчка с двойни точки е от 13-ти, а гледах офертата няколко дни преди да поръчам.

# 31
Точно така е.
5 лв. от точки важи за всичко, просто трябва да е поне 5 лв. Може и намален артикул.
Другите, от профила, са само за редовни цени.

# 32
Вече окончателно ли няма опция за наложен платеж..?
Снощи пуснах поредна поръчка с наложен платеж... айде да не ми я махат опцията, че доста ще ми секне пазаруването😃

# 33
  • Mostly in my mind
Има си я опцията наложен платеж

# 34
При доставка до офис нямало наложен.

# 35
  • Mostly in my mind
При доставка до офис нямало наложен.
Никога не е имало наложен платеж до офис. Не знам защо се коментира изобщо.

# 36
Лолита, изкоментирахме го назад, че някои профили я нямат! Аз съм от тях и я нямам вече от няколко месеца. И няма и да я имам.

# 37
  • Mostly in my mind
Къде пишеш офиса за доставка? При доставка до домашен адрес ли?

# 38
А не може ли да впишете адрес за доставка и после да промените в Еконт пренасочване към офис? Аз все още имам НП, но пренасочих последните си две поръчки от адрес към офис заради почивните дни- нямаше такса.

# 39
А не може ли да впишете адрес за доставка и после да промените в Еконт пренасочване към офис? Аз все още имам НП, но пренасочих последните си две поръчки от адрес към офис заради почивните дни- нямаше такса.
То там е проблемът, че съм писала адрес, но нямам наложен платеж. А те, въпреки това оставят в офис. Точно обратното се получава. Приех го вече, но и на мен много ми стопират поръчките. Да не повтарям едни и същи неща, че някои четат редовно и ще стане досадно. Blush

И да не е съвсем спам, получих от тази блуза в розово - S и в сиво - XS (нямаше S) на доста по-висока цена, но са много хубави.
Скрит текст:
Тази блуза е от тънка, леко блестяща материя - не е лоша
Скрит текст:
Два спортни панталона с широки крачоли - тъмносин и бордо - хубави са
Скрит текст:

от тези също съм доволна - панталонът-дънки на талията беше доста широк, но шивач ми го стесни, иначе е тънък и стои много добре
Скрит текст:
Чакам 2 чифта дънки, суичър, спортен панталон и бельо.
Набелязала съм още неща, но ще видим кога и дали ще ги поръчам.

# 40
aDream, как са на дължина спортните панталони? Бях си взимала преди време, но ми идваха много къси

# 41
Има разлика в различните модели. Зависи от височината - аз съм 170 и са ми добре.
Ако имаш възможност, мери в магазин, защото се и свиват. Някои леко се скъсиха.

# 42
.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 11:05 от DNT177

# 43
  • Пловдив
Аз нищо не харесах...ама суичъра дето взех за 18лв, сега е 12 Simple Smile

# 44
  • Mostly in my mind
При мен пък са нагоре някои Joy

Общи условия

Активация на акаунт