🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 87 569
  • 956
  •   45
Отговори
# 900
Манчев ме дразни с това изказване като последна истанция. За мамалигата и маслото, раците и тях не одобри напълно, вишните не били български...Laughing
Манчо само глупости, пъдпъдъчите яйца да ги сложел върху брускета с масло. Абсолютно ненужно, достатъчно е изварата и хайвера отгоре...такива необмислени изказвания прави.
Виктор и миската не ме дразнеха, че хапват здраво,...винаги се радвам когато имам гости, които хапват, това значи, че им е вкусно. 8 от миската и на мен ми се стори ниско, ама може пък нещо да не е било толкова добре направено.

# 901
  • Варна
Брааааааааааааво Раду Simple Smile

# 902
Дори и да не вземе Черешката заради подлярски номера на някои от компанията, много се надявам да му потръгне в бизнеса на това момче, заслужава го и то и семейството му. Точно така трябва да протече една вечеря за Черешката - беше интересно с лични истории, бабини рецепти, ама не изтъркани и лесни, свежи и оригинални продукти, представяне на дечицата и семейството. Оригинално, мило и чистосърдечно. Браво и от мен!

# 903
За пръв път, от много време, ми хареса епизод от Черешката на тортата...
Раду се справи блестящо, готви сам, обяснява всичко добре, презентира пред гостите.
Действаше много професионално, браво, така се прави!
Създаде приятна атмосфера, показа семейството си и беше много искрен и чистосърдечен.

# 904
Вече ще му викам Манчо Маслото. На всяка рецепта блъска много масло. И само това препоръчва.
И Манчо Мащерката Wink

# 905
Вече ще му викам Манчо Маслото. На всяка рецепта блъска много масло. И само това препоръчва.
И Манчо Мащерката Wink
Манчо прясната мащерка ..

# 906
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Двамата дето опукаха всичко и облизаха чиниите доста тенденциозно и лицемерно дадоха по-малко точки с очеизвадния мотив те да вземат повече и съответно плакета. Толкова са смешни и прозрачни нелепите им опити. Както и да е, стискам палци на Раду и дано тази седмица наистина видим готвене и посрещане на гости от всички.
Чичо Манчо ястията дето ги готви и се пъне да дава съвети не ми харесват. По-добре да си трайка щото не му получава.

# 907
Това момче е много земно и наистина знае какво прави в кухнята.

Черешката я обърнаха на рекламно студио, чак се радваме като има участник който готви сам и добре.

Компанията са ми непознати, но ще гледам.

Манчев ме дразни с това изказване като последна истанция. За мамалигата и маслото, раците и тях не одобри напълно, вишните не били български...Laughing
Да и на всяка гозба да се слага масло, айде нема нужда! На някой от вас им хареса ястието, което приготви в петък, но аз не бих го хапнала. То свинско в олио, после масло, след това в соса сметана и накрая всичко объркано заедно. Мога само да си представя какво тежко и мазно ястие е това.

# 908
Манчо готви още в стил Балкантурист, кой вече яде толкова тежка храна...на свинско масло не слагам, достатъчно мазно е...

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 12:28 от mimi.7299

# 909
Харесах много епизода. Раду се представи чудесно. Това и очаквах от него. Прекрасно семейство.
С нетърпение очаквам и представянето на Деси. Дано успее да сготви нещо интересно. Сигурна съм, че с посрещането на гостите всичко ще е наред.

# 910
Браво на Раду, хареса ми как се спрови сам в кухнята.
Иначе ястията бяха малко тип "манджа с грозде", всяко едно по отделно- добре, но събрани заедно за мен се получи голям миш- маш. Важното е, че на гостите им хареса, Сапунджиева и тя добре похапна. Аз също се радвам, когато се яде, а не да чоплят в чиниите, или да избутат десерта в средата на масата като Кралев с крем- карамела миналата седмица.
Изненадата не ми хареса. За мен щеше да е изненада, ако Раду не беше включил семейството. Grinning Още повече пък с идеята да покажел на останалите какво е щастие, колко е хубаво да имаш семейство, деца и т.н. Това са лични неща и като цяло тема, която не е особено подходяща да се обсъжда с непознати. Лично мнение, разбира се.

В началото като се поxвали как си кръстил децата с типични български имена ме разсмя. Откога "Мария" е българско име? По-международно име от това има ли? Във всички xристиянски държави това е едно от най-често срещаните женски имена. Особено в Европа и Латинска Америка.

Да ги направел патриотки. Grinning

# 911
Ако спазваме инструкциите на Манчев,всичко трябва да плува в масло,само в салатите и напитките не препоръчва да се добавя масЪлце. Много нездравословни препоръки в рецептите му!

# 912
  • Euskal Herria
Манчев не обича кимион - от подправките. Все прави забележка, ако някой го употребява.

# 913
А какъв беше лафа преди години с авокадото на Манчев, на всяка манджа ли го препоръчваше или не го искаше, че не помня? Joy

# 914
  • Euskal Herria
Не, не го харесва и него. И затова критикуваше.

Общи условия

Активация на акаунт