🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 92 739
  • 1 020
  •   16
Отговори
# 1 005
Не съм я гледала в "Един за Друг", но тук беше от зле към по-зле!
Колко пъти повтори, че не може да готви.. Ами защо си тук?

# 1 006
  • София
Не знам те ли ги канят, сами ли се бутат, но Черешката е едно Пиар предаване, в което участват екземпляри от кол и въже..Въобще няма критерии за готвене, участват пък каквото стане...
"Випаджиите" в Хелса са същата история, пълни неможачи платили си за да са там и да ги дават по тивито..
За утре имам надежди, че Сапунджиева ще се справи, в ИВ главно тя им готвеше...

# 1 007
  • София
Май и пее колкото готви.
Заболямаха ме ушите от това което чух.
Изобщо много слаба вечер.
Виктор допълнително увеличи кринджа.

# 1 008
Манчев не черешки, а малинки трябва да раздава.

# 1 009
Да, бързовлюбчивият бургаски гларус използва всяка секунда за евтини свалки, понеже знае, че няма как да му зашият шамар по телевизията.

# 1 010
За Сапунджиева съм с резерви.
Тя е малко скрита лимонка, но от сорта "Wanna be"
Ще я видим утре!

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 22:00 от MoSt new

# 1 011
  • София
Лигавщината ми дойде в повече.
И аз не съм кой знае каква готвачка, но имам набор от ястия, които и на сън да ме бутнат, мога да направя. Но елементарни неща като как се държи нож, как се точи тесто, как се режат зеленчуци са все неща, които дори на 12 трябва да знаеш.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:34 от Yellow_girl

# 1 012
Подаръците...бррр, тотален кич, да размятат гащи в ефира... Дуетът на Никол с мъжа й известни ли са. Никога не съм ги чувала!?

# 1 013
На мен ми хареса. Да, не показа умения в кухнята, но пък енергията на вечерята ми хареса. Приятно и добродушно момиче. Като си имат детенце бързо ще се научи да готви ☺😂

# 1 014
Тази е пълен недорасляк. Не обичала лук и за това няма в салатата?!
Картофените кюфтета ги правела за първи път...но за сметка на това ще е по телевизията сефтето. Доста самонадеяно, но Виктор си ги омете, най много да вдигне температура. Laughing

Основното не ми хареса, въпреки че беше количество колкото за 4 членно семейство.

Десерта отново банален. Шоколадов мус.

# 1 015
Сега гледам вечерята на Ивелина. Заболяха ме ушите от толкова приказки с безапелационен тон

# 1 016
Подаръците тази вечер бяха гащи и тениски. Nerd

Много скучна вечер, хареса ми само жилището на техните, старинно, уютно и има пиано от едновремешните.

# 1 017
В интерес на истината вечерята на Раду ми хареса много и засега той е моят фаворит (освен ако Деси не го удари в земята, което не го изключвам). Обаче Раду и в Игрите и сега ми е много фалшив.

То не бяха дечица патриотчета, стихотворения, клишенца за силата на семейството и как е открил топлата вода…Високопарни речи, с типичното Радувско чувство за превъзходство над простолюдието. Оценките му също не говорят добре за него - не съм фен на дребнави мъже.

Виктор и преди не беше най-острият нож в чекмеджето, но сега съвсем е изпростял. “Славата” го е направила непоносим.

Деси и в Игри на Волята на абсолютно всеки кадър от резиденцията нагъваше нещо - съвсем добронамерено й завиждам за метаболизма. Сама е казвала, че е чревоугодник, или да си го кажем - лакома е. Аз лично очаквам да се развихри яко в кухнята. Обаче тия гнусни плитки много ми бъркат в здравето.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 06:02 от Joy Ness

# 1 018
  • Варна
ЧРД  и БРАВО РАДУ , а в черешката засега си най добър в целия сезон Simple Smile

# 1 019
И моето мнени за Радо е същото, добър готвач е, прецизен, но има нещо фалшиво в умиляването по дечица, уют, доста капризен е и за храната и може би за това бая реже и в оценките.

Общи условия

Активация на акаунт