🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 180 119
  • 2 133
  •   20
Отговори
# 1 995
  • София
Изискана обстановка, картини, изкуство и накрая пържени кюфтета и Криси по цици. 😂

# 1 996
Ахаха кой каза нещо за келнер пингвин Joy

# 1 997
Ами очевидно е новият й партньор. Сега отворих да чета. Не знаех, че и вторият й съпруг е починал. Знаех само за агент Тенев. Лигави се нещо и това държание въобще не й отива. С нов мъж около нея и се  прави на гимназистка - отврат. А ето и пингвина. Набеденият актор с тези пеленгатори ми е много смешен.

# 1 998
Я познах и за сервитьора. Обстановката и тоалета на Кристина не кореспондират с пържените картофи с мас и кюфтаците удавени в олио.

# 1 999
  • През девет планини в десета...
Помня че съм гледала черешката на тортата и с участието на Марги Хранова и беше уникална домакиня и готвачка. Така че не е оправдание некадърността на Кристина Димитрова ю че от много турнета не е имала време да се научи.

# 2 000
Е, Марги е класа пред Кристина, включително и гласово.

# 2 001
Шерминката като видя лимузината веднага каза, че е “олд мъни”.  Тя в Ергенът все повтаряше, че иска мъж, който да в old money style (някой зализан англичанин, наследствено богат)…

# 2 002
Мноооого соц меню, много!
Аутфитът и той соц.
Предполагам ще изпее нещо от Зл.Орфей.
Нафталинка.

# 2 003
Ами очевидно е новият й партньор. Сега отворих да чета. Не знаех, че и вторият й съпруг е починал. Знаех само за агент Тенев. Лигави се нещо и това държание въобще не й отива. С нов мъж около нея и се  прави на гимназистка - отврат. А ето и пингвина. Набеденият актор с тези пеленгатори ми е много смешен.

Партньора на Кристина Димитрова  - Васил и е от 3О години, така че няма как да е нов...

# 2 004
На Антон освен, че двете очи са му различни по цвят, а и едното е с мързелив ляв клепач. Нещо доста пренавит ми идва, пил е нещо енергийно Grinning

# 2 005
HAHAHHAHAHHA

С глас се смея, спрели им самолета в Канада и ги приканвали да останат там, не мога честно, не мога!!!
Провидели са неземния бг талант качен в този самолет и викат да го крадем на мига!!!

Крисия прилича на дете, озовало се на масата за възрастни. Дали ще каже за Цолов нещо?

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 21:07 от помбер

# 2 006
Да, умрял е някой в Канада да моли българи да останат там…. Яко преувеличава.

# 2 007
Абсолютно несериозно звучи "така съм устроена, без мъж не мога..". Менюто е едно ежедневно меню в детската градина. Само супа липсва.

# 2 008

Партньора на Кристина Димитрова  - Васил и е от 3О години, така че няма как да е нов...
Да, и тя го спомена. След като преди години навсякъде се коментираше за голямата й любов с футболиста не съм се интересувала по натам от връзките й.

# 2 009
РоШтов, РоЖков, не било компютри, било компоти. Пълен цирк са всички, а Шермина и Крисия до края на седмицата очаквам да се сръфат.

Общи условия

Активация на акаунт