🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 111 170
  • 1 136
  •   48
Отговори
# 1 125
Кой е този Тома от Трейтърс?
Хем само известни личности участваха, хем беше сравнително наскоро- и пак не се сещам кой е.

# 1 126
  • София
Този Тома не е българския ,въпреки че и тук участваше друг Тома-музикантът,  а  е спечелил белгийския Трейтърс,..така прочетох..

# 1 127
Явно от екипа са се вслушали в предложенията в темата да започнат за канят непознати/ неизвестни личности. 🤣
Реших, че съм изпуснала някой сезон на “Трейтърс”.  🙃
Другия Тома (Здравков) няма как да го обърка човек.

# 1 128
# 1 129
  • София
Другият Тома май може да готви и участва в подобно риалити, но може и да бъркам.

# 1 130
След запомнящото се ‘оцеляване’ на Мимо Гарсия, белязано основно от лежане, той вече е поканен в готварско предаване. Да се надяваме, че този път поне диванът ще е близо до кухнята. Очакваме ново ниво — лежане с престилка.
Невероятен кеф, за нас зрителите!

Е как ще пропусне тази невероятна възможност и приключение Joy

# 1 131
Предаването не е само кулинарно и за щастие не се гледа само от домакини. Не всички зрители се вълнуват от манджи, престилки и кърпи.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 13:51 от White_noise

# 1 132
Мимо-Гарсия, благодаря Ви, че сте приел поканата. Ще Ви гледам с удоволствие!

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 13:53 от White_noise

# 1 133
  • София
Ох, като видя новорегистриран профил точно за някое риалити предаване и се смея с глас. Не знам Мимо ли си, Бимо ли си, но "Черешката на тортата" е кулинарно предаване, в което се представят "манджи". Псевдо инфруенсъри, псевдо певици, псевдо продуценти, псевдо писатели ще минат и заминат без някой да ги запомни.
Много съжалявам, че отделихме толкова време на този "участник".  Дано някой може да готви тази седмица.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 16:29 от Yellow_girl

# 1 134
  • софия
Хубаво е всички участници да имат равен старт. Оптимистично е, че са премахнати обясненията и неприятна снимка на един от тях, който се възприема за пъпа на Галактиката. Не съм гледала участието му, но беше мега досадно да чета лично обяснение на всеки коментар за него. Опредено това създаде негативно впечатление у мен за него.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 14:41 от zvаnchе

# 1 135
Бях тръгнала да му пиша на този включил се участник, че не си прави услуга с постовете които публикува, но после реших, че всеки има право да се излага според възможностите си.

# 1 136
  • Sofia
Попадна ми клип на Грозденка,коментира хейта към нея и каза,че било снимано преди 1,5год.

Общи условия

Активация на акаунт