🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 175 757
  • 2 036
  •   15
Отговори
# 1 980
А домат Шмеркезе няма ли Sob

# 1 981
Ана Шермин вчера около 10 пъти каза, че била “зилениал” (между Gen Millennials и Gen Z), леко дразнещо, прави се на интересна с някакви измислени думи, ама… това си е тя. Поне на синхрони се изказва добре за Кристина Димитрова. Защото снощи Кристина съскаше яко Grinning

# 1 982
Е! Прическа и после при пържените картофи и кюфтета. Което означава, че няма да я върже и после пък ще вони. Joy И без сутиен на тези години и с тези гърдЖи. Инфантилното маникюрче.. По принцип я харесвам и съм ѝ слушала песньовките като дете, но очаквах нещо по сериозно от нея. Сега ми прилича на възрастна Шерминка.

# 1 983
това сериозно ли е с подобно меню? Кюфтета и пържени картофи, братче

# 1 984
Видях Антон Порязов в Google images. На всички снимки (дори и тези на младини) е с  едно кафяво и едно синьо око. Това желан ефект ли е (с леща например) или просто си е така, като Van котките?

# 1 985
Много обикновено менюто... Кусура и е фризьор. Ще се умирише на мас и пържено. Трябваше след това да отиде, ама Айде много знае иначе

# 1 986
Възможно ли е 66 годишна жена да няма елементарни познания на десет годишно дете в кухнята? Лигавщини, превземки, вижте ме, чуйте ме, наистина е Шермин от соца.

# 1 987
Че как е спечелила първия път? Не мисля че може да готви

# 1 988
Този колко пъти ще ни показва мускулите си?! Голям дечко.
Този Васил какъв е, партньор в живота ли ѝ е?

# 1 989
  • Пловдив
Командор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 990
  • Euskal Herria
То тия кюфтета и картофи, докато дойдат гостите... ще са като подметки. Не трябва ли да са топли при поднасянето?
Тая седмица се очертава скука.

# 1 991
“Добре ми е такааа”… 40 години едно и също. Друг хит има ли тази жена? (Без Орлин Горанов). Стари лаври от соца, ама претенции…

# 1 992
Този колко пъти ще ни показва мускулите си?! Голям дечко.
Този Васил какъв е, партньор в живота ли ѝ е?
Васил Чипев, заедно са от 30 години, тя е с 12 години по голяма. Явно си го води за носа и й готви даже! 🤣
Маникюрът и е потрес за 65 годишна жена 😉

# 1 993
  • София
Ако и шопската салата беше правила за първи път...просто не знам. Жена на 66 години, вероятно е и баба...

# 1 994
Благодаря, Мими.
Обаче навсякъде се коментира, че Крисия е лигавка. Но сега на фона на Шерминката е прекрасно, естествено и сдържано момиче. Контраста е просто очеваден.

Общи условия

Активация на акаунт