🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 129 344
  • 1 355
  •   37
Отговори
# 1 155
Дааа, "този карфиол прилича на ухото ти".  Small talk за маса за хора, които се срещат за първи път. Топ.

# 1 156
  • софия
Хора, много е криндж днес.

# 1 157
  • Бургас
Защо ли се опитах да гледам Черешката, защо ли...?
Не знам от къде е и кой е този Тома, но той е най-нормалният от всички там! Дано не обърне резбата покрай тези недоразумения на природата!
Манчев, от къде ги копаш тез човешки подобия?
Толкова са изкуствени и фалшиви!
Тази жена (не Ивоне, другата) напушена ли е?

# 1 158
Какви са тези образи инфантилни? Тази Наталия така ли се хили неадекватно, онзи пък колЧав мъж го е страх от кученца. Мимо и той едва се изразява горкият иначе подскачаше тук. Ивончо започна да напада единственият що годе мъж там. 😁 Гранд дамата, ще припадна. Кажете кога ще е моят любимец Давидчо, че да гледам само неговата вечер?

# 1 159
Не знам на какъв принцип ги избират участниците, но на психиатрична клиника са го докарали.
А си мислех, че предната седмица е зле...

# 1 160
Вярно Наталия и Мимо са си лика прилика......голямо хилене ще пада при тази двойка. И "ОООО, колко интересно - почти всички сме водолеи! А Ивоне е лъв, ама лъв е и бившия ми мъж". Божеееее не казаха оператора коя зодия е.

# 1 161
Мимо и Наталия имат един и същи вайб.
Може да се земат. Грешка ще е, ако не го направят. Тя май е сингъл, тъй, че е свободна за ухажване. Мимо не го знам сам ли е или не, но, ако е, да действа.
Как ще се вземат, та те са като Слънцето и Луната! Диаметрално противоположни

# 1 162
  • София
Само от Наталия ме заболя главата, хили се кат тиква и то постоянно.. Пръст да й покажат и се залива от смях..
Давид е най-нормален и аз съм за него..

# 1 163
Наталия май си е такава. Гледах я в "На кафе", супер криндж беше. И разказваше някакви нелепи истории, направо без коментар.

# 1 164
На Мимчо комбинацията от име и фамилия ми звучат точно толкова нелепо, колкото навремето Ричард Груев.
Гарсия е част от малкото име. Фамилията е друга (Стоянов може би).

Наталка нали постеше? Защо сега яде пълнени чушки, в които има месо?

# 1 165
  • София
Някои, които сме гледали ИВ, я познаваме много добре и там така се хилеше  но тук ми идва в повече..Сега малко се кротна, не се е хилила от 5мин...ох пак почна..
Апартаментът няма никакъв уют, бели стени, без картина и без нищо..

# 1 166
Менюто ще бъде -"Ау! Много цветно!"
Пък то, пълнени чушки, лютеница и туршия.
Справи се Ивонето.

# 1 167
Веган десерта на Ивоне последно със соево мляко ли е или с бадемово? Вече подозирам, че е сурнала обикновено краве и сега постещата веганка му се наслаждава.....

# 1 168
Ивонне доста грозно навлиза в личното пространство и досажда на Тома. Това, ако е "чувство за xумор"...

# 1 169
Аааа, не мога! Мани я тази вечеря, която наистина не струва. "Готвачката" още повече. Гласът на онова дребно същество вече е "Черешката на тортата" Няма да оцелея тази седмица май. Наистина не мога да слушам такива гласчета.
Може би ще се опитам да надникна във вечерята, когато е Мимо, но не знам. Мъжът само май е адекватен тази седмица Sad

Общи условия

Активация на акаунт