🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 198 935
  • 2 450
  •   9
Отговори
# 2 385
  • Euskal Herria
Интересни неща ще приготвя Прея. Обаче много лигава ми идва, че и мъжът й и той.
Хубавото е, че ги кани в дома си. Направи ми впечатление, че продавачката в африканския магазин е много компетентна, за всеки продукт даде обяснение и помогна.
Сега да видим какъв ще е крайният резултат и как ще я оценят гостите.

# 2 386
За момента Прея ме изненадва, не очаквах. Даже и бульона си е направила. Само лиготията й ми идва в повече, но откъм готвене се справя добре.

# 2 387
  • София
... "лиготия", ама излъчва позитивност и е добър човек. Интересна кухня - не е непременно най-сложното начинание, но го е мислила и се е готвила (според мен). (Бульони и аз си замразявам - готвим пиле/гъби, нещо си - отделям една отрязана отгоре пластмасова половинка и в камерата. Винаги се използват и си е добре да имаш автентичен бульон.)
Радвам се за макс.точки на професора снощи.

# 2 388
Позитивна и усмихната, но може ли гола да се изтипосаш по националната телевизия.

# 2 389
Никога не ми е била симпатична Прея, не я харесвам. И в този вид и съчетание между цвета на роклята и косата абсолютно не ми харесва. Поначало не се впечатлявам от африканската култура, предполагам, че и кухнята едва ли ще ми хареса. Учудва ме изкуствената приповдигнатост на Патрашкова. Струва ми се, че си създава някакво мнение и хвали или порицава съответния човек на база на някаква предяарителна преценка.

# 2 390
  • София
Като видяхме готвенето и вечерята на професора, може би е обосновано да е и най-големият махнаджия на храните. Но гостуването при Прея беше с хубава енергия и съвсем прилична храна. Не съм й фен, но я харесвам като емоционално зареждане (макар рядко да я гледам или слушам - не сме точно в еднаква муз. кръвна група) и естествено поведение (по-често).

# 2 391
Аз също никога не съм я харесвала, но тази вечер ми беше симпатична. Заслужени точки. Изглежда, че всички се забавляваха и им беше вкусно и приятно. Сега разбирам, че е обвързана, че дори и сватба е имало. Но като не се интересувам от такива личности как да знам

# 2 392
Хареса ми Прея. Сготви с едно спокойствие и лекота. Обаче с тази рокля сякаш гледах Фиона .

# 2 393
Първите участия на Прея бяха трагедия, и мърлявщина. Тази вечер показа, че е напреднала много. Хареса ми как изглеждаше, весело, свежо, зелено с червено... Хареса ми чистото й готвене.. уютна кухничка....Вечерта беше с мисъл, тема, екзотична-африканска и се получи много весело!
Вероятно заслужено професорът даде 8, видяхме, че е готвач и държи на храната.

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 23:31 от Модератор Никол

# 2 394
Голям смях с днешния епизод.
Както каза мъжа ми- готови са да снимат за Марвел без сценарии допълнителни дубли.
Прея в зелената рокля ми приличаше на елха.

# 2 395
Прея много добре си приготви всичко сама и посрещна гостите вкъщи. А Патрашкова просто отби номера.

Километричното име на Прея завършваше на Осасей накрая,  но след сватбата приема фамилното име на мъжа си (Димитров).
Преди беше нещо от рода на Прея Ейрин Комфорт Рекс Осасей.

# 2 396
  • 2860 км северно от Екватора
Хареса ми вечерта, видя се и на изненадата че всички се забавляваха.
Предполагам професора ще спечели.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 12:26 от Модератор Никол

# 2 397
Атиджето е потресаваща!
С тази визия и токова силикон се чуди защо я мислят за леко момиче. Ми огледай се, как отиваш на вечеря коятое бъде излъчена в националния ефир. Леле като вземат да се правят на ни лук яли, ни лук мирисал.
До колкото помня в ББ майка и е много властна, но явно на територията на България няма власт

# 2 398
И на мен ми хареса как се справи Прея, ние наистина много се забавлявахме докато гледахме епизода.
Атиджето и Анджито са без коментар, там речниковият запас излиза на минус.
Професорът нещо се беше поспихнал преди да се разденси, но на Патрашкжва ѝ беше интересно, харесва ми как любопитството ѝ към новото, непознатото; склонна е да излиза от зоната си на комфорт (явно)- яденето с ръце и танцуването, личеше, че се забавлява.

# 2 399
На мен седмицата ми харесва за сега - интересни участници са, колкото и да са различни.

Атижа отнася незаслужен хейт и Патрашкова и Професорът я ощетиха с точките във вторник. Може да не е на тяхното интелектуално ниво, но колкото и пошли да са публичните ѝ изяви, тя самата не е такава в ежедневието. Държи се възпитано и е много позитивна към всички. Не е претенциозна или арогантна, което за мен прецаква атмосферата - имаше такива участници миналата седмица и аз затова я пропуснах.

Прея също ми хареса снощи - надявам се да събере смелост да посети Нигерия и да се запознае по-отблизо с културата на баща си. Беше интересна вечер и тя се представи добре.

Професорът няма какво да го коментирам - извади изключителни кулинарни познания и способности, което аз не очаквах. Личи му, че истински пътешественик, а не турист Simple Smile

Патрашкова си знае, че не може да готви, но тя е от поколението, което може да предразполага и да посреща компании. Беше хубава вечер, а и на мен ми харесва автентичния ѝ интерес към променящия се свят - не всички от нейното поколение остават толкова отворени към света. Странно ми е, че едно в Биг Брадър протегна ръка на Златка, колкото и да критикуваше "Държавата на Златките", а сега поряза Атижа.

Общи условия

Активация на акаунт