🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 128 504
  • 1 345
  •   41
Отговори
# 1 170
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Обаче се забавляват и няма неловки суховати паузи. Като излезли от "Алиса в страната на чудесата" са тазседмичните участници, но без да влагам негатив. Просто са различни характери, мен не ме дразнят.

# 1 171
  • София
Ивонне доста грозно навлиза в личното пространство и досажда на Тома. Това, ако е "чувство за xумор"...

Той каза, че има жена, семейство, щастлив е. Тя му се навира в лицето.
Боже, мислех, че аз пея фалшиво. Атижа ме бие 🤣🤣

# 1 172
  • София
За Наталия чушките са с гъби. Нямат месо.

# 1 173
  • София
Хора, какво гледаме?Joy Ще припадна. Каква певица, какво чудо. И глупостите на Ивоне нямат край. Горкият Давид. Чуди се къде е попаднал.

# 1 174
Точно Давид е най-адекватният. Дано си сготви и спечели.

# 1 175
Моля кажете на Атижа че определено НЕ може да пее.

# 1 176
Diziler, явно някой беше подшушнал на Ивоне, че в компанията има постещи и тя някак случайно приготви постни пълнени чушки и веган десерт. Наталия се наслади на постно меню.
Не мога да повярвам какво гледам. Тия хора са в някаква паралелна на моята вселена.
И Атижа с тоя задник-възглавница и фалшиво "акапелно" чалга пеене, просто се почувствах от Луната, Марс, Сатурн, само не и от Земята. Невероятни индивиди. Извънземни.

# 1 177
  • София
Тази има смях, като на онези зловещи кукли от филмите на ужасите...Scream

# 1 178
Оле, утре ще има сеир. С каква премяна се е спретнал Мимо, гледам и невярвам. Joy

# 1 179
Гледам със закъснение. По откачена седмица може би е била тази на Луна.

# 1 180
На Мимчо комбинацията от име и фамилия ми звучат точно толкова нелепо, колкото навремето Ричард Груев.
Гарсия е част от малкото име. Фамилията е друга (Стоянов може би).

Наталка нали постеше? Защо сега яде пълнени чушки, в които има месо?
Мимо-Гарсия Стоянов Груев и последният да затвори вратата. Ох, голям цирк са тази вечер. Седмицата обещава да е много "забавна".

# 1 181
Тази седмица са се събрали само хаховци и откачалници. Мъжът с бялата тениска ми се стори най-нормален. Иначе понеже само ИВ съм гледал - само Наталия познавам. Смехът ѝ си беше същия и там.

P.S. Вярно ли на Мимо му казаха "Гаспачото"?! Laughing

# 1 182
Със сълзи се смея. Най-вече от коментарите ви относно Наталия и Мимо.
Ивоне си сготви, не очаквах. Приятно ме изненада.
Атижа .....

# 1 183
Е постни чушки специално за Наталка ли имаше? Аз разбрах за тези с телешка+свинска кайма, мислеx, че само това са. Не знаex, че има порция постни чушки (пиперки) за Наталия?
Наистина се смее като ония играчки от филмите на Стивън Кинг....

# 1 184
Да, да, направи постни чушки за Наталия. Ама не видях с какво ги напълни, май сложи гъби и от Наталия чух да казва, че имало и стафиди.

Между другото мама(мир на душичката и) ми е правила постни чушки с гъби и стават много приятни и вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт