🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 180 030
  • 2 132
  •   20
Отговори
# 2 115
И на мен ми хареса как се справи Крисия. Личи си, че не застава за първи път зад кухненския плот.
Приповдигна и малко завесата зад връзката си с Никола.
Жестът да има подарък за гостите е много мил. Чух да казва, че има подарък за тях като влезнаха, но показаха само лалетата ва дамите. На мъжете какво подари?

# 2 116
На всички подари направени за тях парфюми .

# 2 117
И на мен ми хареса как се справи Крисия. Личи си, че не застава за първи път зад кухненския плот.
Приповдигна и малко завесата зад връзката си с Никола.
Жестът да има подарък за гостите е много мил. Чух да казва, че има подарък за тях като влезнаха, но показаха само лалетата ва дамите. На мъжете какво подари?
Всяка вечер има подаръци от домакина за гостите. Не е нещо ново и изключително. Самият подарък за мен е фал, т.к. парфюм е нещо много индивидуално. Само десертът ми беше интересен.

# 2 118
Хареса ми менюто на Крисия, както и как го приготви. Гаспачото със сьомга трябваше да е много, ама много по-ситно нарязано, наистина. Хареса ми и как ги посрещна и как се държа с гостите си, макар да личи липсата на обща култура и да прозира бедния речник. Дано попадне на читав продуцент, който да задвижи кариерата и репертоара и.
Шермин мина отдавна мярката с лъжите. В мляко я били къпали в ромската махала при баба, да.

# 2 119
Е, тя и на 8 месеца е проговорила. Най- вероятно на иврит.

# 2 120
  • Варна
Извинявай, Mößbauer-Effekt, ама беше ,,тартар" от сьомга, макар и едро нарязан. Иначе, да, Крисия се справи много добре.

# 2 121
Да, Пеева, аз съм в грешка.

# 2 122
Аз харесах Крисия.. Възхищавам се на връзката със сестра и.Изглежда щастлива, млада, безгрижна...Пожелавам и успехи и щастие
А тази Клеопатра по-добре да не си отваря устата, защото става за смях. Да си далдисва там в млякото и да си мълчи

# 2 123
JoyJoyJoyJoy
В мляко, ама някой друг път....!

# 2 124

Само на иврит?

# 2 125
Браво. Направи ми добро впечатление Крисия. Справи се добре. Първата песен, която изпя Нежност, не беше лоша песен. Но с изпяването на Облаче ле бяло, ми просълзи. Като дете имаше уникален глас и тази песен Облаче ле бяло, звучеше страхотно.
Ако не беше така надменна и с високо самочувствие, сигурно щях да й симпатизирам. Не понасям такива хора. Говори с много преправен глас. Не знам как да го опиша. Знаете, че хората, които са надменни, имат специфичен темпър на говорене.
Шермин също ми направи добро впечатление, като каза, че е била твърде дълго време навън и е било мъчно за България. И поиска Крисия да изпее специално за нея песента. Просълзи се също така.
Не съм гледала целия епизод снощи. На части го гледах. Така че съм пропуснала пак Шермин се изложила с лъжите.

# 2 126

Само на иврит?
И проходила горе долу по това време Simple Smile

# 2 127

Само на иврит?
И проходила горе долу по това време Simple Smile
Да и косата и циците са и нейни. Природно надарена

# 2 128
Е, как, бе, тя говори пет, пет, пет езика, ако някой не е разбрал да повторя - пет езика и разбира се, още на 8 месеца е проговорила едновременно на всичките пет. Просто не мога да разбера защо така подценявате тази видна и лична полиглотка къпана в мляко и какао. Как не ви хваща срам?! Веднага се засрамете и в ъгъла застанете! И тежи само 48кг., най леката жена евър в ефир и извън него. За косата и циците вие не знате ли, тя така си е родена - с тях, както и с зъбите! Ееех, просто е срамна тази ваша незапознатост с тия шерминови особености. Нямам думи, казвам ви, мен ме е срам от вас. Joy

# 2 129
Загледах се в устата й, като се доближи камерата, какви големи издути устни. Много грозно е.

Общи условия

Активация на акаунт