Пазаруване от Н&M - тема 72

• 11 947
  • 237
  •   3
Отговори
# 225
  • София
Но точно днес ми върнаха - 9.99 лв за пола, която върнах и за която съм платила 9,99лв.
Таксата е като отделна транзакция. Но може би не всички банки имат такава такса. Аз съм към ПИБ. Може да има разлика и при възстановяване на пари по дебитна и кредитна карта. Обикновено пазарувам с кредитна.

# 226
Сигурни ли сте, че не ви я връщат после тази такса?
С Бестсикрет имах такса за верификация на картата и след това ми се връщаше обратно.

# 227
Нищо не връщат. На мен ми удържат стотинки при поръчка/плащане към Синсей и при връщане на пари за върната пратка към Синсей пак ми удържат стотинки.

# 228
С карта на Уникредит беше това. После с Револют го нямаше.

# 229
Имам имейл за актуализирана лоялна програма. Сега го получавам.
1 евро - 1 точка
150 точки = 3 евро ваучер
Плюс ниво - 300 точки
 Програма за рециклиране - спряна временно до 31.12.2026 г.

# 230
Е, много жалко за рециклирането... Cry
Временно - втора година?!

# 231

Програма за рециклиране - спряна временно до 31.12.2026 г.

Това в мейла ли го пише? 🫣😵‍💫

# 232
Моля ви ако намерите алтернатива, пишете. Дори и да е фирма, която рециклира текстил ... само ми се иска да избягам контейнерите на улицата, защото е много грозна работа като разхвърлят дрехи наоколо.

# 233
В темата на Синсей скоро писаха, че някои техни магазини имат контейнери за връщане на текстил за рециклиране, но не съм пробвала.

# 234
Аз прочетох на касата на Синсей условия за връщане на текстил- трябва да е изпран 😳 Май ще се приема идеята за разхвърляни дрехи от контейнерите за текстил. Няма как да изхабя ресурс за парцали...Много тъпо, бях приготвила 3 чанти.

# 235
Естествено, че дрехите за рециклиране трябва да са изпрани. Остава всеки да си занесе в магазина потните и оплескани дрехи и да стане пълна гнусотия и зараза. Такива дрехи не стават за никакво рециклиране, по-добре направо в контейнерите за боклук.

# 236
В Зара също мисля, че приемат, но не дават някакви ваучери и тн. Миналата година занесох няколко торби при тях също. Но скоро не съм ходила.

# 237
Разбира се, че изпран текстил. Че досега неизпран ли сте носили? Thinking
Те затова ще спрат завинаги инициативата...
Ваучери не държа да дават, но и аз не съм ОК с разхвърляни дрехи около контейнерите. Затова откакто приемат НМ, само там.

Общи условия

Активация на акаунт