🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 99 801
  • 1 073
  •   79
Отговори
# 1 065
  • софия
Виктор е ужасен. Наистина ли си мисли, че поведение на момче в 3. градинска група на 25+ годишен олисял мъж (горе-долу сигурно е на толкова) се харесва на нормалните жени? То и на другите вероятно е досадно де.  "Поезията" му няма да коментирам, както и външния му вид.
Тази седмица като поведение и представяне харесвам Раду и се надявам той да спечели.

# 1 066
Вики да не се е отказал от Беба? Язък дет си нашари корема.

# 1 067
Ами тя нали в Черешката спомена, че се е разделила с по-младото от нея гадже, но не стана ясно Виктор ли имаше предвид, или след него е имало друг. Той може и затова да е така нахъсан да сваля мацки, ако в момента няма жена до него. Поведението му е противно и селяндурско.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 09:02 от Fatalina

# 1 068
Виктор и Ивелина са неприятни за гледане, развалят атмосферата и старанието на Деси и Раду. Справи се Деси, но не можах да схвана идеята на 2 хумуса, и отново чушка в другата разядка....Нямаше я тази лекота, увереност и спокойствие като при Раду, твърдо сам ЗА него аз.
Хареса ми обаче чийзкейка ѝ, може би най- моя десерт от тази седмица

# 1 069
Виктор е ужасен. Наистина ли си мисли, че поведение на момче в 3. градинска група на 25+ годишен олисял мъж (горе-долу сигурно е на толкова) се харесва на нормалните жени?
Виктор е на 30, Сапунджиева на 35!
И на мен Деси ми се видя доста напрегната....и не ми харесват плитките! 🙂

# 1 070
А Виктор и Беба бяха ли във връзка или само си останаха със закачката в Биг Брадър?
Щото тя нали имаше друго гадже тогава...

# 1 071
“Беба” каза, че временно са на пауза с гаджето- футболистче. Той май е на около 20 (дали миналата година не му беше балът), много я ревнувал. 😊 С Виктор не мисля, че е имало нещо. То с такъв инфантил… дори тя го отсвири.
Раду продължава да ме дразни ужасно (както и в Игрите- има нещо злобно и много подмолно в него), но заслужава да спечели.

# 1 072
 "Поезията" му няма да коментирам
И нечленоразделния диалект, на който я изрича…

# 1 073
  • На морето!
Тази седмица пропуснах, погледнах само вчера приготвянето на вечерята, след това смених канала.
Разбирам защо епизодите от миналия сезон не са били излъчени, те просто не стават. Някакви реалити герои готвят с неохота пред камера, супер скучно.
Надявам се новият сезон да е по-интересен и в някакъв момент да направят Черешка и с неизвестни хора, които приготвят вечеря в дома си и показват нормално и реално готвене и посрещане на гости. Имаше преди години подобно предаване, не помня по коя ТВ.

Общи условия

Активация на акаунт