КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 34 701
  • 566
  •   4
Отговори
# 540
Нашите не. Само с карта.

# 541
Получих отговор за прословутия купон за яйца,били са подово отглеждани Зора,иди разбери от купона Grinning То при нас нямаше и друг вид май освен промоционалните.
Сега гледам 'цените'  на купоните.. не вярвах ,че и точките ми ще ги хване инфлация,много са се обезценили старите,които са около 800..  Grinning Добре,че напоследък поне пускат купони за отстъпка от сметката,та пробутвам по малко.

# 542
Само с карта са при нас самообслужващите каси.

# 543
Ex, пак не хванах влагоабсорбатора, а как ми трябваше. Само сряда е, а вече са свършили!
Само по 1-2 бройки ли зареждат, не е нормално това за голям град. Confused

# 544
Точно по 2 бройки зареждат. Напоследък купувам такива артикули и съм забелязала. Имам позната, която работи в този отдел и тя ми споделя, а и аз виждам. Много пъти съм ходила още в неделя вечерта, защото ми казва, че са им доставили 2 бройки.

# 545
Подарявам

# 546
  • Пловдив
Нашите не. Само с карта.
Дева от 3 февруари нашите каси на самообслужване работят и в брой

# 547
Благодаря, samantinia, на 2 съм ходила.

# 548
Къде е позициониран кашкавалът Полинна 750 грама?🤔🤔 Търсих, търсих - нямаше нито при кашкавалите, нито при промо продуктите...А исках да купя. Да не би да е от петък или от събота?
И, понеже някой беше споменал, че яйчен белтък в кутия имало при протеиновите продукти - ами, в нашия филиал има кутии с яйчен белтък, както и с цели яйца, само при промо продуктите. При протеиновите продукти не виждам да има.

# 549
Новата брошура ☔

Нехранителна брошура

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 10:55 от lenak

# 550
Нашето златно момиче, lenak, точно на секундата! Heart

# 551
Ох, искам пак една брошура за всичко и ако има 50% намаление на нехранителни отделна брошура за тях. Както беше преди. Сега като не мога да разгледам нехранителните веднага ме дразнят 😆

# 552
В сайта им са качени и двете брошури.

# 553
Ох, искам пак една брошура за всичко и ако има 50% намаление на нехранителни отделна брошура за тях. Както беше преди. Сега като не мога да разгледам нехранителните веднага ме дразнят 😆
Разделям си ги сам и не ме дразнят. Joy Безплатни или онлайн продукти за целта има доста.

# 554
  • Враца
Да попитам сиренето Киселово от брошурата за следващата седмица дали е хубаво?

Общи условия

Активация на акаунт