🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 146 976
  • 1 619
  •   22
Отговори
# 1 530
Щом започвам да си записвам рецепти е добре тази седмица. Чудесно представяне и на тримата до сега, Чоткин според мен е доста по-умерен за разлика от Хелса. Тогава си беше дори налудничав на моменти, сега си е супер, а готвенето му е в кръвта. Хубава седмица!

# 1 531
Със сигурност всеки шеф-готавач може да сготви нещо сложно със скъпи продукти. Или пък паста и тирамису, в което е най-силен. Иска се смелост, увереност и умения, да направиш нещо просто, пречупено през твоята призма и да си сигурен, че ще се хареса.
Страхотен е Чоткин, абсолютен фаворит мой от Хелса. Спиди Гонзалес SmileHeart Eyes
Тази седмица нямам фаворит, всички ми харесват. Трудничко ще му е на шеф Манчев Blush

Чоткин е професионален готвач, но още не е излязъл от хелс китчън. Готви меню от там. Когато можеш така да готвиш сготви нещо сложно, а той мусака. А десерта настъргана тиква. О извинете деконструиран тиквеник

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 09:50 от ddarri

# 1 532
И съм за един от тримата Дънди, Чоткин или Станислав. Както и да говори Станислав той също е силно и амбициозно момче и готви добре и очаквам изпипана вечеря. Grinning

# 1 533
Златка, умря на мъка горката. Даде пълен брой точки само защото знаеше, че ще я нарекат злобарка, каквато и е.

Защо да е злобарка? Абсолютно адекватно и нормално се държи, това, че не се лигави и не се хили постоянно не я прави злобна. В критиката си беше права, и аз съм на нейното мнение.

От 100 км личи как злобее на хората, които показват повече от нейното можене.
Няма как да си сигурна дали критиката и е основателна, след като не си опитала нито едно ястие.
Как пък от четири човека само тя имаше критики  и все с това "ноооо". Хайде няма нужда да се обясняваме по тази тема. Погледи всеобщото мнение.

# 1 534
Златка извън нейната вечер, като я дават в кадър, изглежда една такава отегчена, умислена, замислена, сякаш и е досадно, едва търпи и едва се усмихва. На синхрон живва малко и после пак потъва в апатия, определено не се държи лежерно и не дава вид да и е приятно да е там. Оставя впечатление, че нещо я тормози и мислите и са все там в нейния свят и в някакъв проблем, който я тревожи. Определено не е лесен гост, мълчалива и апатична изглежда.
За злобна не знам, но след нейната вечер сякаш изгуби интерес към другите. Странна ми е.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 07:56 от Джаста Праста

# 1 535
  • UK
На мен, до тук ми харесаха всичките ястия. От Чоткин очаквах точно такова представяне тип Хелса.
 Златка ще се срине ако не спечели, в Хелса ми хареса как готви, личи си че и в къщи готви у добре се справя. Обаче много спортна злоба има в нея, много крещи, ядосва се това бе ми харесва.
 Някой дали не може да сподели рецептата му за сладоледа. Аз намерих в чужд сайт рецептата за десерта на Дънди и мисля за някой повод да го пробвам.

# 1 536
Златка в Хелса се представи като начумерена, заяждаше се  и абсолютно драпаше със зъби и нокти да спечели. Държането й беше неприятно спрямо съотборниците. Истината е, че може да готви, но все пак не е професионален готвач. Беше в златния отбор.

# 1 537
  • Варна
GreenP, моля: Той каза ,,цедена'' сметана, но сякаш е заквасена, после каза цедено мляко, абе...Та, около 500гр., разби я със 100гр. мед,  ванилия и щипка сол.Добави към 200гр. почти на сняг бита сметана и орехи. Наръси бая канела отгоре и във фризер, като на всеки 25-30 мин. се разбърква. Аз бих сложила какао, настърган шоколад или  конфитюр. Всеки с вкуса си Wink

# 1 538
  • UK
Благодаря!

# 1 539
  • София
Отлично се справи Чоткин.
Храната беше направена с много умения и любов.
Обстановката също беше страхотна.
Изненадата ме изненада приятно и мен като зрител, какво остава за гостите.
Просто безупречен!
20 от 20

# 1 540
Тази седмица всички ми харесват. Ето това наричам силен сезон.
Записвам си почти всички рецепти,мисля,че ще има повече от 2-ма победители.Всички са много добри.

# 1 541
  • Euskal Herria
И на мен ми харесва. Ей такава седмица искам да гледам.

# 1 542
Тоя Станислав много говори на диалект, много неприятен за слушане.Дънди голям дразнител.

# 1 543
Менюто звучи добре. И добре че няма пак глупости като "моя прочит на шопска салата", деконструирани пълнени чушки или модернизиран тиквеник.

# 1 544
Разсеях се и не видях как направи лешниковата разядка. Може ли някой да сподели какво сложи в нея - видях, че сложи мед, чух и за чесън, щом е лешникова, значи има и лешници, а друго какво сложи?

Общи условия

Активация на акаунт