🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 72 699
  • 780
  •   12
Отговори
# 765
Мисля, че се опита да направи lemon posset, но май не се получи идеално

# 766
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не разбирам как е възможно да се обърка десерт от 3 съставки - течна сметана,захар и лимонов сок.
Крема й беше гъст, дали заради малкото захар,която сложи за сметка на киселия сок,стана толкова неядливо..

Гъби обожавам под всякаква форма. И гъбена крем суха харесвам,не знам и там какво може да се обърка,че да стане "безвкусна". Аз я правя с много масло, слагам и черен пипер,сол..

Сьомга в бутер тесто не съм яла, но сякаш основното изглеждаше прилично.

Не помня салати прави ли?! Точно тогава свивах сарми и гледах с едно око. Smiley

Като за неготвеща се справи на нивото на Кралев. Аз бих й дала 7/10

# 767
  • София
Разочароващо представяне, но и не очаквах друго.
Май само основното и се получи. Иначе менюто ми хареса без десерта.
Оценките бяха реални, а при някои други оценяващи щяха да са още по-ниски.

# 768
  • Пловдив
Ако сте се затъжили за Майчето Grin
https://www.facebook.com/share/r/1FbzevMxoV/

# 769
Кристи също не се справи с готвенето. Имаше добри идеи, но тези неща се приготвят от опитни ръце.

Иначе живяла по света, видяла толкова много, пък едно лимоново кремче и се опира.
Очаквам и туркинята да не успее да сготви.
 Сега разбирам, защо този каст не е излъчен миналата година. Просто е за някаква пародийна поредица от черешката, каквито показват в новия сезон.

# 770
А  кои са бабата и дядото на Криси? Апартаментът беше супер модерен и просторен, явно и те не са кои да е.

# 771
  • Sofia
Айлин я набутаха в едно предаване с рекламна цел...Посещава скъпи ресторанти,похапва и разгадава уж ястията ...така че може и да прибегне до нещо приготвено от там .
Не ми изглежда да е много спец в готвенето 🤔

# 772
Кралев колко см е висок?

# 773
  • София
Очаквах от Айлин да се постарае повече. Салатата и основното се повтарят донякъде, липса и предястие. Другите готвят поне още едно ястие. Добре, че поне взе мезета.

# 774
Кралев колко см е висок?
Нисичък е.
От феновете на ИВ може би и някой може да ти каже колко см е висок, там се водят всякакви статистики.

# 775
Не знам защо но от всички най неприятна ми е Грозденка...порязва всички, присмива се...ще видим утре тя как ще блесне!

# 776
Не знам защо но от всички най неприятна ми е Грозденка...порязва всички, присмива се...ще видим утре тя как ще блесне!
Май не си гледала “Къщата на инфлуенсърите”. Най-мразеният персонаж беше тя. Само драми, сълзи, лъжи, интриги и накрая вечната жертва. Типичните ромски номера.

# 777
  • София
Няма такава ужасна лигня като Айлин. Не се издържа тази инфантилност.
Тези безумци как могат да и дават десетки за тази никаква вечеря. Нищо не и се получи като хората. И да готви не умее и куп лъжи изръси и за гаджето и за Ергенът и за каратето.
4 от 10

# 778
Още не съм гледал, сега пускам. Че първо пуснах Зона Х и Мамник. Айлин си е класическа лигла.

# 779
Още не съм гледал, сега пускам. Че първо пуснах Зона Х и Мамник. Айлин си е класическа лигла.
Да, доста лигава, ма как да сготви, толкоз може...всяка вечер се хранела на ресторант. Тук е по същата причина като в Ергена,...да я видят повече хора и да вдигне хонорара!

Общи условия

Активация на акаунт