🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 107 924
  • 1 121
  •   37
Отговори
# 1 095
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Заслужено Раду взе плакета, а Деси книгата. Тази седмица беше по-приятна от предишните.
Следващата седмица ще са интересни участниците, определено няма да ни е скучно.

# 1 096
Май ще пропусна другата седмица.  Събрали са ми топ неприятници.  Единствено Тома би ме накарал да позагледам

# 1 097
  • София
Е нали е уж интелигентна жена, ИТ, с тоз ли баш ще се хване, дето залита по всяка фуста и е полунеграмотен.

В ИГ хич не се показа като интелигентна....да не кажа семпла.
тя не каза ли, че е QA...
"ИТ" не значи = умен или надарен с интелект.
Пп.като видях кои ще са и аз съм пас идната седмица.

# 1 098
За вечерята на Виктор: като започнем от тоталното неумение да нареже босилека и да запомни името на десерта милефльое 😄 през писането на книги - ще издаде 2 тома, но досега е стигнал до 2-ра глава?!? Самочувствие без покритие. Или казано по друг начин ефект на Дънкин-Крюгер - неспособност да осъзнаеш колко си некомпетентен!

Но пък компенсира с това, че покани приятеля си да му сготви т.е. адаптира се към ситуацията. Мама му помогна да подреди масата. И за финал вложи емоции и сърце в посланията към гостите си!
Хареса ми като цяло!

# 1 099
  • Euskal Herria
Много по-обран беше в сравнение с предишните вечери. И не излъга, че той е готвил. Каза кой с какво му е помогнал. Постарал се беше с посланията, за всеки ги беше подбрал с оглед на чертите им.

# 1 100
Ако ги е писал той....
Да не е имал помощник, както при готвенето.

# 1 101
Ако ги е писал той....
Да не е имал помощник, както при готвенето.

Бяха толкова елементарни ,че никакво съмнение..

# 1 102
Мдаа, следващата седмица:

Ивонне Рей - Биг Брадър 6, Инфлуенсърски лагер 2, Муxa в супата
Мимо Гарсия - Островът на стоте гривни
Наталия Василева - Игри на волята 7
Давид Бет - Биг Брадър 7
Тома Никифоров - Трейтърс Белгия

# 1 103
Е, не бяха толкова елементарни посланията.
Надградил е малко в сравнение с БигБрадър - Шъ са боря за тебе чуек😄

# 1 104
  • София
Браво, заслужена победа за Раду. Радвам се Simple Smile
Заслужена книга и за Деси.
Виктор се справи добре като цяло, но реално приятеля му готвеше. Но ги предразположи добре.
Като цяло приятна седмица се получи.

Тома ще ми е любопитен, защото е непознат. Той спечели белгийското издание на Трейтърс: Игра на предатели.

# 1 105
Тази седмица пропуснах, само Ивелина изгледах за сеира. Поизложи се, милата. А това с празните чинии беше... нямам думи Joy Като че ли най-много й се отдава пеенето. Следващата седмица гостите изглеждат по-интересни, ще гледам.

# 1 106
  • София
Следващата седмица Мимо Гарсия, (който се писал "продуцент") и Давид може и да задминат по лигни всякакви певици и инфлуенсърки.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 12:47 от Yellow_girl

# 1 107
Мимо ще чупи китки, Давид ще си говори за "xлебец", но поне нещо може би ще сготви. Мимо е признавал в "Островът на стоте гривни", че не може да приготвя нищо, той не помагаше там, само лежеше и философстваше (ако някой е гледал, знае и помни) Grinning

# 1 108
  • София
Именно. В предаването Мимо беше абсолютният търтей и даже не съм сигурна, че искам да гледам такива превземки.
Забравих, че Давид може да меси. Това поне е обнадеждаващо.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 14:16 от Yellow_girl

# 1 109
  • София
Всъщност превземането по своята същност е да се държиш неестествено. Ако някой не готви често, за превземане би се приело точно обратното, а именно - да се опитва да се преструва на топ готвач…

Също така всеки може да сложи нещо написано за някого в кавички, което аз приемам без капка огорчение, но важното е, че кавичките не променят истината. Да, продуцирал съм (заедно с моите баби докато бяха живи) и съм режисирал и онлайн предаване за деца, и предаване за социални теми, и издания на платформа за психология и логопедия, и филми, и театрални постановки. Без значение, че мащабът не е бил голям, това не променя свършената от мен работа.
А дали някой е решил да квалифицира без да си направи труда да провери, вече не е в моята компетентност да отговоря.

Хубав уикенд!

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 13:14 от Мимо-Гарсия Стоянов Груев

Общи условия

Активация на акаунт