КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 35 269
  • 574
  •   1
Отговори
# 510
Маслото три по 250 грама за 10 лева ок ли е?

# 511
преди няколко седмици купувах LB кашкавал от била и си беше страхотен - никакъв кисел вкус или нещо подобно

# 512
А пилешките бутчета хубави ли са тази седмица?
Тези промоционални бутчета всеки път са различни. Преди няколко седмици бяха унгарски - много вкусни, съжалявам, че не взех повече, за да замразя. Следващите седмици имаше полски (ставаха) и румънски (много зле). Чудя се сега какви ли са. Българските също ги избягвам, освен ако не са на конкретни производители.

# 513
Сега се връщам от К с кашкавала на ЛБ. И на мен ми киселее и е мек. Дадох на сина ми едно парче и поисках мнение. Първото беше “кисел”. Ще го изядем, но повече не бих купила такъв. Много по-хубав е кашкавала от 750г опаковка, който е марка на К. Аналогичен има и в Лидл.

# 514
  • Mostly in my mind
Странни неща за кашкавала разказвате. Да не са направили кофти партита, специално за прИмоцията.
При нас беше ошушкан и не успях да взема.

# 515
  • София
Странни неща за кашкавала разказвате. Да не са направили кофти партита, специално за прИмоцията.
При нас беше ошушкан и не успях да взема.
Аз няма да се учудя.
Когато пазарувах в К, съм виждал да зареждат за промоция 1+1 пилешки хапки които принципно нямат механично отделено месо в състава си, но за промоцията заредиха същите опаковки със същия баркод и различен състав - по-лош.
От описанията следва, че се касае за неузрял кашкавал.
Но наистина, принципно, на LB са хубави нещата.
Жалко ако е такава ситуацията - и едните и другите понасят репутационни щети. И ако за К ще е просто поредната, то за LB май ще е първата 😕

# 516
  • Пловдив
Ся не ми се отваря опаковката, ама...и аз не купувам ХХЛ или такива, ама ми трябваше и реших да пробвам Simple Smile

# 517
И на мен ми е странно как има толкова лоши мнения за кашкавала на марката. Миналата седмица купих такъв от Лидл, беше 400г за 9лв. и много ми хареса. Но както всички знаем, често се правят нискокачествени партиди специално за въпросните промоции. Жалко

# 518
  • Бургас
Маслото три по 250 грама за 10 лева ок ли е?
И аз бях попитала преди дни, но никой не изказа мнение.
Явно не е купувано и харесвано.
Мисля да не рискувам.

# 519
Масло като масло. Купувала съм, не съм намерила някаква разлика.
Сега имам запаси и не ми трябва.

# 520
  • София
купих кашчавала от лидл, и си е топ както винаги, явно в кауфланд е кофти партида

# 521
  • shumen
Аз утре ще ходя до Кауфланд.Полуготовите шницели дали са им хубави?Мисля да взема една опаковка да ги пробваме само да има.

# 522
От тези сирена кое е по-доброто?

# 523
  • София
Аз харесвам повече сиренето Елена. Това с уговорката, че Верея не съм купувала от доста време.

# 524
  • Пловдив
Аз напоследък Верея купувам, харесва ни.

Общи условия

Активация на акаунт