🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 181 460
  • 2 149
  •   17
Отговори
# 1 920
Какво нелепо включване на куриер с цветя по време на вечерята!

# 1 921
Тя в “Ергенът” не можеше един пъпеш да нареже и нейният Краси (в предаването) я бъзикаше.

# 1 922
Кутия от Манчев имаше ли, май не видях.

# 1 923
Значи всяка петък вечер в Израел имали семейна вечеря,но идеята за ястията взела от Израелски ресторанти?! Като лъжеш поне помни какво. Не мога да разбера защо все я канят по разни предавания. И този букет точно сега...

# 1 924
Нямаше кутия от Манчев. Явно тази седмица няма да има. Цветята сигурно сама си ги е изпратила. Joy не изглеждаше изненадана и като да им се радва много.

# 1 925
Харесва ми е ентусиазма на модела/актьор...Joy направо й стана фен...явно не е гледал ЕЛР.....

# 1 926
  • Варна
С какво се занимаваш Шермин?
Ами предимно с моделство, ама от време на време... wtf

# 1 927
Е нали беше дете в Израел, но работила като модел?!

# 1 928
Мале, какво ли не прави Шерминейтора за да го покажат по ТАЛАВИЗОРА......

# 1 929
Този къдравелко, който бърбори повече той ли е актьор? Че къде е играл?
Нищо не знае тази девойка за готвенето само позира, добре че беше майка ѝ. Тя пък красива жена, но някак измъчена, посърнала.
Питките много апетитни станаха. Обичам кадаиф.

# 1 930
Израелеца що пееше на гръцки?

# 1 931
Менюто на Шери ми хареса, но май стекът не беше ОК. Не им беше вкусен.

Това с  интервалът между месния и млечния протеин също го приемам. Друг е въпросът ,че растителната сметана не всеки я харесва, но тя се беше съобразила заради телешкото.

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 21:24 от Berussa

# 1 932
Колкото и непопулярно да звуча, на мен ми хареса вечерята. Покани ги в дома си, показа непознати обичаи и направи интересна храна. Все пак й помагаше майка й, а не готвач в някой ресторант. Определено беше приела вечерята сериозно и се беше подготвила.

# 1 933
Кристина Димитрова как пък не махна този каскет цяла вечер, въобще соц тоалетчето и е потрес. Крисия мълча като пукал, двамата мъже също не ме кефят. Кофти компания и измъчени, насилени "любезности".

# 1 934
Е нали беше дете в Израел, но работила като модел?!
Работи като гейша, да не кажа друго

Общи условия

Активация на акаунт