Пазаруване от Н&M - тема 72

• 11 648
  • 230
  •   1
Отговори
# 45
Върнаха цените. Някои намалени артикули са без намаление вече. Поръчките, които си играх да правя, ги изчислили по високите цени. Анулирах ги.
Не зная защо точките ми са намалени. Цяла година трупах точки в лева. Нямат право да ми променят точките със задна дата. Цените бяха в лева и точките в лева. Цените не бяха в евро, че да ги калкулират в евро за 2025 год.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 09:10 от DNT177

# 46
При мен също някои са с по-високи цени, с по-ниски не виждам. Късно вечерта исках да разгледам в приложението - беше затворено със съобщение, че подобряват пазаруването и да имаме търпение. Очаквах да има някакви промени днес.

# 47
Вчера направих поръчка за 180лв, сега виждам че дължа 360. Само че дрехите и преди намалението (а някои са и без такова), бяха по -ниски от колкото са начисли. Много бързо обаче е обработена и не мога да я откажа. Какво се случва?
Няма да дам 360лв за НМ. Заминава си обратно с куриера като дойде.

# 48
  • София
И при мен цените са нагоре!
Не знам какво става с мениджмънта на H&M, но имам чувството, че се ръководи от ментално нестабилни хора!
Вчера пазарувах от реален магазин. И там положението е майко мила!

# 49
Нищо не следя, евентуално чакам изгодни оферти като януари, още се усмихвам каква суетня и неспане за палта и пуловери беше...
Февруари ще ме занулят и без това, пускам великите ваучери от 5лв да си изтичат

# 50
И аз като видях увеличената стойност на поръчките бях пред дилема дали да откажа на куриера, когато ги достави, или ще успея да ги анулирам. Още беше активен бутонът за анулиране на поръчка и ги отказах.

# 51
  • Mostly in my mind
Според мен е някакъв бъг. Не бързайте да отказвате.
Поръчката, която вчера получих е на стойност 42 лв, а в профила ми показва 84.06лв. Двойно. Мож енещо заради еврото да е. Според мен не отменяйте, вижте какво ще дойде по куриер.

# 52
Момичета, звънях да питам за двойното отчитане на цените. Казаха ми, че при тях излиза всичко с цените по които съм поръчала. Пратих screenshot по тяхна молба и казаха, че вероятно в бъг който се вижда в клиентски профил заради настройване на системата заради еврото.

# 53
Аз никакви ниски цени не видях в сайта, вчера купих малко детски дрехи, на касата пак някои неща излязоха на по-високата цена, добре че вечно съм нащрек.
Преди Коледа направих онлайн поръчка до магазин, вчера получих известие и отивам да я получа-складът им се бил заключил и нямало да мога да я взема 🤪

# 54
И моите точки са станали наполовина. А бях достигнала Плюс нивото. Сега пак ми пише, че имам да го достигам?! Дано да го оправят!

# 55
Аз поръчах и платих с карта на ниските цени, в мейла гледам че други цени са написали, почти двойни. Но поръчката пътува. Нещо объркаха с еврото изглежда, но не мисля, че ще карат някой да плаща повече.

# 56
  • Някъде там
Скоро не съм пускала поръчка, но ми прави лошо впечатление как си вдигнаха цената на голяма част от продуктите.
В средата на ноември си поръчах това долнище за 29 лв. -  редовна цена, в момента , реално 4 лв. не е много, но това вдигане на цената за мен не е оправдано.

# 57
Много са зле вече НМ откъм цени, обслужване и качество. Преди редовно пазарувах страхотни находки за смешни цени, добавяха се и кодове към намаленията.

# 58
  • Mostly in my mind
Като заговорихме за качество...получих вчера на детето суитшърт и панталон. Намалени уж на 42 лв двете. Материя и качество по-зле от Пепко...много е зле положението. И НМ не е това, което беше.

# 59
Пак ли да пишем за точките? Дали ще го оправят?

Общи условия

Активация на акаунт