КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 35 607
  • 584
  •   5
Отговори
# 525
За Верея се пише, че работят със сухо мляко, но и на нас ни харесва сиренето, често купуваме от него.

# 526
На верея нищо не купувам откакто ядох едно кисело мляко с доста странен вкус.

# 527
  • оттам, откъдето започва България
Сирене Елена е много хубаво.

# 528
  • Mostly in my mind
И аз на Верея не купувам нищо вече. Преди често прясно и кисело мляко. По-добре Елена. Simple Smile

# 529
Харесвам сиренето на Верея. В кварталния магазин продават от витрина на килограм. Обаче рязко скочи цената преди няколко месеца. Сирене ЛБ имаше на промоция в друга верига 1+1, още имам , харесвам го. Сравнени с двете марки Верея ми е фаворит

# 530
  • Варна
Чиповете за колички дето писахте, че се вземат от Информация, колко струват?

# 531
  • София
Безплатни са чиповете, ако ги има.

# 532
  • Mostly in my mind
не става ли с тези червените пластмасовите, които също си ги даваха на информация?

# 533
Последно при нас слотовете бяха сменени и само с 50 цента се отключваше. И пак се появиха просяците, които искат да връщат колички.

# 534
Здравейте! Знаете ли дали в Кауфланд са почнали да таксуват и найлоновите торбички в които слагат сирене, меса от витрините? Купих три бучки сирене Белииса и ги поисках в две отделни пликчета, защото две бяха за майка ми и после на лепенката с цената на сиренето тя е видяла, че е таксувана и все едно за кутия - пише PET 250мл - 18 цента. След това видях , че и на етикета на моето сирене е таксувана кутия. Дали са ме излъгали, имат ли мейл за оплаквания?

# 535
Таксата за кутия излиза автоматично за някои насипни стоки. Служителите могат да я махнат, но явно в твоя случай са забравили.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 12:24 от Дидичка

# 536
Здравейте! Знаете ли дали в Кауфланд са почнали да таксуват и найлоновите торбички в които слагат сирене, меса от витрините? Купих три бучки сирене Белииса и ги поисках в две отделни пликчета, защото две бяха за майка ми и после на лепенката с цената на сиренето тя е видяла, че е таксувана и все едно за кутия - пише PET 250мл - 18 цента. След това видях , че и на етикета на моето сирене е таксувана кутия. Дали са ме излъгали, имат ли мейл за оплаквания?

Просто отидете на Информация с касовата бележка. Едва ли са искали да ви прецакат с две кутийки.

# 537
И аз мисля, че е неволна грешка.

# 538
Касите за самообслужване работят ли вече за плащане в брой?
Дописвам. При нас вече работят.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 14:51 от Пролетно цвете

# 539
  • Mostly in my mind
Касите за самообслужване работят ли вече за плащане в брой?
да

Общи условия

Активация на акаунт