🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 126 469
  • 1 308
  •   35
Отговори
# 1 290
Напротив. Във Владайката е Давид.

# 1 291
  • UK
Давид живее в къщата на баба си. Аз го гледах при Гала, още правеха ремонт, но изглеждаше добре и просторно. Беше в някой от крайните квартали на София.

# 1 292
Всяка вечер гледаме приготвяне на кисело зеле,варени картофи,печена тиква и за разкош понякога - баница....

# 1 293
  • София
Негова е, той живее във Владая. Това, че живее в хубава нормална къща, не пречи да е имал трудни финансови моменти. А и тази къща не я е построил той..

# 1 294
Всяка вечер гледаме приготвяне на кисело зеле,варени картофи,печена тиква и за разкош понякога - баница....
Амиии..зима е, а на зимата и отиват такива манджи. Wink
Но, като цяло съм съгласна, че омръзва все едно и също да готвят. Не е лошо да се понапънат откъм идеи, ама...

# 1 295
  • София
Значи има златна баба, бравос.

Засега Наталия води в класирането, но тези, които най-много режат с оценките са Тома и Давид, така че явно един от двамата ще спечели плакета.

# 1 296
  • UK
Не го догледах, колко точки и дадоха

# 1 297
  • София
72

# 1 298
И на мен ми хареса вечерта на Наталия. Малко оплеска нещата със зелника, толкова зор да меси и да точи и накрая да поднесе едни голи кори. Впрочем, не я дадоха да точи корите, предполагам, че зелника беше дело на бабата. Голяма работа, че пости, по-интересно беше да го представи на гостите в автентичен вид. Тиква с тахан дори не бих опитала, но каните с ябълков сок ме съблазняваха и през екрана. Свинско със зеле също не е новост, но предполагам, че ако зелето и месото са били хубави се е получило. Тия народни песнопения и на мен ми идват свръх, но тук се получи - съставът беше хубав и гостите се включиха в хорото. Не може да се отрече, че Наталия е актриса, умее да направи атмосфера, приятно беше. Не знам кой и с какво може да угоди на Давид и Тома. Не знам дали дават тези оценки, защото не са запознати с формата или искат да спечелят те плакета. Както и да е, ще ги видим в близките дни.

# 1 299
Гледам със закъснение и на мен вечерта ми хареса. Нещо, което ми направи впечатление, е това, че Мимо и Наталия са много добродушни. Давид и белгиецът малко ме издразниха с тези 9 точки за преживяването. Може би им е дошло малко в повече българското — все пак и двамата не са живели в България.

Да си призная, по-приятно ми е да гледам Мимо, Мамасита и Наталия, отколкото белгиеца и Давид. Не товарят и са някак си положителни, докато другите двама малко гледат като теле в железница 😒

# 1 300
Абсолютно бих написала същото като beeFlower,подкрепям коментара ти напълно.Можеби ми дойде в повече всяка вечер българска кухня но пък в крайна сметка кой каквото му харесва и може да приготви. При Наталия се "налагаше" такава кухня в предвид атмосферата на тази хубава стара къща. Хареса ми че включи домашни продукти като киселото зеле,ябълките,сока, мезетата...

# 1 301
Съмнявам се този дом утре да е на Давид. Не съм гледал Биг брадър, но от малкото, което схванах е, че той е беден и едвам свързвал двата края. Нещо такова, мога и да бъркам.
В “Събуди се” даваха къщата на баба му във Владая, в която живее и той.

А синът на Наталка през какви отклонения от пътя е минал? Нещо нарко?

# 1 302
Лудата кукловодка ми хареса. Покани ги в хубав исторически дом. Сготви им до колкото един веган може да сготви блажни манджи.
Десерта беше провал.
Да видим Давидко как ще се справи.

# 1 303
Лъки, тя май не е веган, а спазва пости.

Diziler, мисля тук се спомена, че сина и е наркозависим.

# 1 304
Най хубавото представяне беше на Наталия от началото  на сезона. Представи ни автентичен стил,върна ни назад в годините  всички да си спомним за нашите баби и дядовци как топло ни посрещнаха на село. Наталият е Прекрасна и уникална,а този хейт който отнесе беше напълно незаслужен.Много успехи и щастие да я съпътстват .

Общи условия

Активация на акаунт