Пазаруване от Н&M - тема 72

• 13 230
  • 261
  •   4
Отговори
# 150
# 151
Питах за редуцирането на точките и промяната в условията за плюс ниво.
Много били заети, по-късно ще ми отговорят.

# 152
Питах за редуцирането на точките и промяната в условията за плюс ниво.
Много били заети, по-късно ще ми отговорят.
тез пък 😂 ние не сме ли приоритет 😂

# 153
Получих днес дънките и панталона.
Ами за пореден път връщам всички- нито wide, нито tapered, нито baggy са моят модел. Едни крачоли, едно чудо, едни талии до под бюста . Не са моето.
Този панталон е страхотен , пасна ми идеално.Имам опасения, че материята ще се заваля бързо, но за тези пари толкова.
Похвалвам и тези гащи. Взех и шал от намалените, за подарък е, не е лош, но бежовото е съвсем различно от снимките в сайта.

# 154
И моите последни поръчки са тези:
Скрит текст:
Скрит текст:

Нищо няма да връщам, макар че сините дънки стоят леко странно, а точно в тях не се съмнявах - нито широко, нито mom, много неопределено...
Сивите са доста широки, но пък много добре стоят.
Другите спортни неща са си стандартни и хубави.

# 155
  • Някъде там
Аз очаквам този клин и това яке, като пристигнат  ще дам отзив.

с код за отстъпка, който имах ми излезе 29 лв.

# 156
  • София
Искрица
може ли код на якето?

# 157
  • Някъде там
Артикулен номер: 1188501001002.

# 158
Здравейте, поръчах днес няколко неща до магазин, но искам да попитам ако се наложи да ги връщам, безплатно ли е връщането?

# 159
Получавам имейл “Поръчката ти е доставена” с днешна дата, преди няколко мин изпратено.
Игнорирам го, защото решавам, че е фишинг - получавам подобни имейли от Бг пощи без нищо да съм поръчвала. Изтривам имейла.
 След малко пак получавам имейл “Вашата поръчка е доставена”. Отварям, имейла си е на ХМ викам какво става чакай да питам ММ нещо да не е поръчал, щотооо всички данни ги пише - имена, тел, адреса. Ако е фишинг няма да ми имат всичките данни.
И какво гледам аз това са поръчки от юли месец миналата година Joy Joy И ми пращат имейли сега чак?? Joy

# 160
Много се излагат.
За да бъде честно 1 точка=1евро, превалутирали и точките.
По тази логика, за да е честно, ваучер трябваше да се получава при 75 точки, а не при 150.
А какви оферти изпадаха.....

# 161
Или търсачката не им работи, или аз нещо не успявам да намеря - и тук нищо не ми излиза.
Всичко да се е изчерпало ли?!? Мисля, че и от якето имаше втори цвят... ама хайде, един цвят е друго, ама още 8 цвята да изчезнат?!? Странно ми е.
Или ги свалят от сайта, или още го оправят и се бъгват някои артикули.

# 162
И в магазините е много скъпо.
Дънките по 54.99 намалени на червен етикет от 120. А преди 54.99 беше редовна цена и съм купувала и за 10 лева на червен етикет.
 Сега на червен етикет най-евтиното, което намерих е 23,99 за една пола.

# 163
  • Някъде там
Или търсачката не им работи, или аз нещо не успявам да намеря - и тук нищо не ми излиза.
Всичко да се е изчерпало ли?!? Мисля, че и от якето имаше втори цвят... ама хайде, един цвят е друго, ама още 8 цвята да изчезнат?!? Странно ми е.
Или ги свалят от сайта, или още го оправят и се бъгват някои артикули.
Якето е само в един цвят и само в размер  XS.
Аз го виждам и го откривам.

Във поръчката ми е с друг артикулен номер.

Имах ваучер и ми излезе по-евтино.

# 164
1188501001002 hm Bg
Така откривам якето, което е изчерпано. Цена 44.96 лв. с намалението. В индийския сайт има размери, доста широко и късо.

Общи условия

Активация на акаунт