🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 111 935
  • 1 141
  •   82
Отговори
# 1 080
  • Euskal Herria
Обаче за едно съм съгласна с Виктор - за "изненадата" на Сапунджиева. Наистина  не беше най-подходящата игра в това тясно пространство, след вечерята и след като всички бяха пили алкохол.

# 1 081
Не ме убивайте с камъни, но аз мисля, че Сапунджиева и Виктор са много подходящи един за друг. Тя изглежда много  неуверена и плаха, а той ще я боготвори и слуша, и тя ще придобие увереност и самочувствие.

# 1 082
Е нали е уж интелигентна жена, ИТ, с тоз ли баш ще се хване, дето залита по всяка фуста и е полунеграмотен.

# 1 083
  • Euskal Herria
Точно! И аз за това си мислех - като се сетя каква визитка й бяха направили в Игри на волята.

# 1 084
И аз харесах вечерята на Деси. Жената не е с две леви, явно готви и все вкусни неща, които обичам...Ивелина завижда, защъто Виктор си падна по друга, а тя има самочувствие.
Раду даде еднакви точки и на Никол и на Деси, а разлика имаше от тук до небето...явно иска той да спечели!😀

Не е завидяла Ивелина, той първите вечери на нея се натискаше но тя не го отрази, а вчера добре че беше тя да му напомня че е нелепо това което прави, дразнещо и детско.
Сапунджиева доста се притесни и бе като в необрано лозе.

# 1 085
От вечер на вечер Виктор се разпуска и си показаа рогата. Не знсм дали наистина харесва Сапунджиева, но много успешно работеше, за да й развали вечерта, подпомогнат съзнателно от Ивелина. Защо не се лигавеше така при Раду? Защото Раду владееше обстановката и нямаше да му минат номерата. Единственото, което можа да направи - да се наплюска с раци. Сапунджиева излъчва една неувереност, която я кара на моменти да изглежда леко неадекватна. Същото излъчваше и в Игрите, мисля че затова непрекъснато я номинираха, независимо, че не беше слаб играч.

# 1 086
Сега погледнах след вашите коментари, че не можах вчера да гледам. Не ми е позната домакинята, но от малкото което видях ми остави впечатление на фино и възпитано момиче. Къде се бута Вико селският чалгарски бек(с извинение, но истина) при нея?Виж Ивелина е повече от неговият тип.

# 1 087
Един десерт "миле фоле" за мен, ако обичате. Joy Joy Joy

# 1 088
Може и да е нова техника ,но се питам – готвенето в тези пластмасови пликове не е ли доста опасно ?
Същото ,както едно време се печеше направо в алуминиевото фолио .

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 20:26 от FBID100001745220325

# 1 089
Изненадата на Виктор ще е пръстен за Сапунджиева 👰‍♂

# 1 090
Е нали е уж интелигентна жена, ИТ, с тоз ли баш ще се хване, дето залита по всяка фуста и е полунеграмотен.

В ИГ хич не се показа като интелигентна....да не кажа семпла.

# 1 091
Ох, Николчето пак не е яла цял ден! Сигурно няма кой да й нареже хлябът и сиренето.

# 1 092
  • Euskal Herria
Точно Ивелина да коментира салатата! То щото нейната беше шедьовър! Grinning

# 1 093
  • София
Ако не се лъжа Раду поряза Никол и Ивелина доста повече с оценките си. Тези 18 точки, които даде на Сапунджиева са рекорд за него. Явно е много взискателен. По принцип 18 от 20 е много добра оценка. Е, не когато имаме поне двама от компанията, които винаги дават 20. Simple Smile
Порязал ги е с право, кое трябваше да оцени с повече точки...полупразната маса на едната и пълнените чушки и уелкъм дринка с ракия на другата?! Аз щях да им дам още по-малко.

# 1 094
Другата седмица Наталия от Игрите, Ивоне, Давид, Мимо Гарсия и някакъв Тома Никифоров

Общи условия

Активация на акаунт