🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 178 950
  • 2 115
  •   4
Отговори
# 2 055
  • Euskal Herria
До тук никой не е готвил сам. Като гледам и промото с Крисия - и тя има помощник.

# 2 056
Вече всички имат помощник, който всъщност върши почти цялата работа. Губи се смисъла. Сякаш са поканени техните познати да готвят, а “звездите” само да домакинстват, което също често не правят, защото канят в ресторанти и си имат сервитьори. Тъпичко ми става предаването.

# 2 057
Колко точки получи Кристина?
С една повече от Шермин.

Прави сте за менюто на Кристина. Явно е решила да не се престарава. Това, че повечето имат помощник не ме притеснява.
Никога не ми е била красива тя, нито харесвам това глезено маниерничене, с което пее. Дразни ме също и погледа, когато говори с някого или отговаря пред камера, един такъв блуждаещ, не гледа напред, а навсякъде другаде. Създава илюзия за прикритост, лицемерщина, лъжа. Може реално да не е такава, но това излъчва. За възрастта си има чудесна фигура, партньорът до нея е хубав мъж, личи че имат хармония помежду си. Няма как да излезе от амплоато на естрадна звезда, тя е застинала там. Но се опита да създаде настроение и да забавлява гостите си с караоке, което им се хареса (поне на някои), така че като цяло вечерта не беше пълен провал.

Ако подбират компаниите в Черешката, така че да си пасват по възраст, среди и интереси, ще е по-приятно за гледане. Така, както ги подбират сега, явно залагат на евентуален сеир и конфликти.

# 2 058
Тати никога не харесваше Кристина. И аз също. Винаги ми е изглеждала надменна и за нещо повече от другите хора и певци.
Менюто й и яденето й бяха тотал щета.
Това предаване се търси цирк да има. Няма значение вече кой как готви и дали може да готви.

# 2 059
  • София
Всъщност пържени картофи в свинска мас са много вкусни. Но зависи и от тигана. Тези не изглеждаха добре.

# 2 060
  • Пловдив
Всъщност пържени картофи в свинска мас са много вкусни. Но зависи и от тигана. Тези не изглеждаха добре.
те са си класика, да...

# 2 061
Да, класика са си кюфтетата и картофите, но когато вече си бил преди в Черешката вместо да надграждаш да изкочиш с такова семпло меню е позор! Grinning

# 2 062
Пържените картофи в свинска мас са вкусни, но докато са прясно изпържени и още топли. После маста се усеща.

# 2 063
Кристина Димитрова си е музикална класа и то безапелационна. Надали някой от присъстващите може да се доближи до нейните успехи, освен Дунев, който все пак е олимпийски медалист, а след това и с отговорен пост във федерацията.

Специално след коментарите тул гледах как се държи и не намерих грам заядливост към по-младите участнички или пък завист. То за какво ли и да им завижда на ловешката израелска дубайка (ясно ни е какво прави там) и на Крисито, което за съжаление остана много далеч от певческия си потенциал. За съжаление, ако продължава така, скоро ще я помнят само като гадже на Цолов.

Да, Кристина Димитрова вече е възрастна и според много хора (учудващо за мен повечето - жени) не ѝ прилича да поддържа визия на сексапилна жена. Но това си е неин избор, а на който каже, че за годните си не изглежда добре му пожелавам да е като нея на 65г. Simple Smile

Менюто беше по-семпло, но мисля, че това им е и задача тази седмица - ястия от тяхната "епоха". Кристина Димитрова вече е печелила плакет, та няма за какво да се натиска втори път. Купонът ѝ се получи Simple Smile

# 2 064
Ако подбират компаниите в Черешката, така че да си пасват по възраст, среди и интереси, ще е по-приятно за гледане. Така, както ги подбират сега, явно залагат на евентуален сеир и конфликти.

Мьос, мен ако питаш, не е само сега, а от доста време. Залага се на скандални личности, както и на залязващи звезди, колкото да поотупат прахта от тях. Както и на разни недоразумения. Аман. Хляб и зрелища.
В последно време нито една рецепта не ми е допаднала. А се е случвало да се възползвам от идеи и рецепти от черешката. На първо време се сещам за погачата на Ваня Щерева, много харесвана у нас.
Все сравнявам с Перфектната вечеря по VOX. Концепцията е същата, но у нас пак се изроди идеята да видим хора, които умеят да сготвят, да декорират масата и да създадат приятна атмосфера на гостите си. И се превърна в зрелище.
Бих се радвала да видя нещо такова и на нашия екран, сигурна съм, че има какво хубаво да се види.

# 2 065
От всичик не знам колко сезона на Черешка съм запомнила и правила, и то доста често Тортата на Тереза Маринова.

Какви бяха тези кюфтета снощи с мляко, сода...и накрая сухи, много странно, аз слагам само яйце и стават супер

# 2 066
Аз съм пропуснала темата на тази седмица, но ако действително е "Спомени от детството", сега разбирам и ролята на помощниците...Stuck Out Tongue Winking Eye Joy - майки, баби, или техни заместители....

# 2 067
На мен ми липсва Черешката от едно време, която си беше с обикновени хора. Тогава имаше акцент върху готвенето и гостоприемството. Помня, че и рецептите споделяха след всеки епизод. В сегашния формат има много повече показност, която на мен лично не ми е интересна.

Тази седмица си личи колко много не си допадат участниците и мен лично ме натоварва, така че ще пропусна Simple Smile
Вечерята на Шермин онзи ден беше пълен цирк. Хареса ми коментарът на Кристина относно цялата ритуалност и показност - "Сигурно е много религиозна" Joy Вчера не съм гледала.

# 2 068
  • София
Кога Черешката е била с обикновени хора?

# 2 069
Кога Черешката е била с обикновени хора?

Когато стартира.. преди мноооого години Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт