🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 129 870
  • 1 361
  •   39
Отговори
# 1 215
Много вулгарна Ивоне. Много. Въобще не се съобразява, дали "майтапите" ѝ са подходящи за компанията или не. Няма тема за нея/него различна от секс. И отсега се подразних за въпроса ѝ към Мимо на неговата вечеря - ти девствен ли си? Какво значение има това? Или ей тъй, дай да се подиграем. Има теми, които не трябва да се засягат, освен ако човека, за който се отнасят не започне сам да говори по темата.
Вече разбрахме, че Мимо не умее да готви /ама то и предните седмици, доста такива неумеещи видяхме/, ама и да се дразниш, че миел и чиниите - ми може момчето да няма други, в които да ви сервира. Така решил, така направил. Абе много дразни таз Ивоне.

# 1 216
Много ми беше забавно,смях се от сърце.Страхотен подбор тази седмица.Интерсни персонажи ще гледам с интерес.Най забавна ми е Наталия.Много колоритна личност и си личи ,че е човек с много голямо сърце.В игрите се доказа,като много силна личност и за мен тя беше моя победител.Не се съмнявам нейната вечер ще бъде най интересна

# 1 217
Много вулгарна Ивоне. Много. Въобще не се съобразява, дали "майтапите" ѝ са подходящи за компанията или не. Няма тема за нея/него различна от секс.
Нейните теми бяxa само такива и в Биг Брадър, и в Инфлуенсърски лагер, и във всички подкастове, в които е участвала.

А въпросът към Мимо беше по повод това, че той беше признал това в другото предаване, в което участва (Островът на стоте гривни), но това беше през 2024. Оттогава минаxa почти две години и може би има развитие по въпроса, да е имало джиджи-биджи Grinning Но да, нетактично е и на никого не му влиза в работата кой какво прави под чаршафа.

# 1 218
След изпълнението на Атиже, бих искал официално да я номинирам за български представител на Евровизия! Покрива всички критерии - пошла визия, никакво пеене и яко криндж. Поне едно касетофон че да ѝ бяха пуснали за съпровод, така акапелно съвсем лъсна...

# 1 219
Наталия колоритна личност?! Може би, но в някоя друга Вселена.
В "На кафе" разказваше разни работи, но не помня всичко. Обаче сентенцията беше, че на 40+ години живеела с родителите си и от скоро е на квартира или нещо такова, баща и трябвало да и плати телефона докато била в игрите, но забравил. Пък останала без ток щото сметките не платили, забравили. Не можала да се изкъпе, пък багажа кво беше, абе хаотична работа. Нещо, че технологиите са и чужди, щото Гала и спомена за някакви варианти, ама тя не ги прие. Останах с впечатление, че няма партньор. За дете не разбрах дали има. Но нищо не беше наред в историите, които споделяше.

# 1 220
Има дете, да, син голям. Имаше, каза някакви проблеми /не знам от какво естество/, които били преодолели.

# 1 221
Проблеми с наркотиците е имал сина й. Но били се справили и тя се гордее с момчето. На снимки е много симпатичен младеж. Вероятно тези проблеми, а и факта,че е нямала подкрепа в такива моменти, вероятно я е превърнала в такъв човек.

# 1 222
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
В "На кафе" разказваше разни работи, но не помня всичко. Обаче сентенцията беше, че на 40+ години живеела с родителите си и от скоро е на квартира или нещо такова, баща и трябвало да и плати телефона докато била в игрите, но забравил. Пък останала без ток щото сметките не платили, забравили. Не можала да се изкъпе, пък багажа кво беше, абе хаотична работа. Нещо, че технологиите са и чужди, щото Гала и спомена за някакви варианти, ама тя не ги прие. Останах с впечатление, че няма партньор. За дете не разбрах дали има. Но нищо не беше наред в историите, които споделяше.
Джасте, ако те надушат фенките на Наталия ще те разкъсат, добре че най-пламенните не пишат тук.

# 1 223
  • Euskal Herria
Ама тя има фенки?

# 1 224
Само да вметна за Наталия, гледахме с дъшеря ми, която заяви, "мамо тази има жълти зъби, смени канала моля".

Колко фенки да има.

# 1 225
  • out of space
Джасте, ако те надушат фенките на Наталия ще те разкъсат, добре че най-пламенните не пишат тук.

Тази Наталия има фенки?!?!?!?! Това дразнещо, кресливо, нетактично и нелицеприятно същество от незнаен пол?

Не знам къде е расло, но съм убедена, че не е в хижа, а до хижа.

На карфиол му приличали ушите....алоооо хубостнице неземна, къде ти е възпитанието?!
А и как пръсна с парфюма над масата с храна...
Рядко противна.

# 1 226
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Вметвам, че Чикагото първоначално хич не се разбираше с нея и бяха като куче и котка. Но после си оправиха отношенията, и да жената си има фенове. Иначе е куклена актриса и с това може да се обясни смеха и.
И, за да не е толкова оф топик днес Мимо Гарсия ли щеше да готви?

# 1 227
Ако въобще си причиня тази седмица Черешката с тези участници, ще е само заради Наталия, а даже не съм ѝ "фенка". 😁

# 1 228
На мен ми изглежда, че малко има психични отклонения жената....то не е за смях, пази боже... Worried

# 1 229
А, аз не се смея. Само казах какви неща самата тя сподели в предаване по тв, с уговорката, че не помня много, защото след поредното "хихи хаха хохо" брутално загубих интерес към особата и разказите и.
То бива да се смееш, както прави Наталия, ама все трябва да има защо. Инак изглежда хммм как да кажа леко налудно.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 18:36 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт