🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 133 575
  • 1 411
  •   33
Отговори
# 1 395
С интерес ще гледам другата седмица! Там ще се готви...всички съм ги гледала в Хелса, Гърдева и в Ергена. Тя само не умеи много да кулинарства...Дънди пък се справя по нюх! 🙂
Таз вечер радвам се, че спечели Давид...! Ивоне пак простащини...аман!

# 1 396
  • Euskal Herria
А Тома тази вечер къде ги посрещна?

# 1 397
А Тома тази вечер къде ги посрещна?

Уж в апартамент на приятел, при когото е отседнал.
Според мен беше Airbnb. В което не виждам нищо лошо, но защо да преиначава? Комплекси големи го тресат този олимпиец. Язък.

ПП. Ивоне- то през цялото време му казваше ТомаС. 🤣

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 01:22 от TuЛи

# 1 398
Каза също, че не обича шоколад, но много се зарадва на подаръка белгийски шоколад. Не говори и много правилен френски Simple Smile
А Давид се справи добре, но не бе особено щедър в оценките (къде обосновано, къде просто ей така).

# 1 399
Само на мен ли ми се стори, че единствен Мимо идваше с подарък за домакина всяка вечер?
И още- не беше ли именно ТомаС, който първата вечер се надяваше да няма домати, защото сега не им е сезонът и не са вкусни?

# 1 400
  • София
Слаба вечер на Тома, с нищо не ме впечатли. Като цяло се изложи с участието си в Черешката. Да си беше седял в Белгия.
Напълно заслужена победа за Давид.

Другата седмица Дънди и Гърдева не знам какъв ще го дирят.
Чоткин или Станислава ще спечелят, то е ясно.

# 1 401
Браво на Давид, спечели такстически и със умения!

Другата седмица ще е готино.

# 1 402
Аз не мисля, че Тома се справи лошо, приготви белгийски ястия и с желание. Ако не беше правил злобни и хапливи забележки цяла седмица, щеше да е симпатичен.

Аз бих искала да опитам “френската мусака”, изглеждаше вкусно ястие.

Давид заслужено, а и с малко тактика си взе плакета. Да му е честит и да дано да продължи да се развива.

Мимо също излезе победител за себе си - успя да изчисти имиджа си, който явно не е бил много цветущ след участието му в Гривните (според коментарите тук преди и след участието му в Черешката). Изглежда интелигентен и приятен човек.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 03:29 от Joy Ness

# 1 403
Аз не мисля, че Тома се справи лошо, приготви белгийски ястия и с желание. Ако не беше правил злобни и хапливи забележки цяла седмица, щеше да е симпатичен.

Призна си, че не готви и извика приятел с умения за помощ. Това му е единственото положително на този... господин.

Историята как се е запознал с жена си можеше да представи по джентълменски. Едва ли на нея би и допаднал разказа как я е забърсал като сервитьорка която цялята компания свалят. Абе дебелашки манталитет, язък му за медалите.

# 1 404
Историята как се е запознал с жена си можеше да представи по джентълменски. Едва ли на нея би и допаднал разказа как я е забърсал като сервитьорка която цялята компания свалят. Абе дебелашки манталитет, язък му за медалите.

Съгласна съм. Такъв беше и анализът на Давид за него, още преди да чуе историята как са се запознали с жена му.

# 1 405
  • София
Не ми хареса как се държа Тома през седмицата, но предложената храна ми допадна. Постара се спрямо възможностите си и представи негови любими белгийски ястия. Не съм пробвала риба тон с праскови, нито основното, но бих.

# 1 406
Не ми харесаха бъркочите на ТомаС. Купешките питко - хлябове изобщо няма да ги коментирам. От самолет си личеше, че са магазинна масовка. Поне от фурна или пекарна да беше поръчал. Правят такива пити и погачи, ум да ти зайде.
Единствено салатата със зелении за Наталия и шокомуса бяха моите манджи.
Обичам риба тон, но с праскови бих пропуснала. И с домати също.
Скариди освен за Наталия, за другите имаше ли, че не видях?

# 1 407
На мен пък ми хареса вечерята на Тома, даже най-много от всички ми се доближава до вкуса. Единствено хубав домашен хляб липсваше. И не бих сложила кисело мляко при рибата тон и скаридите, една домашна майонеза е достатъчна. Не ми хареса, че не се беше съобразил с Давид и приготвил основното с телешка кайма. Той имаше право да го поореже, но Ивонне-то направо му клъцна главата за няма защо. Нещо беше хладна и дръпната, все едно му се сърди, че не й отговаря на простотиите. Само за единия хляб, че не бил домашно приготвен да му даде толкова малко точки... да, тя каза и за предястието, но то й беше сменено.

При положение, че човекът готви за пръв път се представи повече от добре. Много ми бяха смешни с другата батка как се суетяха из тясната кухнята JoyJoyJoy Направо сюрреалистично беше. И според него шоколадовия мус бил елементарен десерт, а без помощ нямаше да го направи Joy

Другата седмица поне всички може да готвят, очаквам и цирки Grinning

# 1 408
В менюто на Тома: изобщо не ми харесаха комбинациите риба тон с праскови и шоколад с хумус. Представям си какви буламачи  са.Не знам как се преглъща.Само визуално изглеждаха добре,но пък изглеждаха като десерти.Но аз не понасям френска кухня,да не говорим пък за белгийска -има и много други  абсурдни съчетания. Останалото-салатите и мусаката-от реакциите на останалите ми стана ясно,че не са много доволни.
Радвам се за Давид.
До момента Мая и Раду са ми фаворити.

# 1 409
  • Euskal Herria
Попаднах на публикация на Мариела Нордел. Какво мислите:
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Kulinarkata-Mariela-No … sduhanyak-2882143

Общи условия

Активация на акаунт