🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 85 918
  • 919
  •   28
Отговори
# 885
Не,Ивелина не е влизала в ЕЛР,онази беше Гергана,но имат някаква лека прилика.
Ето я точно Ивелина в Ергенът 2 https://www.youtube.com/watch?v=MlavFilGihk

# 886
От последния Xeлс и от Ерген 2.

# 887
Да, аз я обърках с Гергана, че нали и тя е певица. Иначе знам, че Ивелина участваше в Ерген 2, а след това и в Хелса. Като пеперудки са от формат на формат. Утре Ники от Един за друг ще готви. Тя си е дечко(поне така ми изглеждаше в ЕД), но пък може и да се справи в кухнята.

# 888
Таз седмица много приятна компания. Много ми хареса домакина и менюто му. Обичам и раци и заек! И си ги сготви човека! Чудесна вечеря, бих дала 10! 🤩

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 22:28 от mimi.7299

# 889
  • София
. Утре Ники от Един за друг ще готви. Тя си е дечко(поне така ми изглеждаше в ЕД), но пък може и да се справи в кухнята.
Утре ще готви Ивелина..

# 890
  • София
Много приятна вечер на фона на ужаса, който гледахме минала седмица. Съжалявам, че Миската му даде 8, те разбрах какво не я хареса, но може би има изискано небце.

# 891
Гладък мозък има

# 892
Във фейса е як xейт по Ивелина и Виктор, дето яли като за последно, но дали ниски оценки. И само суперлативи за Раду Wink

# 893
Това момче е много земно и наистина знае какво прави в кухнята.

Черешката я обърнаха на рекламно студио, чак се радваме като има участник който готви сам и добре.

Компанията са ми непознати, но ще гледам.

Манчев ме дразни с това изказване като последна истанция. За мамалигата и маслото, раците и тях не одобри напълно, вишните не били български...Laughing

# 894
  • София
Тази седмица е от новия сезон, защото оценките са до 20. Simple Smile Има логика, защото Сапунджиева беше от сезон 7 на Игри на волята и тя там стана известна, а шоуто приключи в началото на декември' 2025 г.

На Раду бих дал 20 от 20.
Много сложно меню, което е за професионалисти по-скоро. Всичко си сготви сам, отлично го обясни, сервира пред тях, очевидно беше много вкусно, защото ометоха всичко. Посрещането и атмосферата също бяха за 10 от 10, а и винаги когато стартираш седмицата си в най-неизгодна позиция, защото хората все още не се познават.

Според мен Раду дори измести с малко Мая и вече ми е еднолично на върха в този нов сезон на Черешката. Simple Smile
И айде 9 от Виктор мога да приема (заради зайците, примерно) ама 8 от Ивелина за това меню ми дойде малко повече. И то без реално да се обоснове защо дава тази осмица.
Сега с тези 77 точки има мегдан да бъде изместен.

# 895
  • София
Харесвам Раду още от Игрите.Там се представи страхотно.Нямах съмнение че ще се представи страхотно и днес.

# 896
Присъединявам се към вашите мнения, много добре се представи Раду. Ястия от детството му и от родината му, приготвени изкусно и с голямо желание. Видяхме нещо ново, а явно и много вкусно. На фона на вечните салати с рукола и чери домати и готови от магазина полуфабрикати, менюто му беше невероятно.

За оценяващите вечерята му какво да кажа. Похвалиха се сами как сме били българите най-най, а накрая и го показаха.

# 897
Толкова ли е ценен тоз тиквен медал ъъъ плакет, че такава голяма борба пада?!

А пък Манчо с какъв апломб съобщи как се готви качамак, направо паднах. Истинската мамалига се прави с вода и царевично брашно, нема масло, нема кашкавал. Баба ми редовно правеше мамалига и я бъркаше като Раду с точилката за да стане пухкава и да няма бучки. После слагаше или сиренце и запръжка от олио и червен пипер или я поливаше с петмез да стане като десерт.
Иначе аз сега правя мамалигата с царевичен грис, равни части прясно мляко и вода, слагам масълце и настърган кашкавал, но много преди Манчо да обяви на всеослушание великата рецепта. Наскоро чух, че някои хора я приготвят и със сметана. Като цяло с масълце си става вкусен качамака, спор няма.

# 898
Вече ще му викам Манчо Маслото. На всяка рецепта блъска много масло. И само това препоръчва.

# 899
Вече ще му викам Манчо Маслото. На всяка рецепта блъска много масло. И само това препоръчва.

Всяко ястие става по-вкусно с добавка на чисто масло.

Общи условия

Активация на акаунт