🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 103 577
  • 1 103
  •   69
Отговори
# 1 065
  • софия
Виктор е ужасен. Наистина ли си мисли, че поведение на момче в 3. градинска група на 25+ годишен олисял мъж (горе-долу сигурно е на толкова) се харесва на нормалните жени? То и на другите вероятно е досадно де.  "Поезията" му няма да коментирам, както и външния му вид.
Тази седмица като поведение и представяне харесвам Раду и се надявам той да спечели.

# 1 066
Вики да не се е отказал от Беба? Язък дет си нашари корема.

# 1 067
Ами тя нали в Черешката спомена, че се е разделила с по-младото от нея гадже, но не стана ясно Виктор ли имаше предвид, или след него е имало друг. Той може и затова да е така нахъсан да сваля мацки, ако в момента няма жена до него. Поведението му е противно и селяндурско.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 09:02 от Fatalina

# 1 068
Виктор и Ивелина са неприятни за гледане, развалят атмосферата и старанието на Деси и Раду. Справи се Деси, но не можах да схвана идеята на 2 хумуса, и отново чушка в другата разядка....Нямаше я тази лекота, увереност и спокойствие като при Раду, твърдо сам ЗА него аз.
Хареса ми обаче чийзкейка ѝ, може би най- моя десерт от тази седмица

# 1 069
Виктор е ужасен. Наистина ли си мисли, че поведение на момче в 3. градинска група на 25+ годишен олисял мъж (горе-долу сигурно е на толкова) се харесва на нормалните жени?
Виктор е на 30, Сапунджиева на 35!
И на мен Деси ми се видя доста напрегната....и не ми харесват плитките! 🙂

# 1 070
А Виктор и Беба бяха ли във връзка или само си останаха със закачката в Биг Брадър?
Щото тя нали имаше друго гадже тогава...

# 1 071
“Беба” каза, че временно са на пауза с гаджето- футболистче. Той май е на около 20 (дали миналата година не му беше балът), много я ревнувал. 😊 С Виктор не мисля, че е имало нещо. То с такъв инфантил… дори тя го отсвири.
Раду продължава да ме дразни ужасно (както и в Игрите- има нещо злобно и много подмолно в него), но заслужава да спечели.

# 1 072
 "Поезията" му няма да коментирам
И нечленоразделния диалект, на който я изрича…

# 1 073
  • На морето!
Тази седмица пропуснах, погледнах само вчера приготвянето на вечерята, след това смених канала.
Разбирам защо епизодите от миналия сезон не са били излъчени, те просто не стават. Някакви реалити герои готвят с неохота пред камера, супер скучно.
Надявам се новият сезон да е по-интересен и в някакъв момент да направят Черешка и с неизвестни хора, които приготвят вечеря в дома си и показват нормално и реално готвене и посрещане на гости. Имаше преди години подобно предаване, не помня по коя ТВ.

# 1 074
  • София
 "Поезията" му няма да коментирам
И нечленоразделния диалект, на който я изрича…

Сякаш малко е изчистил диалекта. В ББ беше кошмар. Според мен той си пада по мъже. И сякаш иска да убеди и себе си и нас, че не е така, с тези детски свалки.

# 1 075
  • София
Според мен това е нов сезон, по новия регламент са, а и Сапунджиева е от последния сезон на ИВ.

За вечерята ѝ, предвид, че не е с две леви ръце и се е съветвала с готвач, можеха да измислят по-интересно меню. Сьомга и хумус гледаме постоянно от хора, които не могат да готвят. Да, тя ги направи по-добре от обичайното, но не е вечеря, която ще се запомни. На Раду и Мая бяха интересни и запомнящи се. Справи се много добре, но с готвач можеха да изберат по-интересни ястия. Не ми харесаха клековете, можеше да е само частта с конусите. Бих дала плакета на Раду.

# 1 076
Седмиците с участието на Сапунджиева и Шопа, с двуфакторното оценяване са от новия сезон. Миш- маршът между тях, в които Манчев готви- от предишен.

# 1 077
С много неща, които сте казали съм съгласна, само да споделя нещо, което много ме учуди- Сапунджиева била палаво дете като малка! Тя ми изглежда супер плашлива и даже от онези зубърчетата (като мен Simple Smile

# 1 078
Със сигурност не е била от най-палавите, ама какво да каже, да е по интересна...
Можеше да представи по-добро меню, ако сама си го беше измислила, а не шеф-готвача.

# 1 079
То и Мая била много дива. Слизала през прозорците с навързани чаршафи.

Общи условия

Активация на акаунт