🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 127 027
  • 1 314
  •   37
Отговори
# 1 275
Ами не е първият участник, който не може да готви Мимо, не знам какво се възмущавате. То и други имаше такива, ама нали няма екстеншъни и маникюр сме по-строги към него. Явно момчето живее скромно, но оценявам това, че отвори дома си за нас. Между другото страшно мразя да поканя някой у нас и после да чувам разни забележки по интериора и гостуването, такъв повече не стъпва в дома ми, отделно че много трудно допускам някой въобще.

# 1 276
  • София
Засега Наталка добре се представя.

А тази Мамасита ли е, каква е не знам, не съм гледал Биг брадър, ама и там ли толкова много фантазираше и лъжеше?

# 1 277
  • София
Доста семпло меню на Наталия, еднообразно под предлога, че е българско и за поредна вечер- чушки, сърми, печена тиква, неовкусена салата от варени картофи..То в такава къща няма как да е по-различно, но някакси ми писна едно и също да гледам.

А тази Мамасита ли е, каква е не знам, не съм гледал Биг брадър, ама и там ли толкова много фантазираше и лъжеше?
Тя е патологичен случай..Ама е забавна, точно фантазиите и лъжите й са забавни..

# 1 278
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Харесва ми какво сготви Наталия. Простичка, непретенциозна храна с продукти от село, на мен ми допадна менюто. Къщата, в която ги посрещна е направо като музей, запазена, автентична, бих я посетила. Като цяло приятна вечеря.

# 1 279
Много моля кръстницата на Пепеляшка, да си прибере тиквите, че ми писна от десерти с тях 🎃

# 1 280
С риск да бъда оплюта ,пък на мен ми писна от изтъкването на патриотичното чувство в това предаване . Затова всичко се повтаря ,и като храна ,и като забавления..
Все българска кухня ..
Все народни песни и хора !

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 22:20 от FBID100001745220325

# 1 281
Изхабиха зелника, можеше да сложат сирене и яйца в другата част, така какво ядат, сухи кори и запържен праз отстрани.

# 1 282
  • София
Засега Наталка добре се представя.

Уф, и питаш. То вечери с кой ли не. С Енрике Иглесиас май се била целувала. При нея положението е болно.

# 1 283
И аз бих искала да виждам по-различни като произход рецепти.Нашата кухня е вкусна,но ми  е позната и не научавам нищо ново.
Съвсем друго е да си взема някоя екзотична рецепта от участник и да я пробвам.
На мен ми е в повече този натрапчив патриотизъм.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 21:32 от Berussa

# 1 284
Аз пък съм приятно изненадана от Наталия и вечерята и. Бях я отписала таз мома, но то имало хляб в нея. Вечерята беше спокойна, някак уютна, домакинята сподели лични неща и се видя, че не е просто една нахилена зелка. Всеки намира своя начин за преминаване през трудните моменти и тя е избрала този на смеха, но и на волята да се справи с изпитанията, които и е поднесъл живота. Сина и ми се видя симпатично момче и дано преодолее зависимостта си.
Народната музика и танц бяха по динамични и игриви и не ме подразниха. Като цяло досега нейната вечер най ми харесва.
Пп Имам забележка откъм завиването на сармите. На ръка - не, не и не.
Пп Свеки и тя така правеше. Завиваше ги като в еднта ръка държи листа, а с другата слага плънка и завива и се чудеше що не и ставали като моите. Ами викам аз си слагам листа на дъската, слагам плънка и после завивам и сармата става с форма на сарма. Wink И досега съм с делегирани от нея права аз да правя зелевите сарми. Хитруша. Joy Wink

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 21:35 от Джаста Праста

# 1 285
  • София
Отново се видя проява на егоизъм, както при предишна участничка. Наталия пости и не яде сирене и затова то липсваше в баницата. На мен, ако ми дойдат гости, ще направя баницата със сирене и АЗ няма да ям..

# 1 286
Оф, то Ивонето като започнеш от лъкатушенията ѝ от какъв пол се е родила и натам всичко е фантасмагории.
Присъединявам се към желанията за по-завъртяни и интересни рецепти. Нещо по-различно, тези неща и ние си ги приготвяме вкъщи. Но пък не знам дали бих гледала рецепти от всякаква чужда кухня. Ето представянето на Мая с японската кухня, ами нищо не бих яла и не бих приготвила от нея.
Този Тома не ми е познат, но е неприятно човече. С тих и мазен гласец и все нещо негативно я за храната, я за друг участник.
Стискам палци на Давид. Какъв хубав дом има.

# 1 287
Е, те завъртяните манджи са в Хелса и Мастър шеф Wink, тука кой каквото може, това готви. Важното е да готвят и то по възможност сами, без много помощ и да не се чудят скилидка или връзка лук да вземат, както и това копър ли е или магданоз.
Аз съм доволна, ако някой си сготви сам и се постарае, а не ми се лендзи и криви, колко не можел да готви, ама заради зрителския хатър ще се прежали.

# 1 288
Не знам, ама всяка вечер кисело зеле и тиква ми идва ту мъч. И българска кухня...обичам си я, но нищо ново и интересно няма.

# 1 289
  • София
Съмнявам се този дом утре да е на Давид. Не съм гледал Биг брадър, но от малкото, което схванах е, че той е беден и едвам свързвал двата края. Нещо такова, мога и да бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт