🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 186 790
  • 2 264
  •   11
Отговори
# 2 160
  • Sofia
Карфиол,коприва и аспержи също се дублираха.

# 2 161
 Синегрида е скъпа риба. В гръцки ресторант е някъде около 80 евро килограм.

# 2 162
Синегрида е скъпа риба. В гръцки ресторант е някъде около 80 евро килограм.
Вярно е, рибите са доста големи и по вкусни от ципурата, с крехко бяло месо. Май и трудно се хващат, защото сервитьорът ни е познат и каза пазя я за вас. Ама той не готви ли саргос.
ПП А да сега видях, синегрида е било, скъпа луксозна риба, компанията трябва да са доволни! Grinning

# 2 163
Ако бях гост тая седмица, щях да си умра от глад. Риба не понасям, та ако ще и най-луксозната да е. Морски дарове също.
Справи се добре Дунев, и то сам.
Най-много ми хареса това, че ги покани в залата и показа какво може той и децата там.
Това, че не канят в домовете си, вече не го коментирам.

# 2 164
Аз съм от хората които всеки ден мога да ям риба... Обожавам
Няма нищо лошо в еднаквите продукти стига да са приготвени по различен начин
Крисия за сега най ми допадна. На шермин и липсвал сосът към рибата... С хляба ли ще топи... Превземки

# 2 165
Сос към риба??????Сигурно ако имаше бял сос, щеще да каже защо не е червен, ако беше червен що не е пембен.Шерминчето нещо я бие сачмата.

# 2 166
По принцип рибата беше добре да се сервира наистина със сос, в Гърция слагат сосиера със сос Ладолемоно (Λαδολέμονο) към нея. Зехтин и лимон май има в него! И наистина става по добре, защото е леко суха!

# 2 167
  • Варна
Да, правилно е да има лек сос, та дори само резанче лимонче. А щом целта е хрупкава кожа, тя  да е нагоре. Ама туй са подробности...

# 2 168
загледах крисия, но като ѝ чух противния маниер на говорене прекратих мъките. семпличка е, но за сметка на това с бая самочувствие. неприятна млада дама е станала.

# 2 169
Задължително към основното ястие (месо или риба) трябва да има и сос. За рибата върви такъв сос, който Крисия направи (масло и лимон, но може зехтин, малко горчица също), сос холандез, тартар, доматен... Много обичам например сьомга на фурна със средиземноморски подправки и сос холандез, много вкусно става.

# 2 170
Всеки е с различен вкус.
Аз не обичам риба със сос . Не слагам и лимон, губи ми се вкусът на рибата. Обичам риба и често ям.

# 2 171
В поведението, маниерите на Крисия има нещо много пренавито и изкуствено. Не знам от ранната слава ли е или от възпитанието.
Никола (Цолов) ми се вижда симпатяга, но абсолютно не го виждам с нея, ама дано се обичат наистина.

Тая риба,Синегрида, ми стана интересна, ще видя колко струва в магазина в Драгалевци.

# 2 172
Всеки е с различен вкус.
Аз не обичам риба със сос . Не слагам и лимон, губи ми се вкусът на рибата. Обичам риба и често ям.

Затова най-добре е при непознати хора соса да се сервира отделно и който иска да си сложи малко или много.

# 2 173
Имам една любима верига рибни заведения NORDSEE (май си затвориха и двете заведения в София), но ги има из цяла Европа. Любимото ми там е треска филе със сосче. И всеки път не ми стига този сос. Така че.. въпрос на вкус, наистина. Просто трябва да е отделно и който иска да го ползва.

# 2 174
Ох, престанете с тези риби, че ми се прияде пак лаврак. В Гърция на почивката си хапнах и много ми хареса, а не обичам риба. Но ей нА сега  пак ми се хапва.
Изпуснах снощи епизода. Днес ще гледам този пренавития. Дали ще готви или ще ни залива с логореята си ще видим. 😁 Нали е негов ред?

Общи условия

Активация на акаунт