Пазаруване от Н&M - тема 72

• 13 209
  • 261
  •   5
Отговори
# 165
Здарвейте, върнах пратка с бокс нау, в техния статус пише че пратката е върната и е пристигнала, но ни вест ни кост от HM. Това ми се случва за първи път, винаги съм получавала много бързо имейл от тях, че са полйчили и срока за връщане на сумата, а сега нищо. Чудя се дали забавянето е заради празниците или има някакво объркване. Някой знае ли как мога да се свържа с тях?

# 166
Аз връщах с Еконт, ни вест ни кост също от ХМ, но пък си получих парите бързо.

# 167
А връщането безплатно ли е?

# 168
А връщането безплатно ли е?
Да

# 169
Ако имаш точки. Иначе май не е. Поне преди не беше.

# 170
Върнах пратка на 18.12 и чак вчера получих имейл,че връщането е успешно.

# 171
Миналата година гледам, че на 16.01. съм направила първа поръчка с много хубаво намаление и после съм поръчвала много пъти чак до края на януари. Дали да чакаме пак такова хубаво намаление? Сега има намаление, но на много малко артикули, а тогава като че ли беше на много неща. Дали им е традиция да правят такова януарско намаление?
А как се връща чрез Box Now? Как го заявявам?
Мисля да поръчам тези 2 неща. Боксерките как са като размер (някой от вас ги беше поръчвал)? Гледам, че пишат, че са малко уголемени.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 15:33 от Bobby®

# 172
Някой да знае дали приемат дрехи за рециклиране в магазините?
Знам, че в края на миналата година спряха, но някъде четох, че приемат дрехи без да дават ваучери. Дали е вярно?

# 173
Не са уголемени , поръчайте си Вашия размер.
Моите го върнах, същевременно получих от Reserved, които са с много по- добро качество и плътно теико. Тези на НМ са доста тънки.

# 174
Някой да знае дали приемат дрехи за рециклиране в магазините?
Знам, че в края на миналата година спряха, но някъде четох, че приемат дрехи без да дават ваучери. Дали е вярно?

Не.
И не знаем дали ще приемат отново.

# 175
Аз съм много разочарована от НМ, май само детските дрехи стават все още. От Синсей си поръчах страхотни пуловери по 10лв...

# 176
Аз също съм от разочарованите.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 19:39 от DNT177

# 177
  • София
Момичета, след голяма дебнене поръчах тези елеци на Cos, първо поръчах L, на другия ден се появи М, поръчах и него. В крайна сметка ще си оставя L. Разликата е много малка, но аз съм висока и L е малко по дълъг. Ако някой се интересува да ми пише. В понеделник го връщам. Иначе елекът е страхотен!

# 178
На моя имейл с въпроси относно преизчислените точки и новите условия за Плюс ниво, са ми отговори общо, че съм достигнала Плюс нивото. Което не ми изглежда така, при положение, че ми пише колко точки не ми достигат до Плюс ниво.

# 179
  • Бургас
Разочарована съм меко казано. Преди час бях в магазина им в Бургас и е трагедия. Изглежда като китайски долнопробен парцаларник. Цените високи, дрехите в потресаващ вид. Захабени и заваляни  още по закачалките. Ни визия, ни качество, ни нещо да те грабне дори и заради цената. Нищо да не купя по време на намаление никога не е било.

Общи условия

Активация на акаунт